2012. november 20., kedd

A víz tisztító ereje - Aisha nov. 20.


Áldjátok tehát a vizeket, hiszen segítik azt, hogy mindent tisztábban lássatok. Annak ellenére, hogy úgy tűnik nagy pusztítást hoznak, emlékezzetek, hogy ez a rendje annak, hogy létrejöjjön az út az új számára. 

 

Tom Fodor fordítása
aisha TK 225 - nov. 20

Ahogy a Föld megfordul, a tengelye körül az ár jön és megy, mindezt egy olyan mechanizmus felügyeli, amelyet az emberek még nem teljesen értettek meg. Látjátok a vizek mozgását a bolygón, de nem látjátok ugyanezt a mozgást belül, ahogy megtörténik.
Had magyarázzuk meg.


Kedveseim, ti egy nagyon összetett szerkezetben laktok, melyben a legnagyobb részben pont ugyanaz a folyadék van jelen, amit magatok körül is láttok, a víz. Ez ügye nem meglepő, de ami talán az, hogy ennek a víznek mi a szerepe, nem csak bennetek, hanem körülöttetek is. Úgy tekintetek rá, mint szükséges folyadékra, mely nélkül a Föld kiszáradt és elhagyatott hely lenne, mentesen az élettől. Nos, igen ez a víz szerepe, hiszen a bolygótokon minden élet valamilyen szinten rá támaszkodik. Innen az a feladat, hogy ezt az értékes folyadékot megtálaljatok másik bolygókon is, hiszen ez egy fontos része a földönkívüli élet keresésének. A víz pedig valóban életet adó erő, de nem csak az anyagcserétek irányításában játszik szerepet. Nagyon fontos információforrás is, ezt akarjuk most megosztani veletek. A molekulák, amelyek a vizet alkotják, sokkal többet képviselnek, mint pusztán a különböző vegyi elemek kombinációja. Információt is ad/szétszór, ez az információ pedig szó szerint áthatja azt az összetett szerkezetet, amelyet nem csak a testetek képez, hanem az egész bolygó. Azt is tudjatok, hogy a víz állandó mozgásban van. Mozog a testetekben. Ugyanez érvényes a bolygóra is. Minden nap ki- és belélegez, elárasztja ez a víz fentről és lentről, eső, folyók és víz alatti tárolók formájában.
Tehát a víz kint is megtalálható és bent is, számos formában, akár folyékony, gáznemű vagy jéggé fagyott.

Mindaz az információ, amelyet a víz hordoz megváltozott mostanra, hiszen a víz is fogékony a rezgésbeli változásra, így egy egész más hangon kezdett el énekelni. Jusson eszedbe minden alkalommal, amikor a vízzel találkozol, akkor egy olyan dologra hangolódsz rá, amely fontos üzenetet hordoz számodra. Igaz hogy finom üzenet, mégis távolra ható következményei vannak. A vízből származó üzenet elől nem tudsz elmenekülni, hiszen nem tudsz nélküle létezni. Nagy részed ebből az elemből áll, és ez egy áramlásban levő elem, sosem mozdulatlan. Még amikor fagyott akkor is. Ezzel beleágyazott információ utazik együtt, sokak által láthatatlan, a határok és az emberi akadályok nem tudják fenntartani. Ezen finom molekulák suttogása egyre erősebbé válik, az együttes erejük is megnő. Láttátok már milyen, amikor hatalmas viharok csapkodjak a partjaitokat, az eljövendő időszakban még többet láthattok ebből. Hiszen mindezzel a "folyékony támadással" a különböző formák kiszabadulnak a régi (kerékvágásból), hiszen ez a víz nem csak megtisztít a szeméttől, amely évezredek óta felgyülemlett, hanem új hangot is hoz, hogy mindannyian tisztábban és igazabban tudjatok szólni.

Tehát minden egyes vízcseppel új kapcsolódás történik, minden hullámmal, amely eléri a partjaitokat ugyanúgy. Minden és mindenki ugyanannak a változási áramlatnak van kitéve, ez az áramlás pedig egyre nagyobb lendületet vesz. Áldjátok tehát a vizeket, hiszen segítik azt, hogy mindent tisztábban lássatok. Annak ellenére, hogy úgy tűnik nagy pusztítást hoznak, emlékezzetek, hogy ez a rendje annak, hogy létrejöjjön az út az új számára. Ez a ciklus folytatódni fog, hiszen ti mind úgy döntöttetek, hogy megnyíltok a lezúduló intelligencia frissítő áramának, mely tisztara mossa a múlt hordalékát.

Ékezetekkel ellátta: Amrita

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése