2012. november 11., vasárnap

Maya vének új üzenete

Továbbadom. Mindenki annyit vegyen belőle, amennyi jólesik.
Maya vének üzenete
 
2010. márciusa óta egy hatalmas tisztító energia érkezett be a Földre.

A tisztítás lényege, hogy Tiszta Lappal tudjunk majd elindulni új utunkon.

A tisztító energia folyamatában, teljesen integrálódott itt, és mára már egy barátságos rendkívüli Szív energiának mondhatjuk, de nem meghatározható. Úgy érezhetjük, mintha ez lenne az Otthon csodálatos energiája, amit egykor elhagytunk. Ez az új tiszta energia rögzült bennünk, és a világ többi részén. Képessé tesz bennünk egy új egy jobb világ megértéséhez. Tudjuk majd alkalmazni, azt, amit őseink ránk hagytak, szent helyeken, templomaikban, és máshol, és ez által egy magasabb evolúciós szintre emelkedhetünk. Amit ránk hagytak azok alapkövek voltak, amire építkezhetünk.Most elérkezett az építkezés ideje és meg van minden eszköz és képességünk ezekhez.


A Csillagok Vénei most azt mondják, hamarosan mindenki tiszta lappal indulhat, aki a Földön tartózkodik most.

Azt tanítják most, hogy el kell engedni az utolsó régi darabkákat magunkból, hogy bennünk is ez a tiszta energia integrálódjon, mert ez a kirakójáték utolsó darabja. Az utazásunk tovább fog folytatódni sokak számára először kényelmetlennek fog tűnni, mert egoval próbálják elképzelni.
De sosem tudhatjuk előre mi lesz a következő lépés el.

Nem határozható meg, tehát maradjunk semlegesek (az időt tekintve, hogy mi lesz), és éljük meg a pillanatokat, mert azok örök pillanatok. Már az őseink, a vének tudták, hogy eljön majd ez a kor, és ezért horgonyozták le az ősi bölcsességek tudását, szent helyeken és templomaikban, de nem ebbe a régi korba fogunk belépni, hanem egy nagyon is újba, ezekkel az alapokkal.
Most mi határozzuk meg az energiát, mi adunk neki határozatot.

A történelem elavult energiái viszont törlésre, tisztításra kerülnek. Újat létrehozni egy régi módon az nem fog működni. Amikor készen állunk egy új evolúciós lépésre az univerzum törli a memóriánkat, így lehet majd tanulni új dolgokat, új módon. (megj. lent)


Tartsuk magunkat nyitva, a legváratlanabb eseményekre is. Lehet hogy olyan irányváltások lesznek, amire nem is számítottunk. Az alapkő megvan és ez a meghatározhatatlan energia, amire az összes dimenzióban lehet építkezni. Bátorságra, nagy bátorságra van szükség, mert ezt az energiát soha nem tapasztaltuk meg még, egy teljesen új a Földön. Érezni fogjuk azt, de nem fogjuk megérteni.

Az ősök azt mondták, ők eddig vezethettek el az utunkon, mert most mi készüljünk arra, hogy mi leszünk az ősei/vénei az új generációknak.
Amit tettek nekünk, az hogy lehorgonyozták azt az energiát, bölcsességet, tudást, hogy mi fel tudjunk lépni a következő lépcsőfokra.


El kell engedni mindent ebből a fizikai világból, és ez azt jelenti, hogy 20-30 éven belül nem lesznek bankok és olajtársaságok, sem felhőkarcolók, amin az eddigi világunk úgy ahogy működött.

A fizikai formán egyre tisztul, tisztul, majd elmúlik, amikor készen állunk majd arra, hogy visszatérjünk a csillagokba, ahonnan egykor eljöttünk.
Most egy új világba születünk újjá, de még mindig fenntartja a fizikai testet ez a világ, de ebben lelkileg fogunk újjászületni, ehhez el kell engedni a régi memóriát, hogy újra tudjon indulni a test is, (megj.lent) de ebben az újraindításban az ősök már nem tudnak segíteni ezt nekünk magunknak, kell megtenni. Mi leszünk a jövő világ ősi táltosai és sámánjai, a jövő világok ősei, amelyről nem tudunk. Mi vagyunk most a jövő világ alapkövei és magvai, és mi azt szeretnénk, hogy tiszta és jó építőanyaggal épüljön fel az új világ, telis-teli rendkívüli ötletekkel.(megj. lent)

 
Egyetlen visszahúzó erő létezik, az, ha nem hiszünk magunkban, és ezért támaszkodunk még mindig gurukra, sámánokra, tanítókra, mert nem eléggé hiszünk magunkban, hogy kik is vagyunk. De most ez a tiszta energia támogatja a bizalmat saját magunk felé. Adjunk bizalmat magunknak, és akkor a teljes képe a kirakójátéknak megmutatkozik előttünk, de ez mindenkinél másképp alakul majd, nem lesz azonos egyik sem személyenként. Ha már az alapkő készen áll, akkor eljött az idő építkezni rajta. Legyetek olyanok, mint egy kisgyermek, bár nem lehettek már gyermek, de mégis legyetek olyanok. Végül azt mondták a Csillagok Vénei.

Ami itt van egy kozmikus szerető tisztító energia.

A mayák amikor megtudták, hogy 2012 után egy új világba érkezünk meg, nagyon is tudták, hogy egy új időszak fog bekövetkezni, de ezt már nem írták le, mert ennyi volt a dolguk.

A naptár folytatására szánt helyet üresen hagyták számunkra, esélyt arra, hogy mi érezzük meg az új dolgokat.

Tartsátok nyitva a szíveteket és bevonzza automatikusan a Leghatalmasabb Létező kifejezéseit.

Forrás:
https://www.facebook.com/pages/B13-Rezg%C3%A9se/263987453717637

*

 
Megjegyzés

Tehát nem a teljes memória törlődik. 
Mivel már régóta hamis, tévútra vezető dolgokkal tömik a fejünket,   ezeket mindenképpen törölni kell, mert a berögzült téveszmék miatt nem tudunk másképp gondolkodni, vagyis  akadályozza a fejlődésünket. 
Például a történelmünkről, az ember származásáról, a fizikáról, és egyéb tudományokkal kapcsolatosan  teljesen téves "információink" vannak. Hamis a képünk az összefüggésekről is. Az Univerzum működését nem tudjuk megérteni ilyen valótlan alapokra helyezve, és beláthatjuk, hogy  nem lehet rá egy jobb, új világot építeni.

Mit jelenthet az, hogy újra indul a testünk? 
Gondoljunk csak bele, hogy milyen is volt eddig a testünk?  Betegségek, allergia, kövérség, és maradandó elváltozások gyengítik vagy kínozzák az emberek testét. Szeretnénk ezekhez ragaszkodni? Ugye nem. Új, egészségesebb testet szeretnénk legtöbben. Az új energia ezt lehetővé fogja tenni.
/DKNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése