2012. november 16., péntek

Átléptétek a határvonalat kedveseim - Aisha nov. 15.

 
Már annyira kinyíltatok amennyire eddig fizikai testben még sosem nyíltak ki, a 11:11-es pont pedig egy jel volt, amely jelzi a szabad új fajt.
 


 


Tom Fodor fordítása
aisha TK 224 - nov 15

 

Nem becsülünk le benneteket kedveseim, hiszen egy olyan tudatszintet értetek el, amiről sokan azt mondták, hogy az em
bereknek elérhetetlen. Had magyarázzuk meg.


A csatornának(aisha) egy privát üzenetben már elmondtuk, hogy ez a hét egy nagyon fontos szakasz az emberiségnek. Átléptétek a határvonalat kedveseim, mégsem fogunk rá úgy utalni, mint a mesés célvonalra, melyre úgy vágytok. Inkább úgy utalunk rá, mint a rajtvonal, hiszen végre be tudtátok fejezni azt a folyamatot, amely szükséges volt ahhoz, hogy új emberként kezdhessetek el élni. 
 
Ez alatt mit értünk? Arra utalunk, hogy a kemény munkával sikerült elérnetek egy olyan rezgésszintet, amely biztosít benneteket, hogy többet ne a régi, harmadik sűrűségű emberek csoportjába tartozzatok. Megérkeztetek, de úgy érzitek nem tudtok leülni és élvezni a békét.

Nem fogtok habozni, hiszen sok dolgot kell megtennetek és sok kihívásnak megfelelnetek, de ezeket már úgy teszitek, hogy közben tudjátok: a régi teher/poggyász már nincs rajtatok.

Lehet hogy nem vagytok teljesen tudatában annak a fontos folyamatnak, amely igen rövid idő alatt lezajlott, így adunk néhány emlékeztetőt erről. Először is, ahogy emlékezhettek, a sötétek végre elismerték a vereségüket, és néhányan közülük már el is hagyták a partjaitokat. 
 
Az a könnyű érzés, amit élvezhettetek nemrég egy biztos jele volt annak, hogy a méreg elkezdett elpárologni a rendszeretekből, mi pedig garantáljuk, hogy soha többet nem tudnak visszatérni. 
 
Azt is szeretnénk viszont hozzáadni, hogy az a rendszer, amelyet oly keményen megpróbáltak felállítani, még itt fog időzni, de egy olyan idővonalon, amelyen azok tartózkodnak akik úgy határoztak, hogy a régihez kapcsolódnak és nem emelik meg semmilyen módon a rezgésüket, azért hogy ki tudjanak szabadulni abból a pokoli gödörből, amit maguknak teremtettek. Tehát továbbra is a saját alvilágukba fognak fetrengeni, ti viszont egy egész más idő és tudatszintre emeltétek magatokat. 
 
Tehát ez az idővonalak végső elválása, innen kezdve a szakadék elkezd nőni, ti pedig megrökönyödve nézhetitek ahogy a régi és sűrű világ elkezdi eljátszani az apró kis játékait. Ti viszont szabadon elengedhetitek az egészet, hiszen úgy döntöttetek, egy sokkal fénnyel telibb légkörben fogtok élni, így most kezdődik csak el úgy igazából az életetek. Ezért utalunk erre a vonalra úgy, hogy átléptetek a rajtvonalon, nem pedig a célvonalon.

Furcsa lesz számotokra, hogy az elmétekben ugye ott van az a kép, hogy a tömeg ünnepelve tapsol ahogy a térdetekre ereszkedtek, kifáradva de lelkesen, amint befejeztétek ezt a "végjátékot". Nos, a tömeg itt van és hangosan ünnepelnek/szurkolnak is, de azért teszik ezt mert már látják, hogy már az új izgalmas versenybe léptetek, aminek ezúttal soha nem lesz vége. Hiszen ez nem egy olyan verseny aminek meghatározott célja van, ez egy olyan verseny ahol az új életeteket teljesen kiélhetitek, ahol minden egyes lépés valami újat fog hozni, ami nem csak a ti életeteket bővíti, hanem a Teremtés többi részét is. 
 
Már annyira kinyíltatok amennyire eddig fizikai testben még sosem nyíltak ki, a 11:11-es pont pedig egy jel volt, amely jelzi a szabad új fajt. 
 
Többet nem szükséges keresnetek a szabadságot, már elértétek azt. Innen ami előttetek elterül az a "korlátok nélküli verseny", többet nincs meghatározott táv amit teljesítenetek kellene.

Innen rajtatok áll, hogy milyen messzire szeretnétek elutazni. Az egész multiverzum a rendelkezésetekre áll, elkezdhetitek felfedezni.
 
Állítsátok át az elméteket a befejezésről(célorientáltság -tom) a kitágulásra, és tudjátok, hogy az elmúlt napokban megadtátok magatoknak az engedélyt az újrakezdéshez. Befejeztétek a dolgotokat a régivel, még ha egy kis időbe bele is telik amíg megemésztitek ennek az üzenetnek a teljes tartalmát, had fejezzük ki azzal, hogy egy teljesen új úton kezdtetek el járni, és ezentúl ti vagytok azok akik felállítják a határokat, hogy meddig szeretnétek elutazni, átléptétek azt a határt, amit eddig még ember nem lépett át, ez pedig egy olyan tett amely soha nem lesz elfeledve. 
 
Ne késlekedjetek, hiszen már el is kezdhetitek megérezni az új ismeretlen terület felfedezésének érzetét. 
 
Igaz ez az új terület új kihívásokat is hoz, de ezek már sokkal szívesebben látottak lesznek, hiszen örömöt hoznak, ahelyett hogy bármit is elvennének tőletek. 
 
Szóval megérkeztetek, de úgy találjátok nem állhattok meg, hiszen az öröm lendülete tovább visz benneteket a csoda és a varázslat fele amely előttetek áll.
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése