2012. november 26., hétfő

A kapuk nyitva állnak

 "Nyílj ki, és válj, ragyogó virággá! 
Álmodj, s álmod: váljon valósággá! 
Örülj! És tündökölj a szivárvány fényben, Soha ne csalatkozz, semmilyen reményben!!!" 
Amialayne

 

A kapuk nyitva vannak

A tegnapi nappal (november 22) a 11:11 átjáró utolsó kapujának felnyílásával megkezdődött az a 30 napos folyamat, ami aktívan hozzájárul, hogy 2012. december 21-ével az emberiség fényben léphessen át az Új Korba. A kapuk nyitva vannak, a Fény árad a a Földre, s a szívek ébrednek. 

Felemelő, globális összefogás részeként vettünk részt a 11. kapu aktiválásában és horgonyzásában Fény-Forrás nevű csoportommal EGYütt. Egymásra és a folyamatra hangolódásával felépítettük a fénykupolát, s segítettük az új energiák horgonyzását. A hívást mindannyian éreztük s tettük a dolgunkat, nemes és örömteli szolgálatban. Nézd meg a képeket itt>>>

Ahogy beléptünk a kapun a tegnapi nappal a szerepek megváltoztak. Már nem lehetünk a Föld lakói csupán, az új tudatosság és az Új Föld táplálói, őrzői és segítői vagyunk.  
Új Emberként - fényemberként feladatunk, hogy minden pillanatban Igaz ÖnMagunkból cselekedjünk, létezzünk a Teljes Univerzum javára és áldott szolgálatában. 

ÖnMAGunkért és a Földért személyesen vagyunk mindannyian ÉS EGYenként felelősek.
Fájdalmad oldódjon - Örömöd ébredjen

Engedd el mindazt, ami visszatart. Ami fájt valaha, ami fáj most és felejtsd el azt, hogy fájtál valaha. Így a legjobb úton járhatsz ahhoz, hogy az Új Föld bennünk, itt és most a jelenben születő LélekFényre és Örömteli Együtt-re hangolt energiájában szüless újjá.



Közeledik 2012.12.21. Mi várható?

Világvége és katasztrófa helyett én a korszakváltásban hiszek. Az Új Föld és az aranykor épül, melyet mi magunk szülünk meg.
Bármi történik is velünk a napjainkban - most vagy később - a középpontunkban nyugalmat, békét és könnyűséget találunk.



Hiszek a Földfelkeltében!
Az emberi fejlődés beavatása a Föld felemelése. A tudatossági szintünk emelésével és a szív bölcsességének választásával az Új Föld megteremtése lehet a valóra váló választott utunk.

Hiszek abban, hogy a félelem helyett választhatjuk a szeretetet, a szétválasztottság helyett az egységet, a világvége helyett a földi mennyországot.


Mindezek miatt a sötétségtől rettegőknek biztonságérzetet és nyugalmat küldök szívem melegével. 

Hiszek a december 22-i napfelkeltében és hiszek a Földfelkeltében! 



Témák, melyről olvashatsz, s melyek inspirálhatnak a FöldFelkelte oldalán:
(facebook)

Új Föld, Új Ember, Aranykor, Tudatosság kora és minden, ami az emberiség és a Föld fényben való továbblépését segíti, s a szíveinknek félelem nélkül szeretni
A Földfelkeltét azért hoztam létre, hogy stabil középpont és nyugodt erőtér lehessen a számodra, mindannyiunk számára most a 30 napos átjáróban s utána is. 

Én abban hiszek, hogy a Földet nem kell elhagyuk. Nem kell elmenjünk róla sehová. A feladatunk és a beavatásunk a Föld átalakítása, a földi mennyország megteremtése.

Nézd meg bátran és töltekezz belőle, amikor szükségét érzed:

 Kívánom, hogy azt a  fizikai valóságot élhesd, amelyre szíved      szerint vágysz!
 Szeretettel:
 Pozsgai Nikoletta
 kineziológus, életmód-tanácsadó és terapeuta
 személyiség integrációs tréner

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése