2012. november 6., kedd

Nagy változások előtt állunk - Aisha nov.6.


 

Tom Fodor fordítása
Aisha TK 219 - nov. 6
A mai nap nagyon fontos nap, hiszen magában hordozza több millió ember reményét és imáját.
Nem a választásokról beszélünk itt, hanem arról a választásról, amit oly sokan fognak ma megtenni a szívükben. Láthatod, hogy ez nem egy ember megválasztása elnökként, egy bizonyos országban.

Arról a tényről beszélünk, hogy innen kezdve az energiák és egy egész új oktávra változtak és alakultak, a hangjukat pedig hallatni fogják. Láthatjátok, hogy a választás forgataga alatt, a bolygó energetikai rétegének megújulása szinte észrevétlenül történik. Kivéve azok számára, mint ti is, akik, akik össze tudtatok kapcsolódni ezzel az új energiaforrással. Akik megízleltek az ízét tudják, hogy nagy változások előtt állunk. Azt is tudjuk, hogy ez az ízlelés több mint átlagos reakciót váltott ki a fizikai testetekből, és a mentálisból is egyaránt, teljesen megváltoztatja az életet. Had magyarázzuk meg.

Évszázadokig az emberiség ugyanabban a típusú energiában volt, amely egy nagyon specifikus fejlődést biztosított.

Sokáig eljutottatok ezen időszak alatt, de csak egy pontig, utána meg voltatok gátolva a további fejlődésben, ami mindannyitokat sokkal erőteljesebbé tett volna. A fejlődésetek vissza lett szorítva. Most viszont ez az energia "leves" felkavarodott attól a beérkező információtól, ami a bolygótokra érkezett a távoli partokról, olyan ez, mint újra friss levegőt lélegezni, azután hogy egy szűk szekrénybe voltatok bezárva. Így a testeteknek is igen nehéz hozzáidomulni. Olyan, mint egy búvár, aki a minimális oxigénnel merült és most végre feljöhet, leveheti a légző maszkot és tiszta levegőt vehet. Ha nem ügye az egész rendszerben felfordulást hoz létre. Igen ez a "tiszta levegő" már elérhető számotokra, de az óvatosság kedvéért még nem kaptok teljes elérést azonnal. Érezni fogjátok, hogy a testetek még egy jó ideig átálláson van. Innen eredhet a mostani kényelmetlenség is.

Észre fogjátok venni, hogy mennyivel tisztább is a levegő és mennyivel könnyebb lélegezni, ahogy elkezdtek hozzászokni ehhez az új, megnövekedett energiaszinthez. Ezzel a tiszta levegővel együtt meg fogjátok látni, hogyan változnak a dolgok körülöttetek.

Ahogy minden élőlény pozitívan reagál a megnövekedett oxigénre, ti is elkezdetek válaszolni erre a megnövekedett energiára. Kivéve azok, akik erre az energiára, nem úgy tekintenek, mint életet adó dologra, hanem épp ellenkezőjeként. Ők össze fognak kuporodni, és egyre bizarrabb módon fognak viselkedni. Szóval ezzel az új tudatossági szinttel egy rakás reakció érkezik, a régi hanyatló rendszerek rá fognak jönni, hogy ez az új és friss energia egy újabb szög a koporsójukba. Ne lepődjetek meg, ha heves reakciót vált ki belőlük, tudjátok, hogy ez csupán rövid életű. Hiszen ők, mint a mélytengeri sötétségben élő lények, nem tudnak a friss levegőn élni. Ők csupán a régi, sűrű energiaszinten tudnak túlélni, így ezt is fogják keresni. Viszont ezek a sarkok, ahol meg megtálalható a régi és stagnáló energia egyre kisebbé válnak, pont, ahogy a pocsolya kiszárad a napsütéstől. Örvendezzetek, és ne engedjétek, hogy ezek a kétségbeesett lények besötétítsék a napotokat. 
Ti vagytok azok, akik ünnepelhetitek a tényt, hogy a körülöttetek lévő légkör egyre jobban támogatja az álmaitokat, ami a beteljesülésükhöz vezet.

Amrita Forrásasszony Lánya
Forrás. faceboook

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése