2014. február 5., szerda

Milyen világot szeretnék? - Dombi Katalin 02.04.


Istenanya kérése volt, hogy gondoljuk át és írjuk le milyen világot szeretnénk. Azután olvassuk el mély átéléssel minden nap, egy hónapon keresztül. Ezzel segítjük a megvalósulását a szép új világunknak.

Istengyermek vagyok,
Istenem szolgálom.
Áldott a Fény s Erő,
Melyből az Új Világ jő.
Szövöm az Új Világot,
Isteni verőfényes álmot.


A mantrát Rakk Ilona csatornázta istengyermek.blog.hu


Az alábbi összeállítás a saját átfogó világszintű elképzelésem.  Gyerekkorom óta álmodozok egy szép jövőről. Amit leírtam, az lehet, hogy sokak szerint utópia, de több égi üzenetben is azt olvashattuk, hogy merjünk bátran álmodozni a szép jövőnkről, mert a valóság nemsokára olyan csodálatos lesz, ami a leglehetetlenebb elképzeléseinket is felülmúlja! 

Miért osztom meg? Mert talán motiválni fogja ez az írás azokat, akik még bátortalanok az álmodozásban, a teremtésben. Mert bizony teremtünk. Teremtjük a szép jövőnket. Minél többször, minél jobban szívből kívánjuk, annál könnyebben valósul meg.


 


Milyen világot szeretnék? 


Írta Dombi Katalin

Ebben az Új Világban a társadalmi berendezkedés az egész emberiség javát szolgálja.

Béke van. – Nincsenek háborúk, gyilkosságok, rablások, stb.
Jólét van. – Nincs éhezés, nyomor, kizsákmányolás.

A társadalmi berendezkedés célja a közösség jóléte, az emberi tudat fejlesztése, az isteni célok megvalósítása. 
Tudatunk középpontjában, Isten, vagyis a Forrás van, mivel tudjuk és tapasztaljuk, hogy MINDEN EGY. Nem a pénz és a szerzésvágy az Isten, hanem a SZERETET.

A régi politikai kormányok megszűntek, új kormányok alakultak. Olyan emberek vannak vezető pozíciókban, akik valóban minket szolgálnak, minden tettükkel. 


A különböző népek békésen megférnek egymással. Szabadok, de ugyanakkor együttműködnek magas szinten.

Az egészségügyi ellátás ingyenes.
Az orvostudomány valóban egészségünk védelmét és a gyógyítást szolgálja a legmagasabb technológiák és legjobb módszerek felhasználásával.
Az orvosok és egészségügyi dolgozók önzetlenül, szeretettel segítenek bennünket, és példát mutatnak, hogyan kell egészséges életet élni.
Minden betegséget meg tudnak gyógyítani, vagy meg tudnak előzni.

Az iskola nem csupán oktatás, hanem nevelés+oktatás. A tanulókat nem terhelik fölösleges tananyaggal, és sokoldalú, újszerű fejlesztéseket kapnak.
Célok a következők. Képessé tenni a tanulókat arra, hogy a szükséges ismereteteket megszerezzék. A gyermekeket a társadalom hasznos tagjává tenni. Segíteni őket személyiségük kibontakoztatásában. Boldog, kiegyensúlyozott élethez segíteni őket.
 

Az emberi kapcsolatok az önzetlen szereteten és megértésen alapulnak. A gyermekek és felnőttek időben és megfelelő módon megkapják azt a képzést, és segítséget, ami ehhez szükséges.

A családtagok összetartanak, nyugodt, boldog életük van, mert nincs pénzhajsza, rohanás. A gyerekek csodálatosan jólneveltek és vidámak.


 


 
A társadalmi átalakulás kezdetén -amíg pénzre még szükség van- mindenki kap feltétel nélküli alapjövedelmet, ami biztosítja az alapvető, biztonságos megélhetést.
A munka nem kötelező, de szívesen dolgozunk, vagy mások szolgálatáért, vagy saját kedvtelésünkre, és ezért fizetést kapunk - amíg a pénz meg nem szűnik.

Az energiaellátást olyan magas szintű technológiák biztosítják, melyek nem szennyezik a környezetet, és ingyenesek.

Az élethez szükséges ipari termékek gyártása is magas technológiák segítségével történik. A környezetre nincsenek káros hatással.

Az élelmiszerek előállítása nagyon egyszerű az új technológiák segítségével. Nem kell erdőket kiirtani, küzdeni az elemekkel és a földet szennyezni, állatokat megölni. Az étel mégis maximálisan biztosítja a megfelelő tápanyagellátást, méregmentesen. Könnyűszerrel meg lehet termelni az egész emberiség számára elegendő élelmiszert.


Mindenkinek van fedél a feje felett, legalább egy egyszerű otthona, mert megszűnt a hontalanság, az utcára kivetettség.

Nem kell rezsit fizetni, mert ingyenes a víz, villany és fűtés. Gáz nincs, mert fölváltották korszerűbb technológiák.
 

Nincsenek már adók, és kifizethetetlen adósságok, ezeket eltöröltük. 
  
A közlekedés teljesen környezetkímélő és nagyon gyors. Kozmikus energia felhasználásával működnek a szupermodern járművek, melyekhez nem szükséges aszfaltos út, ezért azokat felbontottuk.

Rengeteg zöld felület van a Földön, mert a kipusztított erdőket visszatelepítettük, a legtöbb gyárat bezártuk, a bányákat megszüntettük.

A fakitermelés megszűnt, mert nem használunk papírt, fát. A fát, mint alapanyagot,  sokkal jobb anyaggal tudjuk helyettesíteni, ami nem káros az egészségre és a környezetre sem.

A természetes vizek tiszták, minden szennyezést megszüntettünk.
Tudatos természetgazdálkodás folyik.

A levegő szintén tiszta, és jóval magasabb az oxigéntartalma, mint régen.

A talajszennyeződéseket is kitisztítottuk speciális módszerekkel.
Nincsenek már atomreaktorok. A káros anyagokat eltávolítottuk.
 

Nem unatkozunk, mert munka után -ami napi 4-6 óra- sokféle élvezetes tevékenységre van lehetőségünk. Hódolhatunk a kedvteléseinknek. Sokfelé utazunk. Más bolygókra is. Egészséges életet élünk, sportolunk, (de nem versenyezünk) Szórakozunk, táncolunk, énekelünk, zenélünk, stb. Részt veszünk közösségi munkákban és programokban. Tanulunk sokféle új dolgot, pl. az őseinkről, más kultúrákról, az új technológiákról. stb… Sokat vagyunk a családunkkal és barátainkkal. 

 

Az állatokat nem öljük meg, mert erre nincs szükség, és egyébként is testvérei az embereknek. A húst és bőrt, és egyéb állati eredetű terméket sokkal jobb alapanyagokkal helyettesítjük.

Egyre többen tudunk telepatikusan kommunikálni egymással és az égiekkel. Teljesen elfogadott tény, hogy több dimenzió létezik, és nem vagyunk egyedül a világon. Együtt dolgozunk a pozitív földönkívüliekkel, és a belső-földiekkel, akik nagy segítséget nyújtottak eddig, és nyújtanak most is életünk megújulásához.


A média mindig igazságot közvetít számunkra, és azon fáradozik, hogy tudatunkat minél magasabb szintre emelhesse. Hollywood megszűnt, múzeum lett belőle.


Békés, boldog életet élünk ebben az új társadalomban.  Akik nem képesek beilleszkedni mégsem, azokat különleges terápiával segítik. Nincs fajgyűlölet, mert megszűnt az ok, ami, (aki) régen ezt kiváltotta és fenntartotta. Testvéri szeretettel viszonyulunk egymáshoz. Élvezzük a sok csodát, amit teremteni tudunk, és amit anyaföldünk és az égiek nyújtanak nekünk. 


 



Szeretném, hogy mielőbb meg tudjuk mindezt teremteni.
Dombi Katalin 

 2014. február  4.



1 megjegyzés:

  1. Kedves Katalin!

    Igen, így akarok élni.
    Ezt el tudom fogadni, mint választási programot...
    Most elviszem megosztani.

    ölelés

    VálaszTörlés