2014. február 26., szerda

A különös postás

A postás, aki a cigánysorra kérte magát

2014. 02. 25. 18:12

Szőke Tibor isteni szerencsének érezte, amikor egy hónappal ezelőtt megüresedett a postai körzet a pécsi György-telepen. Az egykori szociális segítő most postásként járja a lepukkant utcákat, és úgy gondolja, mosolyt és fényt visz oda, ahová más be sem tenné a lábát. Hangos fotóriport egy napjáról.

Videó: 
http://www.origo.hu/foto/multimedia/20140220-a-postas-aki-a-ciganysorra-kerte-magat.html

  Előzmény:

A postás mindig bölcsességet hoz... - videó

Pécsett mostanában legalábbis így történik. Ugyanis Szőke Tibor -postás- nem éppen hétköznapi módon végzi munkáját. Nem csak leveleket, pénzt és egyéb küldeményeket juttat célba, hanem bölcsességekkel is megajándékozza az ügyfeleit.


Van, ami nem kerül pénzbe, mégis jobban érezzük magunkat tőle. Szőke Tibor szabadidejében napi egy órát tölt azzal, hogy saját életbölcseleteit papírra veti majd másnap kézbesítés közben megajándékozza velük ügyfeleit. Így nemcsak saját maga számára teszi szórakoztatóbbá a munkáját, hanem másoknak is örömet szerez vele. Engem is várt már a munkahelyi levélszekrényemben kis cetli rajta egy üzenet, amely rögtön mosolyra fakasztott és szebbé varázsolta a napomat. Remélem, még sok-sok pécsihez eljutnak Tibor szívetmelengető üzenetei.
Videónkból kiderülnek a részletek.

Videó:

http://www.youtube.com/watch?v=CLQtvoZNpbM 

 Forrás: http://www.pecsinapilap.hu/cikk/A_postas_mindig_bolcsesseget_hoz____-_video/107369

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése