2014. február 10., hétfő

Tájékoztatás az elvonulásom idejéről - Rakk Ilona 02.10.




 Az apával való rendezetlen kapcsolat anyagi gondokat eredményez, mely a pénz áramlásában nyilvánul meg. Elakad az áramlás
 
Az anyával való viszontagságos kapcsolat életünkben felesleges akadályokként nyilvánulnak meg. Bár haladunk az úton, de felesleges, néha bosszantó dolgokkal találjuk magunkat szemben.


Tájékoztatás az elvonulásom idejéről

2014.02.10. 19:08 Istengyermek



 dscn2020_1392055136.jpg_640x480
 Én, Rakk Ilona- 2013.07.25.-ei táborkép.
 

Mi történt velem a mostani elvonulás idején:
Felsőbb Énem egy tanfolyamra vezetett el, melyről annyit tudtam, hogy három napos érzelmi elengedési gyakorlatok megtisztítanak annyira, hogy képes leszek befogadni egy magas frekvenciát, melyet Egység Áldásnak neveznek. Ez az Áldás a továbbiakban bennem munkál és segít olyan feladatok megoldásában melyek eddig megoldatlanok maradtak test, lélek és szellemi szinteken.Képes leszek ezt az Áldást tovább adni embertársaimnak segítésére mind fizikai, mind érzelmi téren.
Több nagyon érthető, mélyreható és elgondolkodtató tanítást is kaptunk, melyre nem is számítottam.Három éve, ha nem több ott akadtam el, hogy a tudat működését tanulmányoztam és egyszerűen nem értettem hogyan működik. Itt erre vonatkozó információkkal is elláttak, de még a megértésen dolgoznom kell.
A tudás ugyanis csak egy dolog, akkor lesz a tiéd ha megtapasztalod és beépíted az életedbe.
Az egység tanítás egy nagyon fontos dologra hívta fel a figyelmet. Az összes kapcsolatunkat rendbe kell tennünk, melynek alapja az anya és az apa.Az apával való rendezetlen kapcsolat anyagi gondokat eredményez, mely a pénz áramlásában nyilvánul meg. Elakad az áramlás. A hozzá tartózó tanmese:
Egy ma élő tanítót Sri Bagavant, ki az egység Áldás áldásnak a hordozója megkérdezte egy üzletember.- Mondd Bagavan, miért nem tud a cégemben a felső vezetés együttműködni? Ez sok gondot és anyagi visszaesést eredményezett. - Sri Bagavan: Menj és békülj ki az édesapáddal.
A kérdező meglepődve vallotta be, hogy édesapjával való kapcsolata nem túl szeretetteli. Elment hát és kibékült vele.Az eredmény felemelő volt úgy a két léleknek, mind a cégnek.
Az anyával való viszontagságos kapcsolat életünkben felesleges akadályokként nyilvánulnak meg. Bár haladunk az úton, de felesleges, néha bosszantó dolgokkal találjuk magunkat szemben. Ezt mindenkinek rendeznie kell. Az Áldás még abban az esetben is lehetőséget kínál a rendezésre, ha a szülők már nem élnek. Önmagától (Istentől) működik bennünk ha egyszer már megkaptuk.
Családszinten Édesanyám került a fókuszba. Ezt majd az Alma Máter -on bővebben.
Köszönöm érte szóló imáitokat, ha tehetitek folytassátok.
Áldással és szeretettel: Ilona
istengyermek.blog.hu



 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése