2014. február 1., szombat

Filmek a hétvégére


Wake Up Call - Ébresztőfilm (magyar felirattal) 

 

 Azoknak, akik még alszanak. Azoknak akik már ébredeznek. Azoknak, akik azt hiszik, hogy a „Mátrix" csupán egy film és nem a valóság. Az „Ébresztőfilm" egy összefoglalása mindannak amivel már sokat foglalkoztunk és amiről már rengeteg minden jelent meg az oldalunkon is. A film egyfajta szintézise annak az őrületnek, melyet hol a demokrácia, hol a kommunizmus, hol a fasizmus mezébe öltöztetve kényszerítenek az emberiségre az Irányítók. Azok, akiknek a pénz már nem opció, mert a pénzt maguk „gyártják", ezért a hatalom és a totális kontroll őrülete egyedül az, amely lázban tartja fantáziájukat. De ők nem valamiféle fantáziavilágban élnek, hanem egy nagyon kegyetlen valóság megteremtői. Ugyanakkor ne feledjük: mindez nem lehetne lehetséges, ha az emberiség nem a rabszolgaság tudati állapotának mély, kómás fázisában vegetálna. A rabszolgaságot sokan élvezik. A legtöbb földi ember számára ez a lételem. Miért is? Mert nem ismeri a valódi szabadságot. Azt hiszi, hogy a szabadosság egyenlő a szabadsággal. Az állandó negatív eredőjű energiák gerjesztése, egyenlő a változásra való vággyal. A valódi szabadság nem kívül születik meg. Nem hozza el tálcán senki nekünk. A valódi szabadság mi magunk kell legyünk. A valódi szabadság az Élet megtapasztalása. A Szeretet megtapasztalása. Mert ahol nincsenek rabszolgák, ott nincs rabszolgaság sem. Ahol valódi szabad szellemek élnek, azok nem egymás ellen, egymás kárára hanem egymással, egymás javára munkálkodnak. Egy más, egy teljesen más tudati dimenzióban. A filmet azoknak ajánlom, akik lehetséges válaszokat keresnek, de óvva intek mindenkit a bűnbakkereséstől és a hárítástól. Ahhoz, hogy a filmben vázolt világ működhessen, mindenki felelős, aki azt zsigeri szinten élteti, és elfogadja. Az önző, önmaga emberi mivoltából kifordult, kivetkőzött fogyasztó ugyanúgy, mint az oligarcha.

 

 

Thrive HD HUN - Növekedj - Magyar szinkron - teljes film 

 A Thrive egy rendhagyó dokumentumfilm, amely fellebbenti a fátylat arról, mi folyik valójában a világunkban. A pénz útját követve feltárja a globális hatalom azon szándékát, hogy miképp akarja megszilárdítani saját hatalmát az életünk minden területe felett. Bemutatja a tudományos áttörés lehetőségeit a tudat és az aktív cselekvés segítségével, amely megoldásokat kínál a valódi boldogulásra, és képessé tehet bennünket arra, hogy visszaszerezhessük az irányítást az életünk felett.

 

 

Made in Heaven 1987- Mennyei Szerelem Hun 

 Mike életét veszti egy autóbalesetben 1950-ben, és a Mennyországba kerül. A nagynénje segítségével gyorsan beilleszkedik az angyalok seregébe. A fiatalember beleszeret Annie angyalba. Örökkévaló szerelmük azonban nem teljesedhet be ilyen könnyedén. Annie a Mennyországban született "új lélek", tehát be kell teljesítenie sorsát: újjá kell születnie a Földön. Mike nem hagyja annyiban a dolgot: addig rágja az "ügyeletes lélek" fülét, mígnem ő is a kedvese után mehet, de csak egy kikötéssel. Újra ismeretlenek lesznek és harminc éven belül meg kell találniuk egymást...

 


 

 

 

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése