2014. február 11., kedd

A visszaszámlálás megkezdődik -Bejamin Fulford 02.11.

"Tehát kezdhetjük egy világszintű egyszeri állami és magán adósság eltörléssel, és az illegálisan szerzett gazdagság újraelosztásával. Ezt követően elvégezhetjük a hatalmas kampányt, hogy véget vessünk a szegénységnek és megállítsuk a környezet pusztulását. Miután ez megtörtént (hónapokon belül kivitelezhető, ha adott a megfelelő nagyságú kollektív akaraterő), és végül megkezdhetjük az emberiség aranykorát. Mire várunk még?"

A visszaszámlálás megkezdődik,
 a Koponya és Csontok John Kerry külügyminiszter kolduló küldetésre indul
 
A családok, melyek birtokolják a Federal Reserve Board-ot, elmulasztották megtenni a január 31-én esedékes arany kifizetéseket, ezért most négykézláb kell mászniuk, hogy aranyat találjanak még február 27-e előtt, vagy szembe kell nézniük az Amerikai Egyesült Államok nevű vállalatuk csődjével. Ezért a Koponya és Csontok külügyminiszter John Kerry távol van ezen a héten, hogy aranyat könyörögjön az Egyesült Arab Emírségektől, Indonéziától, Dél-Koreától és Kínától. A fedősztori, hogy az amerikai kongresszus megemeli az adósság felső határát annak érdekében, hogy elkerüljék a kormány csődjét, csak egy folyamatosan csökkenő számú élőhalott agymosott csoport átverése.

Amikor az utolsó fizetést kihagyták múlt szeptember 31-én, az összeesküvők el tudták halasztani a csődöt egy Iránnal kötött alku segítségével, Kínának történt fegyvereladással és néhány hasonló trükkel. Lássuk, sikerül-e nekik még egyszer ilyen úton-módon, talán az okinawai szigetek Kínának való felajánlásával, vagy valami ilyesmivel.

Máskülönben Obama elnök bizonyíthatná, hogy ő az igazi, és elkezdhetné kibocsátani az amerikai kormány valutát, ahelyett, hogy a külföldi Federal Reserve Board-tól venne fel hitelt, a tévesen amerikai dollárnak nevezett hitelviszonyt megtestesítő bankjegyek formájában.

Aztán lehet, hogy megint valami teljesen más fog történni. A P2 szabadkőműves páholy szerint Ferenc Pápa és Obama egy megállapodást írt alá a közelmúltban, ami kapcsolatban áll egy világkormány megalakulásával. Obama kénytelen volt aláírni a megállapodást a Vatikáni Bank vezetésében bekövetkezett változás miatt, és ahol sok világi "vezető" megvesztegetési számláját tartják. A legutóbbi találkozó a Pápa és Vlagyimir Putyin, valamint márciusban Obama, áprilisban pedig Erzsébet Királynő és a Pápa között mind ezzel kapcsolatosak, mondta el egy forrás. Ami azonban még nem került napirendre, az a kínai Xi Jinping elnök és a Pápa közötti találkozó.

Ez egy alapvető szakadást tükröz azon két frakció között, melyek azon jog fölött csatáznak, hogy melyikük döntse el a világ jövőjét. Ez az, ami kockán forog a folyamatban lévő pénzügyi háborúban, mert a dollár, az euró és a jen kibocsátásának joga alapvetően ugyanaz, mint azon döntési jog, hogy mit tesz az emberiség a jövőben.

A kínaiak és szövetségeseik azt mondják, hogy a Nyugat már elég hosszú ideje uralkodik, és most már Ázsiának kell az irányítást átvennie. Ugyanakkor a nyugati frakció azt mondja, hogy Kína túlságosan Sino-centrikus, és figyelmen kívül hagyja a világ többi részének jogait.

A végén valamiféle kompromisszumot kell elérni, mert mindennek alternatívája a 3. Világháború.

Érdemes megjegyezni, mivel sok embert érint, hogy számos amerikai és más bank valamiféle "gyakorlatot" ütemezett be a február 15-16-i hétvégére. Ez lehet egy új valuta bevezetése az USA-ban, de aztán lehet, hogy megint csak egy a sok dátum közül, melyek jöttek és mentek anélkül, hogy bármi megjósolt "megtörtént" volna. Ugyanakkor csupán elővigyázatosságból jó ötlet lehet, ha némi készpénzt tart magánál az ember.

Számos jele van annak, hogy nem a szokásos módon megy az üzlet a pénzügyi világban. Például egy német bíróság a múlt héten kimondta, hogy az Európai Központi Bank kötvényvásárlása "valószínűleg illegális" volt. Ez volt az a kötvényvásárlás, amely átmenetileg megnyugtatta az euróválságot. A döntés azt a tényt tükrözi, hogy a németek belefáradtak a lusta, korrupt mediterrán országok kisegítésébe.

http://www.telegraph.co.uk/finance/financialcrisis/10625484/German-court-parks-tank-on-ECB-lawn-kills-OMT-bond-rescue.html

http://www.mfor.hu/cikkek/Gyengul_a_forint___megis_megkothetik_az_EKB_kezet_.html

Aztán Angliában a nyomozók azt mondják, hogy nem csak hogy a világ kamatlábait manipulálták a Libor botrányban, hanem hogy a Bank of England közvetlenül részt vett a devizapiacok manipulálásában.

http://www.bloomberg.com/news/2014-02-07/boe-staff-said-to-have-condoned-currency-traders-conduct.html

http://fn.hir24.hu/gazdasag/2014/02/06/oriasbotrany-varthato-az-oriasbankoknal(1)/

Az emberek egy kritikus tömege már jól tudja, hogy maga a pénzügyi rendszer egy csalás, és csak idő kérdése, hogy a valuta kibocsátás jogát, melyet az összeesküvés elvett, visszakapja minden nép.

Egy másik jel, hogy az összeesküvés kifutott az időből a múlt heti hatalmas tüntetések voltak Boszniában, ugyancsak ezt követelve.

http://www.youtube.com/watch?v=E9lAbPZ7NkQ

Eközben, mint az elveszett japán katonák, akik a dzsungelben harcoltak évekkel a második világháború után is, az összeesküvés ügynökei folytatják gyerekes bohóckodásukat a világ számos részén.

Japánban az összeesküvés besúgója Shinzo Abe miniszterelnök és összeesküvés rabszolga társai továbbra is követik a parancsokat arra vonatkozóan, hogy próbáljanak meg válságot kreálni Kínával. A legutóbbi ilyen művelet, hogy az állami műsorszóró ügynökség vezetői az összeesküvés által gyártott provokációkkal kérődznek, mint például a nankingi mészárlás tagadása, stb.

http://www.mult-kor.hu/20140204_a_kozteve_vezetoje_tagadta_a_nankingi_meszarlast

Yoichi Masuzoe Tokió polgármesterévé választása azonban nem az volt, amit az összeesküvés remélt.

Bár Masuzoe-t Abe támogatta, ő is megígérte, hogy újraindítja a nukleáris reaktorokat azzal a céllal, hogy lecsökkentsék az összeesküvés olaj alapú villamosenergia-termelésére költött kifizetéseket.

Abe is eltűnt néhány nappal a davosi fórum után, és úgy tűnik, hogy valamiféle "átnevelésen" esett át valahol. Eltérően más nyugati összeesküvés vezetőtől, ő ellátogat a Szocsi Olimpiára, és kormánya aktívan udvarol a jó kapcsolatokért Valgyimir Putyin Oroszországával.

A Szocsi Olimpia negatív tálalása az összeesküvés irányította nyugati sajtóban jó példa arra a fajta kicsinyes, alacsony színvonalú bohóckodásra, amit az összeesküvés pszichológiai hadviselés ügynökei produkálnak. Ahelyett, hogy politikamentesen élveznék a téli sportokat, melegjogi válságokat gyártanak, vagy sértő kijelentéseket tesznek a létesítményekről olyan módon, hogy az többnyire az összeesküvésre vet rossz fényt, mintsem Oroszországra.

Sajnos az összeesküvés nem korlátozza magát csupán a dezinformálásra, hanem tovább folytatja a gyilkosságokkal és terrorral való fenyegetést.

Az összeesküvés ezen a fronton sem csinálja valami jól. A Szocsi ellen tervezett nukleáris terrortámadást megállították a gnosztikus illuminátusok szerint. Emellett legalább 10 öngyilkos merénylőt vettek őrizetbe. Remélhetőleg most már az olimpia politikamentes lesz.

A táliboknak Afganisztánban is elfogy a pénzük, és az összeesküvés herointermelő műveletei lezárulnak.

http://www.zerohedge.com/news/2014-02-03/taliban-tapped-out

Ez azt jelenti, hogy a kokain és amfetamin műveletek mellett megszűnnek az összeesküvés heroinból származó jövedelmei is. Mindez kombinálva a marihuána növekvő legalizálásával azt jelenti, hogy sokkal kevesebb pénz áll rendelkezésre a gengszterek és zsoldosok pénzelésére.

Tekintettel arra, hogy mindez rossz hír az összeesküvés számára, nem meglepő, hogy magas rangú davosi tisztviselők kapcsolatba léptek a Fehér Sárkány Társasággal a múlt héten, és azt mondták: "talán itt az ideje megnyomni az újraindítás gombot a Föld bolygón." Pontosan ez az, amit a FST is mondott.

Tehát kezdhetjük egy világszintű egyszeri állami és magán adósság eltörléssel, és az illegálisan szerzett gazdagság újraelosztásával. Ezt követően elvégezhetjük a hatalmas kampányt, hogy véget vessünk a szegénységnek és megállítsuk a környezet pusztulását. Miután ez megtörtént (hónapokon belül kivitelezhető, ha adott a megfelelő nagyságú kollektív akaraterő), és végül megkezdhetjük az emberiség aranykorát. Mire várunk még?

Benjamin Fulford
 
 http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/02/a-visszaszamlalas-megkezdodik-koponya.html
 
 
 
Megjegyzés:
Sokan kételkednek Fulford szavaiban, pedig mostanában minden állítását igyekszik a forráslinkekkel alátámasztani. Szóval higgyük végre már el, hogy "mindjárt" itt a világváltás!
 
 

1 megjegyzés:

  1. Kedves Katalin ezt az üzenetet sehol sem találom magyarul,
    pedig érdekes lenne: http://galacticchannelings.com/english/mike07-02-14.html

    üdvözlettel:
    József

    VálaszTörlés