2014. február 10., hétfő

Testi szerelem az ikerlángok között


 " Az ikerlángok küldetése tehát, hogy istenemberekké legyenek, átengedjék szerelmükön keresztül a Mindenség érzelmeit az anyagi világba, hogy kivirágozhasson tőle minden."






TESTI SZERELEM AZ IKERLÁNGOK KÖZÖTT


A tantrikus szerelmi aktus a buddhisták számára nem ismeretlen. A mi nyugati kultúránkban is egyre divatosabb manapság. Divat, ezért utánozzák. Módszereket, gyakorlatokat oktatnak pénzért. Pedig ennek ismerete mindenkiben benne van. Génjeinkben kódolva ősi titokként őrizzük magunkban, s mikor az ideje eljön, amint a lélek és szellem felébred, elkezd erre is emlékezni. Csak hagyni kell működni, nem pedig akarattal működtetni.

A hagyományos tantra szerint a szerelmi együttlét kedveseddel arról szól, hogy a szenvedély hullámhegye helyett hullámvölgyet tapasztalsz meg. Ha nem hagyod az alsó csakrákban kicsapódni a szexuális energiát, hanem fentebb engeded áramlani, akkor az orgazmus minősége megváltozik. Nem egyetlen magas csúcsot élsz meg, s aztán onnan lezuhansz, tested alsó részében érezve erős ingereket, hanem tested minden egyes sejtjében orgazmust él meg, akár órákon keresztül, néha több napon át húzódva is.

Ezt a fajta élményt főleg lelki társak élhetik meg egymással. Itt nincs az aktus után fáradtság, kiégés, feltöltődsz életerővel. Nem energiát vesztesz, hanem energiát nyersz.

Az ikerlángok szerelmének beteljesedése ettől sokkal teljesebb. Ők a legtökéletesebb összekapcsolódást tudják megvalósítani egymással, mert az ő lelkük nemcsak egymáshoz simul, hanem egymásba is tud olvadni. Amint létrejön ez a teljes összefonódás, gyakorlatilag teljesen összeolvad a férfi és női energia, megszűnik a polaritás, és az isteni teremtő erő szárnyára veszi a párt. Rajtuk keresztül Isten szereti önmagát, mindig más és más módon, ahogyan kedvét leli ebben.

Az ikerlángok küldetése tehát, hogy istenemberekké legyenek, átengedjék szerelmükön keresztül a Mindenség érzelmeit az anyagi világba, hogy kivirágozhasson tőle minden.

Minden pár beteljesít egyfajta extázist, valamilyen módon megélhető, anyagba fordítható módját az ÖRÖM-nek. A Szerelem Kapuja, melyen keresztül megkapják a teremtő energiákat, folyamatosan nyitott lesz bennük, így ők egy-egy tiszta csatorna lesznek Isten és a Világ közt. A Boldogságot közvetítik mindenfelé.



Testi összekapcsolódásuk tantrikus élményen alapul, de az istenség teljesebb megnyilvánulásaként ők a hullámvölgyeket egyre magasabb frekvencián élhetik meg, fölemelve olyan magasra az ingert, mint a hagyományos alsó csakrás orgazmusnál, de minden egyes sejt megéli az erőteljes élményt, táncot jár benne Isten, és oda-vissza áramlik a két félben. A párja örömét is érzi mindkét fél, és kisugározza a Mindenségbe, megtisztítva önmagát és maga körül mindent.

- Faith -


2 megjegyzés:

  1. Nem merem száz százalékosan eldönteni. Bár legutóbb azt olvastam, hogy nem is kell. Úgyis az idő eldönti. Amúgy gyerekes vagyok.

    VálaszTörlés
  2. Mikor elveszik tér és idő......

    VálaszTörlés