2014. február 3., hétfő

A Fénytest síkjai - Emelkedésünk -Ariel Arkangyal







Egy fénytesti síkot azzal mérünk, hogy sejtjeitek mennyire képesek a „fényanyagcserére”
2014.02.03

 egy kis ismétlés, hol is tarthatunk a valóságban önmagunkon belül...

Egy fénytesti síkot azzal mérünk, hogy sejtjeitek mennyire képesek a „fényanyagcserére”.
Az első utasítások egyike az volt, hogy közölték a sejtekkel, hogy a fényt új energiaforrásként kell elismernie 
kérdés,tesztelés sejt tudatszinten: fényt új energiaforrásként kell elismernie.

Minden, ami most történik, a fizikai testedre összpontosul. A test elkezd azzá fejlődni, amit „bio-transzduktor-rendszernek” nevezünk. Tested arra lett teremtve, hogy dekódolja és feldolgozza a fényenergiát, majd átvigye a bolygóra. Ez a funkciója elcsökevényesedett az elszakadás játszmájában. Érzékszerveid finomodása az első jele annak, hogy tested elkezdte „bio-transzduktor” működését.

A fénytest mindegyik síkjának megvan a maga szín, illetve hangjelzése. A szellem így tudja végbevinni a lassú átalakulást a fizikai testben.
 
Az egyoldalú DNS-RNS információs kapcsolat és az ATP-ADP energiakeringés zárt rendszerek voltak, amelyek biztosították a degenerációt. Az egyetlen valóban lehetséges változás a pusztulás volt. A fénytest aktiválása révén új, nyitott rendszerek fejlődhetnek ki, amelyek végtelen energiát és információt bocsátanak a test rendelkezésére.

Elkezdesz a MOST-ban cselekedni, jobban, mint eddig valaha. Meglátod, hogy mentális tested a karma játszmában a jövőben a „mi van, ha”-ban él. Érzelmi tested a múltban él, és a régi élmények aktiválják. Így aztán ritkán élsz a jelenben. A fénytest hetedik síkján elkezded megélni a MOST-ot. Energiamezőidben már elegendő szinkronitás zajlott le, így egyre hosszabb ideig tudsz a jelenben élni. És ez nagyon jó érzés. 

Amikor az érzelmi test ledobja régi mintáit, ez azt is jelentheti, hogy sok emberrel tisztáznod kell a kapcsolatodat, esetleg le is zárni. Mivel a mentális testedből elengedted a realitás régi képeit, most pedig az érzelmi test blokkjait kell. Ez azt is jelentheti, hogy másokkal való kapcsolataid nagyon gyorsan változnak. A hetedik, nyolcadik és kilencedik síkon kapcsolataid olyanná fejlődnek, amit „transzperszonálisnak” nevezünk. Ez azt jelenti, hogy nem a személyes ragaszkodáson alapulnak, hanem szellemed vezet, ha egy bizonyos időben egy bizonyos személlyel együtt kell lenned. Ez a kapcsolatok egészen új formája.
 
Ha a fénytest kilencedik síkján vagy, akkor általában így fogsz élni. Néha hidegnek tűnhetsz másoknak, mivel nem fogsz ragaszkodni, ezért intenzitásod is csökken. „Nem tudlak manipulálni, nem tudlak megkötni.” Néhány embert ez nagyon bosszant. Ez természetesen a fénytest kialakulásának része: a karmikus kapcsolatok átalakulnak nem karmikussá, azaz a szellemen fognak alapulni.

A szívcsakra membránja ez a kapu, és abban akadályoz meg, hogy több dimenziós legyél. Ami természetesen azt jelenti, hogy a játszma tovább folyik. Semmi sem juthat túl az asztrális síkon, ami a fizikai síkon történik, így nem tud kihatni a magasabb síkokra sem. Ez azért lehetséges, mert a szívcsakra egy része be van zárva, így nem élhetsz meg több dimenziós tapasztalatokat. Ez a membrán most kinyílik minden emberben ezen a bolygón. A szívcsakra megváltoztatja funkcióját, és egyre mélyebben megnyílik. A szívcsakrádon keresztül utazhatsz minden dimenzióba, mivel ezek benned léteznek. A szívcsakra feladata megváltozik, és átveszi más csakráktól a főszerepet.

A csakrák egyesülése valóban fontos a fénytest szempontjából, mert ez teszi lehetővé a nagy energiamennyiségek kezelését a fizikai testben is, mindenféle károsodás nélkül. Lesznek pillanatok, amikor megtapasztalod a nagyobbik részedet, és ha nem vagy az egyesült energiameződben, akkor úgy érezheted, mintha 400 Volt feszülne a testedben, bár csak 20 Voltot tudsz elviselni. Ha alkalmazod az egyesített csakrákat, akkor ez nem fog előfordulni. Bármilyen energiamezőt el tudsz majd viselni minden síkon.

Amikor a hipofízis a legmagasabb szinten működik, nem fogsz sem öregedni, sem meghalni. Ezért az emberek a fénytest hetedik síkjától kezdve valóban fiatalnak néznek ki. Arcod energiája megváltozik, és eltűnnek a ráncok. A tobozmirigy több dimenziósan dolgozik. Gyakran előfordul egy éles fájdalom fejed felső részében. Többségében hallottatok már a harmadik szemről. De van egy negyedik is, a fejtetőn. Ennek a feladata a több dimenziós látás. Pontos helye az a puha hely, amely a legtöbb embernél nem keményedett meg teljesen. (Valószínűleg a kutacsokról van szó. - a ford.) Néhány embernek könnyen megnyílik ez a szeme, ha eljön az ideje. Mások érezhetik úgy, hogy megnyílna, de valami akadályba ütközik. Itt az étertest egyik struktúrájáról lehet szó. Ha ez eltávozik, akkor megnyílik a negyedik szem.

A legtöbb embernek tizenkettő másik teste is van ebben a párhuzamos világban, ezen a bolygón. És ezek az életek alapvetően mások, mint amit éppen élsz. Tehát tudatosabbá válik a többi testben való életed is. Amikor ez megtörténik, akkor legtöbben azt hiszik, hogy egy előző életükre emlékeznek, ami részben igaz is. Legtöbbször mégis saját magukat tudatosítják ebben a párhuzamos realitásban.

„Nemcsak, hogy felemelkedem, hanem még meggyógyítom a bolygót és ezeket a kis butákat is. Mindenkit a fénybe emelek, és megmentelek saját magatoktól, a karmátoktól és a sötét hatalmaktól!” A fénytest hetedik síkján lévő embereknek gyakran van gyógyítói vagy ébresztői identitásuk, vagy úgy érzik, hogy meg tudják menteni magukat, vagy a bolygót. Ők tulajdonképpen cselekvő, karmikus monádok. Eltart egy darabig, amíg rájössz, hogy számos részed még mindig dualitásban él. Feltételezned kell tehát, hogy a bolygó, vagy az emberek betegek, hogy meg tudd gyógyítani őket. Vagy azt feltételezed, hogy elvesztek, hogy meg tudd őket menteni, vagy azt, hogy nem tudatosak, hogy fel tudd ébreszteni a tudatukat.
hirtelen meg tudják engedni másoknak, hogy éljék a saját életüket.??????????

A fizikai testben mély szégyenérzetbe és bűntudatba foglalva vannak az Istentől való teljes elszakadás realitásának képei. Ha az emberek megsejtik, hogy kik is valójában a többdimenziós síkokon, anélkül, hogy ezt integrálnák fizikai testükbe, meg fogják próbálni letagadni a realitásnak ezeket a képeit. Megpróbálják a „helyes” spirituális dolgokat mondani, „helyesen” táplálkozni, s közben elnyomják magukban vagy másokban azokat a képeket, amelyek nem felelnek meg ennek az elképzelésüknek. A mentális test megszokta, hogy formákat és szabályokat kell betartania, és nagyon keresi azt a formát, amellyel a szellemet követheti.

A spirituális gőg a mentális test védekezési reakciója a fizikai testben elraktározódott szégyen és méltatlanság érzésével szemben. „Én spirituálisan fejlettebb vagyok, (mint te). Én egyike vagyok a 144 000 kiválasztottnak (de te nem). Jövő vasárnap megvilágosodom (te pedig nem). Én a mennyországba jutok (de te nem).” A spirituális gőg természetéből adódóan kizár másokat.
Azok, akik spirituálisan nagyra tartják magukat, gyakran a teljes kimerültségig megpróbálják „megtéríteni” az embereket. Csak a „legjobbat”, a „legemelkedettebbet” és a „legfejlettebbet” akarják elfogadni. Egy ilyen személy egy, az övétől eltérő véleményt, vagy értelmezést, amit nem ért, gyakran mesteri mivolta elleni támadásnak fog fel

A spirituális gőg és beképzeltség az ego erős védelmi reakciói. Amikor a szellem egyre jobban ki-nyilvánítja isteni és több dimenziós mesteri lényedet, akkor mentális és spirituális testeid ezt személyes valóságként akarják átölelni, és ragaszkodnak hozzá. A fizikai test alig veszi figyelembe a leleplezést, vagy nem hisz benne. A hetedik, nyolcadik vagy kilencedik síkon mindenki belekerül egy idő-re ebbe a védekezési reakcióba.
 
A fénytest hetedik síkján sokan a mániás depresszió mintájába esnek. Egyszer azt mondják: „Isteni, több dimenziós lény vagyok!”, és a következő percben pedig kicsinységüket nyilvánítják ki: „Nekem semmi sem sikerül!” És a több dimenziós egység, valamint a fizikai testben még elraktáro-zott elszakadtság érzése között ingáznak

A hetedik síkon érezni fogod, hogy behozod a lemaradást. Elkezdesz a mindennapi életben szellemedből cselekedni. Meg fogod állapítani, hogy a túlélési félelmek jönnek-mennek. Vannak napjaid, amikor gyermeki vagy, és minden jól megy, és vannak olyan napjaid is, amikor beleragadsz a túlélési félelmek mocsarába. Úgy érzed, mintha két éned lenne. Mialatt ezt a fénytesti síkot éled, meg fogod állapítani, hogy életedből kihullik a dualitás, és egyre többször éled meg az eksztázist. És azt is látni fogod, hogy tudsz működni ebben az állapotban is. A mentális test egyik legnagyobb félelme ebben az átmenetben: „Ha több dimenziós lény leszek, akkor nem fogok tudni működni a fizikai síkon”. Érzed, hogy egyre hosszabb ideig vagy tudatában önmagadnak más dimenziókban és más testekben ezen a bolygón. Ez rendben is van. Jól tudsz működni ebben az állapotban, csak egy kis gyakorlás kell hozzá.


Már összekapcsolódtál több, felemelkedett részeddel, a jövőbeni önvalód részeivel. Ez segít a könnyebb előrejutásban. Ránézel minden dologra az életedben, és rájössz, hogy mi fontos igazán: „mivel hamarosan úgyis elmegyek innen, azt csinálhatom, amit akarok. Még örülhetek is neki. Még azt is tehetem, amit a szívem akar.”
 
Megtanulod, hogy mit akar a szíved, és mit szeretnél igazából tenni. Amikor belépsz a fénytest nyolcadik síkjára, akkor meg fogod érteni, hogy mindez közvetlen kapcsolatban áll isteni feladatoddal ezen a bolygón, és te is a terv része vagy. A nyolcadik síkon tudatosodik benned: „Csak egy kis időre vagyok itt, és még nagy út áll előttem”. Mélyebben fogod megérteni a szolgálatot és a feladatot, és mindent meg akarsz majd tenni, hogy a fénybe segítsd ezt a bolygót.


Amikor a fénytest nyolcadik síkjára érsz, akkor aktiválódni kezdenek az úgynevezett vetőmag kristályok. Ez a három kis kristály fogja fel a magasabb dimenziók fénynyelveit. Ezek közül kettő szemöldököd felett van, pontosan a pupillák felett, ha egyenesen előre nézel. A harmadik közvetlenül a hajas fejbőr kezdeténél van, egy vonalban az orroddal. 

Ezenkívül aktiválódik még a regisztráló sejt érzékeny felfogó kristálya is, amely kb. 3 cm-rel a füled felett helyezkedik el. (Ez teljesen megegyezik azokkal a pontokkal, amelyeket a médiumi felkészülés során aktiválni szoktunk - a ford.) A magasabb dimenziókban létezik egy struktúra, amit regisztráló sejtnek nevezünk. Ez hatalmas mennyiségű információt tartalmaz, amelyet a lélek a különböző csillagrendszerekben való inkarnációi során gyűjtött össze. A regisztráló sejt időnként néhány adatot küld a felfogó kristályhoz. Amikor ilyen történik, akkor a legtöbb ember bizsergést, égést, vagy egy folyékony érzést érez azon a ponton a fejében, ahol a kristály van. Hirtelen az információk birtokába kerülsz, és nem tudod, hogy honnan jöttek.
 
Aktiválódik nyolcadik, kilencedik és tizedik csakra is. A nyolcadik csakrában lévő 3-5 kristály sablon ismét kiegyenesedik, s ezzel energiatesteid mozgása spirálformájúvá változik. Belekapcsolódsz a több dimenziós megértésbe, és befogadod azt, amit „fénynyelvnek” nevezünk.

A nyitott hipofízis és tobozmirigy együttműködnek, és létrehozzák azt, amit a hagyomány „frigyládának” nevez. Egy szivárványfényről van szó, amely egy ívet húz a fejed felett a harmadik szemedtől a negyedikig. Ez a magasabb dimenziók nyelveinek „fordító készüléke”. Agyfunkciód megváltozik, és elkezdesz geometriai fogalmakban és hangokban gondolkodni, és érzékelésed is ennek megfelelően áll át. Ez időnként nagyon zavaró lehel, mivel úgy érezheted, hogy nem érted meg magadat a körülötted lévő emberekkel, hiszen tapasztalataidat nem tudod szavakkal kifejezni.


Teljesen normális dolog, ha a fénytest nyolcadik síkján lévő emberek titokban félnek, hogy Alzheimer kórjuk van. Nem emlékeznek arra, hogy aznap mit reggeliztek, vagy a jövőbe vetítik magukat. És ez nagyon komollyá válhat. Egy másik általános jelenség, hogy látszólag egyetlen épkézláb mondatot sem tudsz összerakni, vagy azt hiszed, hogy a többiek valamilyen idegen nyelven beszélnek. Van egy jellemző vicc a nyolcadik síkra: „Miért kell elveszítenem agyi funkcióim 5%-át mielőtt hozzáférek a maradék 95%-hoz?” Miközben agyadban új ösvények keletkeznek, a régiek teljesen hozzáférhetetlenné is válhatnak. Előfordulhat, hogy hangokat* hallasz, és fejedben fényt, színeket, geometriai formákat és mozgásokat érzékelsz. Lehet, hogy égő héber betűket, hieroglifákat, vagy egyenleteket látsz. 

Itt a kódokról van szó, a szellem kommunikációjáról. Kezdetben talán fogalmad sincs róla, hogy mit közölnek veled. Csak azt érzed, hogy valamit közölnek. Ha ez történik, akkor egyesítsd csakráidat, és kérj segítséget a fordításhoz. A fordítás a kilencedik síkra való átmenet előtt alakul ki benned. És akkor hirtelen szavakban is rendelkezésedre áll mindaz az információ, amelyet szellemed e periódusban közölt veled. 

Ez a hazatérés pontja. Így lehet Ez a hazatérés pontja. Így lehet a legjobban leírni. Hozzácsatlakozol több dimenziós felfogásodhoz. Ezen a síkon tagadhatatlan és reális tény, hogy hatalmas, több dimenziós lény vagy. Sokan mozognak más fénytesti síkokon, és azt mondják: „Oh, Istenem remélem, hogy ez valóság!” Ezen a síkon az a csodálatos, hogy felismerheted, hogy a folyamat tényleg reális. 

Most az is tudatossá válik benned, hogy bárhol lehetsz, ahol lenni akarsz, és mindent tehetsz, amit csak akarsz. A kötelességek utolsó maradványai is lehullanak. Minden cselekedetedben a szellemed vezet. Úgy cselekszel, hogy nem kell értened az okát vagy az értelmét. Azt mondod: „ezt teszem, mert így akarom”, és nem ezt: „azért teszem ezt, mert muszáj, vagy mert elvárják tőlem, vagy mert megígértem”.  
Másokkal való kommunikációd új síkokon működik. Ezt „transz-perszonálisnak” nevezzük. Azért van valakivel dolgod, mert a szellemed hozzá vezet. Beszélsz valakivel, és a szavak a szellemedből, jönnek.
 
Ezen a fokozaton sokan nem tudják, mit kezdjenek veled, mivel energiameződ teljesen megváltozott. Azok a tetraéderek, amelyekhez eddig kapcsolódtak, már nincsenek a megszokott helyükön. Azok az emberek, akik a kényszer, a manipuláció vagy a függőség síkján akarnak összekapcsolódni veled, most nagyon gyorsan eltűnnek az életedből. Mivel már nem ezen a síkon mozogsz, nem tudnak ilyen kapcsolatba lépni veled. A szellemeddel vagy összeköttetésben. Nagy nyugalom és ellazultság áramlik rajtad keresztül, és egy emelkedettebb, tartós eksztázisban élsz. A testedben maradsz, és ezen keresztül nyilvánítod ki több dimenziós lényedet

Ha a fény közvetítőinek 95%-a a nyolcadik síkon lenne, akkor együttesen bekapcsolódhatnának a csoportszellembe, és teljesen új programot teremthetnének a bolygó szolgálatára. Olyan, mintha minden egyed számára egy gyorsforgalmi utat építenének a Forráshoz.

Egy másik síkról nézve az úgynevezett „szabad akarat” illúzió. A fénytest kialakulási folyamatának fontos része az illúziók teljes megszüntetése, mert ez jelenti az „énmagam” (ahogy ezt érted) végső elengedését. Felfogásunk szerint érzelmi, mentális és spirituális testeid kizárólag a szellem eszközei, és nincsen saját tudatuk. Az az elszakadás illúziójának része, hogy az ego ellenőriz. Ez a mi nézőpontunk, és teljesen rendjén van az is, ha nem értesz velünk egyet. Jelenleg legtöbben közületek a kilencedik fénytesti síkon van, és szellemetek egyre inkább a felébredés kapuja felé sodor benneteket. Már tapasztaljátok identitásotok és megszokott gondolatmeneteitek feloldódását. Engedjétek megtörténni. Adjátok át magatokat. Csak az ellenállás fáj.


A fénytest hetedik síkján sok embernek az az érzése, hogy már holnap felemelkedik. Eljön Ashtár, felvesz a hajójára, és elvisz. Ennek az az oka, hogy egy kapcsolat épül ki a testi éned és a fénytesti éned között. Lineárisan tekintve ez az éned a fénytestedben egy jövőbeni éned. Ezért van az, hogy úgy érzed, rendbe kell hoznod az életedet. Kimondod azokat a dolgokat, amit mindig is ki akartál mondani, és megteszed azt, amit mindig meg akartál tenni.
 
A nyolcadik síkon az is világossá válik számodra, hogy itt fogsz maradni. Életed értelmének egy egészen új érzése tölt el. Megérted, hogy van valami elintézni valód, és örülni fogsz neki. A nyolcadik szinten már nem fogsz ki- és belépni testedbe. Látunk olyan fényközvetítőket, akik kapcsolatban állnak több dimenziós valóságukkal, de soha sincsenek igazán a testükben. Ezért folytonosan ki- és belépkednek. A nyolcadik síkon megérkezel a testedbe. Sokkal nyugodtabbnak és összpontosítottabbnak érzed magadat, mint eddig, és tudod, hogy nem őrültél meg. És minél inkább megtestesíted nagyságodat, annál inkább „emelkedettebbé” válsz. A kilencedik síkon már annyit testesítesz meg nagyságodból, hogy figyelemreméltó emberré válsz. 

A fénytest nyolcadik síkján felsőbb csakráid már nyitottak, és jól működnek. Spirituális tested már egy egységes energiamezővé olvadt össze érzelmi és mentális testeiddel. Nyolcadik csakrád
sablonjai helyre igazodnak, és energiameződ elkezd egy újfajta módon működni. Összekapcsolódsz felettes lelkeddel, és az lesz az érzésed, hogy össze vagy kötve a szellemeddel.
 
Ha a kilencedik és a tizedik csakrád tovább nyílik, akkor megnyílik a tizenegyedik és a tizenkettedik csakrád is, és összekapcsolódsz krisztusi felettes lelkeddel. Lényed krisztusi szintjéről kezdesz el cselekedni. Kezdetben még ki-bejárkálsz ide, és kicsit furcsán érzed magadat, ha ide-oda ingázol az isteni szeretet és igazság, valamint a kicsi fontoskodó idióta között. De ez hamarosan elmúlik. Egy idő után, amikor már átlépted az ébredés kapuját, mindig a krisztusi síkról kiindulva fogsz cselekedni. És ez lesz a te utad. Egyesek a VAGYOK jelenléttel fognak összekapcsolódni. És amikor egyszer majd a fénytest tizedik vagy tizenegyedik síkján isteni mivoltod síkjairól kiindulva kezdesz el cselekedni, akkor nagy erőfeszítésedbe fog kerülni, hogy még embernek nézz ki.

A kilencedik síkon olyan állapotokat érsz el, amit még soha. Megtapasztalod saját valóságod létállapotát, feltétel nélküli szereteted létállapotát, fényed és erőd létállapotát. Ezt az állapotot „hármas lángnak” hívjuk, és minden ember szívében ott van. Ez a láng minden dimenzióval rezonál.
A fénytest kilencedik síkja vége felé beindul egy valószínűleg erőteljes emelkedés. Egód feladása már mögötted van. Ennek a felemelkedésnek különösen erős átalakító hatása van: valószínűleg elkezdesz fényt sugározni.
 
A fénytest utolsó három síkját „spirituális síkoknak” nevezzük. Energiamezőid már teljesen egye-sültek. A tizennegyedik csakráig minden csakrád nyitott, és lényed mindegyik síkjával összekapcsolódsz krisztusi felettes lelkeddel. Ezenkívül már a VAGYOK jelenléttel is összekapcsolódtál.

Ha a Minden-Ami-Van vagy, akkor mi nem vagy? Te vagy az univerzum, amelyet saját képeid és realitásod szerint alakíthatsz. A fénytest tizedik síkján feladsz minden kapcsolódást, és nagyságodból kiindulva cselekszel, abból, amit isteni énednek nevezünk. Érzed, hogy mindennel össze vagy kötve. Nincsen egyetlen lehulló falevél sem, aminek ne lennél tudatában, mert te vagy a bolygó tudata. Szeretnénk, ha pontosan megértenéd, mit jelent ez: az érzékelésnek ez a síkja a legmélyebb emberi tudat útja, és az emberi genetikus tudat útja is. Mindezt integrálnod kell a fizikai síkon is. Senki sem fog odafenn az éterben repdesni, mindent ide kell le-hoznotok.

A tengelytonális vonalak megtestesült fénytested részei, és összekötnek más csillagrendszerekkel és univerzumokkal. Ezek a vonalak az akupunktúrás meridiánok mentén helyezkednek el, és az ún. „forgáspontokon” keresztül kapcsolódnak fizikai testedhez. Fénytested struktúrája sok fényvonalból áll, amelyek keresztezik egymást, s ebből csodálatos geometriai struktúrák jönnek létre. Mutációd során felépült egy teljesen új, ötödik dimenziós keringési rendszer. A tengelytonális forgás-pontokon keresztül megújultak a sejtek, és a molekulák szintjén új struktúrájuk alakult ki. Szellemed teremtette ezeket a struktúrákat a fénytest síkjai révén, és ezzel felkészítette fizikai testedet arra, hogy befogadd a nagyobb Merkabát. A fénytest tizenegyedik síkján ezek a struktúrák szilárdan vannak rögzítve, és teljesen aktívak.

Amit a legszívesebben tennél, az a te kulcsod az isteni terv megnyilvánulásához. Sokatoknak egészen különleges képességei és érzékelése van, hogy segíteni tudja a bolygót. Lehet, hogy az intergalaktikus diplomácia, új családstruktúrák, új kormányzási formák specialistája, vagy esetleg különösen igazságosan tudod elosztani a táplálékot és nyersanyagot globális szinten. De az is lehet, hogy új társadalmi formák kifejlesztésében, új spirituális rituálék létrehozásában, új a fényen alapuló technológiák kidolgozásában, vagy új művészi kifejezésmódban veszel részt.



A fénytest tizenkettedik síkja 

Ezen a síkon azt teszed, amit tenned kell. Ez jelentheti azt is, hogy nem csatlakozol a Földön az emberekhez, de nagyon sok mást is jelenthet. Még sok struktúra van, amit fel kell építeni a bolygó végleges felemelkedéséhez. Új kormányok, új tanácsok - sok minden. Lehet, hogy az is elég, hogy egy-szerűen itt vagy. Gondolj arra, hogy szimultán működsz, és ennek egyre jobban tudatában vagy. Minden ebben a percben történik! Már megtörtént, és meg fog történni. Egy bolygó a születése pillanatától kezdve emelkedik. Semmi sem vész el. A bolygó egész története az Akasha krónikába van feljegyezve. Emlékezetedet tehát nem kell a testedben tárolnod.
 
Amikor olyan döntést hozol, ami nem felel meg szellemed akaratának, mégis szellemed döntése fog bekövetkezni. Mindenesetre meg fog nyílni egy párhuzamos valóság, hogy betartsa a másik döntést is. Kvadrillió és kvadrilliárd ilyen párhuzamos valóság létezik tehát. Ezek a realitások azonban megint összehúzódnak és ti, mint a fény közvetítői felébredtek, s követitek a szellemet. Lesz egy pont tehát, ahol minden ilyen realitás összeolvad, és utána már csak a szellem útja marad. A krónikán kívül nem lesz soha többé karma játszma. Benned sem. Nem kell már magaddal hordoznod sem a testedben, sem a szellemedben, sem a szívedben. Ez nagyon izgalmas! Így emelsz fel egy bolygót. Újjászövöd. Minden MOST-pont olyan anyag, amiből az ún. tér és idő van. A mi perspektívánkból erővonalakat látunk, amelyek párhuzamosan futnak minden MOST-ponton keresztül, és mindenhová beékelődnek. A dimenzió felgöngyölődik az idő felett.


A kegyelem az az isteni erő, amely lehetővé teszi számotokra, hogy minden MOST-pillanatban tökéletesen szakíthassatok a múlttal. Nyomatékosan szeretnék kérni benneteket, hogy ne akarjátok a „batyutokat” feldolgozni, vagy megjavítani. Az univerzum a realitásról alkotott belső képeitekkel abszolút és személytelenül összhangban alakul. Ha tehát olyan realitásképet hordoztok magatokban, hogy veletek valami nem stimmel, és titeket rendbe kell hozni, akkor az univerzum folyamatosan ennek megfelelően alakul körülöttetek. Tegyük fel, hogy fel akarod dolgozni az ebben az életben létrehozott „batyudat” (vagyis karmádat - a ford.). De azután jönnek az előző életekből származóak. Azután pedig a más bolygókon összegyűjtött batyuid. Végül pedig a Föld karmája. Kérlek, hagyd ezt abba! A kegyelem ereje jelen van ezen a Földön, ezért ez felesleges erőfeszítés. Kérlek, fogadd el, és be, hiszen ez a te legnagyobb erőforrásod.
 
Használd a kegyelmet életed minden területén. Ha leáll az autód az út közepén, akkor mondd azt: „Kegyelem, kérlek, indítsd be a motort!” Mi kegyelemnek nevezzük az isteni kenőanyagot. Ezt meg is tudjuk indokolni. Emlékszel az energiamezőidben lévő tetraéderekre, amelyeket a karmikus minták blokkolnak? Ha valakivel problémád van, és a kegyelmet hívod, akkor energiája úgy hullik a tetraéderekre, mint a szikrázó hó, és azonnal feloldja a blokkokat. A kegyelmet valóban minden helyzetben használhatod, és ő örül, hogy segíthet - hiszen végül is ő a ti isteni kifejeződésetek. Ha tehát azon kapod magadat, hogy valamit fel akarsz dolgozni, akkor hagyd abba, és hívd a kegyelmet.

Forrás: Tashira Tachi ren
A fénytest
A fénytest kialakulásának 12 fokozata
Médiumi üzenetek Ariel arkangyaltól

Forrás:
http://www.szivkozpont.eoldal.hu/cikkek/tudatossag/egy-fenytesti-sikot-azzal-merunk--hogy-sejtjeitek-mennyire-kepesek-a----fenyanyagcserere---.html 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése