2014. február 3., hétfő

2014. Február – Társak, Lélektársak

  Nagyon fontos időszak, hogy megtaláljuk a belső hangunkat (és hallgassunk is rá) győzzük le a bennünk lévő kettősséget… ami valljuk be, igen nehéz feladatnak tűnhet.

 

Február – Társak, Lélektársak, Élettársak, Üzlettársak…

Februári Varázstábla
 február
A Varázstáblában a hónap minden napját rezgéseire bontva láthatod  :)  A megjegyzések a sorsszámra vonatkoznak, arra, hogy milyen sors vár arra a dologra, amit az adott napon elindítottál. A kulcsszavak közül, bármelyiket behelyettesítheted a számokhoz, nem csak azt az egyet, amit én beírtam !
A  :)   jelzi külön a teremtő napokat, amikor lehetőséged van a mesterszámok rezgéseit felhasználni a saját terveid elindításához, megvalósításához. A kulcsszavakat itt is megtalálod http://nevedbenasorsod.hu/varazstabla/a-varazstablahoz-tartozo-kulcsszavak

Ritkán írok ilyet, de ez egy „furcsa” hónap lesz :) Újhold nélküli… Januárban és márciusban is kétszer (volt) van Újhold—úgyhogy februárra nem jut egy sem :) Teremtőnapból is csupán négy van – igaz, hogy az egyik dupla teremtőerővel bír + a Telehold áldásos hatásait élvezhetjük ebben a rövidke hónapban.
Jó hír, hogy 3 dupla pénznap lesz :) (8, 17 és 25.-én)

Lélek éve – lelki társak hónapja… vagyis a bennünk lévő folyamatok letisztításának ideje—olyan vízválasztó féle, a lélek számára. Nagyon fontos időszak, hogy megtaláljuk a belső hangunkat (és hallgassunk is rá) győzzük le a bennünk lévő kettősséget… ami valljuk be, igen nehéz feladatnak tűnhet. Hab a tortán, hogy a „Titkok Könyve” megnyílik és olyan dolgok, élethelyzetek válnak egyértelművé, amitől eddig féltünk vagy remélni sem mertünk. Ezért írtam az elején, hogy „furcsa” hónap lesz :) Nagy lelki megpróbáltatások csak azokra várnak, akik a kapott, megtudott, eddig fátyollal takart dolgok biztos tudatában sem hallgatnak a lelkükre, és csak ragaszkodnak az eddig felépített életükhöz, teóriákhoz – de nem hajlandóak azok elengedésére, átértékelésére…

A Lélekhidak már januárban elkezdtek nyílni- hogy a párok, lelki társak, megtalálják egymást – de mint írtam az előző posztban, a lélek fricskái továbbra is tréfákat űznek azokkal a keresőkkel, akik önmagukat sem hajlandóak megismerni- csak nagyon AKARJÁK megtalálni a lélekpárjukat.

Ha már kinyíltál – akkor NE akard —hanem hagyd el az AKARÁST és vedd észre a saját teljességedet – amit kisugárzol és bevonzza a párodat az életedbe :) És NE az elvárásaid vezessenek, hogy biztos, az lesz, aki szépeket mond vagy rózsacsokrot küld… Mert ilyen is lesz biztos – ( erre is nyitott vagy és bevonzod) – befelé figyelve észre fogod venni, ki az, aki kiegészít. (ez pedig tuti nem az, aki azt adja, amit AKARSZ)
Ahogy a tavalyi szív évében sem lehetett figyelmen kívül hagyni a szeretetet, önszeretetet, teljesség érzését—ezt most sem lehet! Ha nem szereted a tested, a lelked, a hibáidat vagy a függőségeidet is tagadod, hogyan is találhatnál valakit, aki elfogadja ezeket benned – ha magad sem tudod??

Nem azt kell megtalálni, aki piedesztálra emel—és csak a jót látja benned- hanem aki elfogadja a rosszat is — de–ezt előbb magadnak kell elfogadnod, felismerned és szeretned önmagadban!
Kapcsolatok mennek szét, alakulnak át vagy újulnak meg. Lesz sírás-rívás és örömkönnyek áradata is a Világban :)

Februárban a lélek megérzi a Létezés Értelmét :) vagyis a szeretetteli kapcsolatok fontosságát, az izzó vággyal készülő dolgok, munkák, tervek, életerejét… és meglátja mindenben és mindenkiben, hogy ő is ugyanazt érzi-e vagy sem, amikor közösen csinálnak valamit. A munkában, üzletben, szerelemben és minden másban is.

Kiderülnek a kapcsolódások és az egymás-és önáltatások… Sok veszekedés, depresszió alapja a „farsangi maskara” ami most lehullik. Persze ha látod, hogy minden összedőlt- és te tovább akarod játszani az eddigi életedet—akkor megteheted… de nem érdemes, mert a pofonok és a leckék, csak jönnek-jönnek tovább az életedbe.

Befelé figyelés ideje, hiszen minden kérdésedre a válasz benned van. De ha, önmagaddal vagy másokkal haragban vagy és nem vagy hajlandó a megbocsátásra, az elengedésre, önszeretetre, szeretetre –akkor nem is fogsz egy hangot sem hallani, válaszokat kapni, odabentről! Ha az átkozódás, pletyka, harag, sértettség, bosszú, önmarcangolás, önbüntetés, energiái lefoglalják a mindennapjaidat, akkor a lelked, a belső hangod, a lélektársad, rezgéseit nem fogod észrevenni.

Ha ragaszkodsz a játszmáidhoz, drámáidhoz, terveidhez, kapcsolataidhoz, amikor azok csak a fejedre nőnek – és nem visznek előre, akkor időszerű a változás és a befelé fordulás.

álarc

Egyéni szinten, a lélek mindig jelez, ha rossz irányba mész – csak vedd észre a jeleket – mert most ebben a hónapban erősödnek.

Ki vagyok? Merre tartok? Mit, miért teszek? Miért ezekkel az emberekkel vagyok?

Amikor nincs válasz semmire, de érzed hogy ez így NEM JÓL VAN, akkor, ez a felismerés indítja el a változást – és ez már az átalakulás, a lélek felé fordulás :)

Merre vinne a lelked? Mit csinálnál, kivel, izzó vággyal?


 Forrás: http://nevedbenasorsod.hu/varazstabla/februar-tarsak-lelektarsak-elettarsak

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése