2014. február 28., péntek

Cobra: Meg van az erőnk hozzá! 02.28.

 
"Ha a kritikus tömeg a szándékra fókuszál, akkor drasztikus hatással lehet a planetáris helyzetre. A kritikus tömege az emberiségnek valahol 100.000 és 150.000 ember között mozog. Legutóbb mintegy negyed millió résztvevőt sikerült összehangolni a 2013.augusztus 25.-i Béke Portál nyitásnál, és sikerült elkerülni egy esetleges szíriai inváziót."
 

Cobra: Meg van az erőnk hozzá! 
(2014.febr.28.)
 
A látszat ellenére nekünk van hatalmunk és erőnk. A szabad akarat a végső törvény ebben az univerzumban, és amikor az emberek kritikus tömege meghozza a döntést a bolygó felszabadulásáról és elég hosszú ideig ragaszkodik hozzá, a felszabadulás elkerülhetetlenül jönni fog. Ez a legmagasabb természeti törvény és a Cabalnak is engedelmeskedni kell, akarva-akaratlanul, és el kell engednie a bolygó  felszínén az emberiséget.
 
Ha a kritikus tömeg a szándékra fókuszál, akkor drasztikus hatással lehet a planetáris helyzetre. A kritikus tömege az emberiségnek valahol 100.000 és 150.000 ember között mozog. Legutóbb mintegy negyed millió résztvevőt sikerült összehangolni a 2013.augusztus 25.-i Béke Portál nyitásnál, és sikerült elkerülni egy esetleges szíriai inváziót. A Globális Tudatosság Projektet Roger Nelson rendezte a Princeton Egyetemen. Tanulmányozza a szinkronizált emberi tudat hatását bolygószint jelentőségű eseményekkor, egy véletlen szám generátorral. A projekt nem méri, hogy a hatás pozitív vagy negatív, csak a statisztikailag várható eredményeket és az eltéréseket regisztrálja: 
 
Ez a projekt bebizonyította, minden kétséget kizáróan (a véletlen esélye több mint egy trillió az egyhez), hogy az egységes emberi tudatosság hatása messze nem véletlen: 
  
A projekt kiderítette a Béke Portál aktiválásnál ( p = 0,027 ), hogy a globális tudatosság nagyobb, mint 2013 eleje óta. Kivéve Nelson Mandela "halála" tavaly decemberben ( p = 0,013). Még nagyobb hatása volt az egykori pápa lemondásának ( p = 0.087 ), a jelenlegi pápa megválasztásának ( p = 0.186 ), a bostoni hamis zászló eseménynek ( p = 0,765 ), és Szocsi olimpiának ( p = 0.202 )! A 9-11 hamis zászló eseménynek 2001-ben ( p = 0.031 ): 
 
A p faktor érték valószínűsége, hogy egy bizonyos esemény generált hatásai véletlenek. Ez egy elég jó mércéje a globális összetartozás tudatosságának a bolygó felszínén. Minél kisebb a szám, annál erősebb  
a tudatosság koherenciája.  
 
A 2013.november 23.-i Aion Portál aktiválás is elérte a kritikus tömeget, és a kézzel fogható eredménye volt az iráni békeszerződés néhány órával az aktiválás után. Az Aion Portál aktiválás emberi tudatosságát itt mérték: (Princeton Egyetem hivatalos oldala)http://noosphere.princeton.edu/portal.activation.html
 
 
Mi befolyásolhatjuk a tudatosság koherenciáját a bolygón minden nap, nem csak egy portálon aktiváláson. Tegyük ki az igazságot alternatív médiákon és tömeges tiltakozásokon, ha elég hosszú ideig csináljuk, a leghatékonyabb módon lehet elérni ezt a koherenciát. Ha a kritikus tömeget kitesszük az igazságnak az alternatív média által, elindul egy láncreakció, egy bolygószintű ébredés, ami szinkronizálható a galaktikus impulzuson keresztül az Eseménnyel. 
 
A Galaktikus Központi Nap a forrása a szabad akaratnak, és persze a Cabal nem tudja megállítani a Galaktikus Központi Napot! Nem tudják megállítani a kozmikus fényhullámot, amely felgyorsítja az evolúció legfontosabb áttörését ami meg fog történni, egyre gyorsabban és gyorsabban, és közelít egy nagy kitörési pont a közeljövőben.
 
Messze sokkal erősebbek vagyunk, mint ami néha megjelenik: 
 
A mainstream (főáramlatú) média áramszünete ellenére, a tömeges tiltakozások elérték az Egyesült Államokat (az országban a legerősebb a Cabal ellenőrzés), és ez egy nagyon jó jel, hogy közel vagyunk az áttöréshez: 
 
Amikor ez a felismerés áthatol a tömegeken, ez az együttműködés segít az Esemény megteremtésében. 
A másik döntő tényező az a tény, hogy a Fed nem rendelkezik már arannyal: 
 
Az emberek kezdik felismerni, hogy az arany eltűnt: 
 
Újra csak azt mondhatom, hogy ha ez a felismerés áthatol a tömegeken, ez az együttműködés segít megteremteni az Eseményt és az Új pénzügyi rendszert.  
 
A Cabal tett néhány kétségbeesett lépést az utóbbi időben, mint a bankárok "öngyilkossága" és manipulálni a színes forradalmakat Ukrajnában és Venezuelában a jezsuita által támogatott Blackwater/Xe/Academi mesterlövészekkel és a Muzulmán Testvériséggel embert ölni, és erőszakra uszítani.
 
Jó, hogy fel van jegyezve, amit ugyan az a Muszlim Testvériség szedett röpiratba, ezek kijutottak Egyiptomba is, majd ezeket továbbadták az ukrán tüntetőknek: 
 
Nagyon érdekes időszakba lépünk néhány napon belül. Hadd fejezzem be azzal , hogy a tömeges letartóztatás forgatókönyv nem az egyetlen szempontja a tervnek, hogy a Cabalt eltávolítsuk a hatalomból.
A Fény győzelme közel van!
 
 
Cobra/Fordította: Sandal (www.fenyorveny.hu)
 
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése