2014. február 24., hétfő

A bölcsesség és az inspiráció üzenetei - Emanuel 02.11.



Szívjatok magatokba minden jót és tisztát, mint egy szivacs. Szívjátok fel, szívjátok magatokba. És érezzétek, amint szétárad ez az erő, ez csodásan jó érzés! Egy erő, mely minden félelmet elűz, hisz miért időzne itt a félelem szembesülve a mindenható erővel, mely szeretettel telített.


EMANUEL / Gillian Ruddy / 2014-02-11
Jesus carrying a child on his back


A bölcsesség és az inspiráció üzenetei

Legyetek üdvözölve Kedvesek! Én vagyok az, Lord Emanuel, azért vagyok itt, hogy ma veletek legyek. Igen, bizonyosan én vagyok, ne kételkedjetek. Várjatok, csendesedjetek el és érezzétek jelenlétemet, mert veletek VAGYOK most, miközben ezeket a szavakat olvassátok. Vegyetek egy mély lélegzetet, lélegezzetek mélyen a hasatokba, ahogy csak bírtok és lélegezzétek ki a feszültséget, sűrűséget, negativitást és érezzétek, ahogyan ellazul testetek, az elmétek. Legyetek nyitottak szeretetem elfogadására.

És hogy mennyit vagytok képesek befogadni belőle, az teljes mértékben attól függ, mennyire vagytok rá nyitottak, mennyire vagytok képesek elméteken, gondolataitokon és ítéleteiteken kívül maradni, meddig tudtok jelen lenni lélegzetvételetekben és szívetekben, hogy megengedjétek nekem a belépést. Nos, mennyire tudjátok ezt megvalósítani Kedveseim? Elgondolkoztatok azon valaha, hogy sokkal több áll rendelkezésetekre, és mindez FOLYAMATOSAN? Lazítsatok és olvadjatok össze ezzel a tudással, a tudattal, hogy mindenekfelett szeretve vagytok.

Mit jelent ez igazából számotokra? Megértitek, hogy karban ringatnak, ölelnek benneteket, oly sok szeretetben és elismerésben, oly biztonságban és kényelemben. Ha megengednétek magatoknak, hogy úgy hagynátok a dolgokat, ahogy vannak, ha minden percben lazítani tudnátok, hogy ez megtörténhessen.

Kedvesek, megtartunk benneteket. Úgymond „elkaptunk” benneteket. Most már kicsit világosabb ez számotokra? Nem kell tartanotok semmitől. Érthetőbb ez így? Kedvesek, a magasabb birodalmak közelebb vannak, mint korábban valaha, ha eléggé elcsendesedtek, akkor érezhetitek az őrangyalotok leheletét a nyakatokon, számtalan lény van, akiknek elsődleges célja a ti szolgálatotok, hogy biztosítva lehessen, minden kívánságotok teljesül, hogy mindenkit oda vezessenek, azokhoz az emberekhez, akikre szükségetek van kívánságaitok teljesítéséhez. Számtalan, számtalan lény, aki csak szeretetet érez irántatok, függetlenül attól, mit tettetek vagy hogyan viselkedtek most. Ők látnak mindent elvonulni, mert ismernek benneteket. Korszakokon átívelve ismertek titeket és nem lehet őket megtéveszteni a világba kivetített „emberi-magamutogatással”- Ezen mind átlátnak Kedvesek. Nem lehet az orruknál fogva vezetni őket. Benneteket maximálisan áthat a jóság, nem benneteket ítélnek negatívnak.

El tudtok képzelni egy ilyen szeretetet? Úgy vélem igen, érezzétek ezt most, ez most rendelkezésetekre áll. El tudjátok ezt hinni? Érezzétek ezt most Kedvesek, érezzétek az érkező áramlatokat körülöttetek, érezzétek a szeretetet, ami PONTOSAN MOST itt van nektek. Mindegy kik vagytok, mindegy mit csináltok vagy nem csináltok, mindegy hogy szegények vagytok vagy gazdagok, mindegy hogy jók vagy rosszak, teljesen mindegy. Be tudjátok ezt fogadni? Értitek a jelentését?

Nos, kedves Szívek, talán semmi új nem hangzott most el, de talán az érzés új. Új magaslatokat értek el a kapcsolódás terén, több a béke, több a szeretet, több a megértés. Engedjétek, hagyjátok, hogy elérjen hozzátok.

Szívjatok magatokba minden jót és tisztát, mint egy szivacs. Szívjátok fel, szívjátok magatokba. És érezzétek, amint szétárad ez az erő, ez csodásan jó érzés! Egy erő, mely minden félelmet elűz, hisz miért időzne itt a félelem szembesülve a mindenható erővel, mely szeretettel telített.

„A szelídek öröklik a Földet”… ezek ti vagytok Kedveseim, mert ha beléptek erőtök terébe, ha érzitek zsigereitekben a pulzáló erőt, akkor jó keverék jött létre, mert összetevői a szelídség és a tisztaság. Azokból született, akik ezt az erőt jóra használják, azokból született, akik csak szeretetet éreznek a fivéri és nővéri emberiség iránt, ezek a TI lelkeitek, a tieitek Kedveseim, akik olyan erővel bírnak, olyan hatalmas erővel, amit ez a világ már rég nem látott. A szeretet hatalma az övék.

Most kezditek megérteni Kedveseim ezt a hatalmat. Ez az erő nem gyenge, nem egy értelmetlen mellébeszélés és nem vattacukor-puha. Ez Isten ereje. Ez a mindenható erő, ami mindent elolvaszt, mindent, ami hamis a külvilágban. Elkezditek megérteni, ez az egyetlen út életetek során minden körülmények között. Szeretet, szeretet, szeretet az egyetlen válasz és ez mindenható kiterjedésében és mélységében, hogy mindent helyreállítson.

Mindenható erőtök egyesülve a Mindenható szeretettel a legcsodásabb hatalom, ami örökre megváltoztatja világotokat. Ez az én ígéretem számotokra. Lord Emanuel VAGYOK és teljes szívemből szeretlek benneteket. Érezzétek erejét és hatalmát és vegyétek el belőle, amire szükségetek van, ha híján vagytok valaminek. Isten áldjon benneteket értékes Szívek.


Csatornázta: Gillian Ruddy
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: http://lordemanuelingerman.blogspot.com
 http://kristalyhang.wordpress.com/2014/02/24/emanuel-gillian-ruddy-2014-02-11/


1 megjegyzés: