2014. február 1., szombat

Miért írok blogot? - Dombi Katalin 02.01.


 Nem mindenki olvasta el a blogom szélén, ezért ide bemásolom:

Hiszek az emberiség szép jövőjében. 
Itt vagyunk a kapujában. 
Gyűjtöm azokat az infókat, amik életünket előreviszik,
és megosztom, 
hogy másoknak is hasznára legyen.





Miért írok blogot?

Főként miért éppen ilyet? Ez a kérdés érkezett hozzám. Kevés megjegyzés érkezik a blogjaimra, de az is főként krtiziláló, kellemetlen stílusú, melyeket nem osztok meg. Sajnos ezért szükséges a moderálás. Blogoldalaimat a fejlődésünket, felemelkedésünket segítő információk közlésére hoztam létre, nem durva vitafórumnak. 

A megosztásokat úgy válogatom össze, ahogy a szívem diktálja. Ami fontos, de mégis kicsit kemény, ahhoz leírom a saját magyarázó, feloldó gondolataimat, hogy senkit ne nyomjon le az infó.  Saját tudásom így minden bejegyzésben ott van. Szoktam időnként teljesen önálló írásokat is föltenni, de nem ez a célom.

Mivel a világban létező és frissen megjelenő információk legszélesebb skáláját az internet szolgáltatja, ezért a fénymunkások onnan tájékozódnak. A munka és család mellett legtöbb embernek nincs ideje keresgélni, és válogatni az egymásnak ellentmondó anyagok között. Sokan hálásak, hogy ezt megteszem helyettük. Ritkán írják le, de ha találkozom velük véletlenül, akkor boldogan ölelnek meg és hálásan köszönik. Emiatt tartok ki a blogírás mellett. Mert bizony naponta min. 6-8 órát dolgozok az interneten, hogy ez összejöjjön. Nyugdíjas vagyok és ráérek erre - többnyire. Sokan nem értik, hogy miért csinálom mindezt ingyen. ... azért, mert ez a feladatom. Mint ahogy sok más fénymunkás is önzetlenül dolgozik a többiekért.

Véleményt mondani lehet. De remélem, hogy engem és a blogíró fénymunkás társaim piszkálását, sértegetését ezután abbahagyja az, akinek nem tetszik valami. Nem muszáj ilyen blogokat olvasni. Mindenki menjen oda, ami neki a szíve szerint való. A dühöngés, kritizálás visszavág a kiküldőjére, ezt szem előtt kéne tartani.  
Később írom ezt a két mondatot hozzá: Ma reggel a meditációmban az jött be, hogy az ilyen kekeckedők azért olvassák a blogomat, mert a lelkük vágyik rá, de viszont az egójuk tiltakozik ellene. Hát akkor csak olvassák nyugodtan, hátha beindulnak tőle végre. :)




Blogjaim látogatottsága egyre nagyobb hála Istennek. Ebből azt látom, hogy szépen ébredeznek az emberek. Például  ezen a blogon 43.116 megtekintés volt most egy hónap alatt. Tegnap 1582. Ez kb. az átlag. Időnként fölmegy 2000 fölé. Ehhez nemcsak keresni és szelektálni kell, hanem szerkeszteni is. Nem mindegy milyen betűformával, nagysággal, színnel jelenik meg a szöveg, és milyen sorközzel, képekkel. A mindennapi rohanás közepette sokan bizony könnyen elunhatják az olvasást, vagy a szemük átszaladhat a lényegen. Tehát legtöbbször nemcsak bemásolom az anyagot. Pláne, ha a szerkesztőmben megváltozik automatikusan az eredeti szöveg és újra kell szerkesztenem. Az is érdekes, amikor a Google -blogger nem fogad szót, és küzdeni kell vele, vagy pedig a számítógép rakoncátlankodik. Nem baj, csinálom, ahogy tudom. 



Szeretném, ha minél hamarabb csodálatos nagyjelentőségű változásokról lehetne hírt adni. Remélem nemsokára ünnepelhetünk. Addig is fontos, hogy kitartsunk a hitünkben, a szeretetünkben.

Áldás
Dombi Katalin






15 megjegyzés:

  1. Tisztelt Dombi Katalin! Munkájához jó egészséget és kitartást kívánok, hisz szép és sikeres ébresztgetést gerjeszt a szunnyadó lelkületü személyeknek. Honlapját napiason látogatom és tovább küldöm sok embernek. Sajátmagamat gyógyítottam ki az epilepszia betegségból és 17 éve dolgozom Csikszeredában, mint kínai gyógyász, tíz éves végzettséggel. Blogjai nagyon besegítenek a fejlődésemben. Áldás munkájára. Tiszt.Dr.Guzrány Ferenc www.akupunktura.ro

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tisztelt Dr.. Guzrány Ferenc!
      Köszönöm a jókívánságokat és a biztatást. Külföldön is rengetegen olvassák a blogjaimat, kiváltképp Erdélyből. Nagyszerű dolog, hogy tudok segíteni a kinn élő magyaroknak az internetes munkámmal innen a távolból is. :)
      Szeretettel, áldással
      Dombi Katalin

      Törlés
  2. Kedves Katalin!
    Köszönöm Önnek ezt a széleskörű tájékoztatást, melyet ezen az oldalon közzé tesz. Én a magam részéről rendszeres olvasója vagyok az oldalnak, mindig nagy érdeklődéssel keresem az újabb információkat.
    Kérem ne foglalkozzon a rosszindulatú emberek véleménynyilvánításával, gyalázkodásával, hiszen tudjuk, semmi nem marad kiegyenlítetlenül, a másokra küldött gyalázkodás visszatér a feladójához és ez így van rendjén. Ha valakit nem érdekel ez a téma, nem kell olvasnia, hiszen ez nem kötelező.
    Én a magam részéről, köszönöm azt a sok befektetett energiát melyet ennek az oldalnak az állandó frissítésére fordít, munkájához jó egészséget és kitartást kívánok som szeretettel: Egerváriné Marika
    Áldás!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Marika!
      Köszönöm a biztatást és jókívánságokat! Igyekszem továbbra is minél jobban dolgozni a blogjaimon.
      Szeretettel áldás
      Dombi Kati

      Törlés
  3. Kedves Katalin!
    Mindnyájunknak meg van a ránk mért feladatunk! Nekem áldás, hogy nem kell szörfözni a neten, mert a Te blogodon mindent megtalálok amiről tudni szeretnék napi szinten, és éppen a nekem tetsző stílusban van tálalva:) Igen ünnepeljünk mielőbb! Addig is örüljünk ha felsejlik egy-egy szívmelengető hír, reményt sugallva és rezgésszintet tartva lélektől lélekig:) Kitartó munkádhoz Áldás Szeretet a Fényből a Tiéd!
    Teri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Teri!
      Jól gondoltam tehát. Most már többen megerősítik.
      Köszönöm neked is a jókívánságokat és a bátorítást! Nomeg a bizalmat is.
      Áldás szeretettel
      Kati

      Törlés
  4. Kedves Katalin!
    Akkor most en vagyok a kovetkezo halas olvasoja!
    Tisztelettel es Szeretettel koszonom minden olvasoja neveben, ezt az aldozatos munkat amit vegez Katalin.Ez az elso szamu blog amit kinyitok az interneten minden nap! Rengeteget segit, felemel, tamogat es peldat mutat nekem -Lengyelorszagba.
    Kivanok en is ehhez a munkajahoz a legjobbakat, turelmet, kitartast, Isteni vezetest!
    Hala Hala Hala
    Eva Swierczynski/Pecsvaradi/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Éva!
      Most már ott tartok, hogy meghatódtam a sok kedves jókívánság és dicséret miatt. Ímélben is érkeznek ugyanígy. Hálás vagyok a sok bátorításért, jókívánságért és szeretetért.
      Köszönöm!
      Szeretettel, áldással
      Kati

      Törlés
    2. Kedves Kati !
      Mióta működik az oldal napi látogatója vagyok és minden nap kíváncsian várom került - e fel újabb friss információ.
      Nagyon szeretem ezt az oldalt és a http://sirius-plejad.blogspot.hu/
      oldalát is.
      Sok erőt, kitartást kívánok az oldal szerkesztéséhez és nem az számít mások mit mondanak, hanem, hogy belül mit érzünk szükség van-e a munkánkra vagy sem.
      Az én véleményem az, hogy igen és hálás vagyok érte!
      Köszönöm hogy értünk dolgozik és az ébredőkért!
      Sok szeretettel és áldással:
      Shantie' Shira / Anna

      Törlés
    3. Kedves Shante Shira /Anna!

      Igen úgy érzem belül, hogy nagy szükség van a munkámra. Ez segített át sokszor a nehézségeken. Szívesen és gyakran örömmel osztom meg az információkat.
      Köszönöm a kedves biztatást!
      Szeretettel és áldással
      Kati

      Törlés
  5. Kedves Katalin!

    Látod? Ezért kell írnod. sokan vagyunk akik nem szólunk, csak olvasunk. Sokunkat erősítesz nap nap után.
    Tudod, hogy régóta követem a blogodat. Voltak napok amikor ez segített túljutni, megrázni magam.
    (és nem a betétreklámok nehéz napjaira gondolok.) :-))
    Különösen szeretem az írások előtt a saját megjegyzéseidet.
    Nincs időm blogot írni, mert most már nagyon lefoglal a gyógyítói-tanítói tevékenység, de mindig azt érzem igen, ezt helyettem is írtad.
    Úgyhogy folytasd kérlek, és gyakrabban tegyél saját írásokat, gondlatokat,

    szeretettel ölellek

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Elysia!

      Látom, látom... megható... köszönöm...

      Azt is látom, hogy azért nincs más konkrét feladatom - gyógyítás, tanítás, sőt az unokáktól is távol lakom- mert most ezt kell csinálnom. Csodálatos érzés, amikor időnként megnézem, hányan és honnan olvassák a blogjaimat.
      Egyszerre jött ez a kis atrocitás némi egészségi és családi problémával, ezért szántam rá magam, hogy megszólítsam az olvasóimat. Azt hiszem, hogy ez arra is jó volt, hogy közelebbi kapcsolatba kerüljek velük, veletek..
      Természetesen folytatom, és készül is már egy saját írás.
      Szeretettel ölellek én is.
      Kati

      Törlés
  6. Kedves Olvasóim!
    Beteszem ide azokat a hozzászólásokat egy csokorba, név nélkül, amiket ímélben kaptam, mint a virágokat amikor tanító néni voltam. Csak hogy lássák a cikizők is milyen gyönyörűséges a csokor.

    Kedves Kati néni!
    Hálásan köszönöm a munkáját. Rengeteget segít azzal, hogy a munka utáni rövid szabadidőben már csak szinte az Ön blogjait olvasva is az szükséges információk birtokába jutok. Szívemből beszél, ír és gondolkodik. Hálás köszönet még egyszer. Üdvözlettel...

    Kedves Katalin !
    Köszönöm a kitartásod,az akaraterődet,a hitedet mindannyiunk nevében ! Erőt és kitartást a további munkához !
    Testvéri szeretettel ..

    Kedves Kati!
    Még személyesen nem találkoztunk, így ismeretlenül nagyon köszönöm Neked azt sok nagyszerű információt, amit a blogodon megosztasz. Régóta rendszeres látogatód vagyok.
    Maximálisan egyetértek minden gondolatoddal, írásoddal, üzeneteiddel és mindig várom az újakat.
    Mások felé is megosztom a Tőled kapott infókat és kérlek ne csüggedj az esetleges negatív hozzászólások miatt, hiszen sok "gumibugyis" van még, akinek ott tart a tudatossági szintje. Nem várható el több tőle, de hát a mérlegelésnél majd eldöl minden, melyik kapu lesz az övé.
    De az emelkedő energiaszint egyre több ember ébredését hozza a tapasztalatok szerint.
    Szeretettel kívánok további erőt, jó egészséget és sok-sok infót, főleg, ami már a várva várt nagy változásokat hozza konkrétan.
    Üdvözlettel....

    VálaszTörlés
  7. Drága Katalin!
    Nagyon köszönöm nekem nagyon is értékes munkásságát, nekem nagyon sokat segített/segít.
    Mint a szellemi úton kezdőt (a ma már utólag felismert sok út figyelmeztetés utáni kétszeres HKÉ.-m inspirált erre az útra, a nagy-nagy anyagelvű tapasztalati technokrata mérnök világomból, hogy. paradigmát váltsak a szellemi útra igyekezve.l
    Ott át a fényben az Atya végtelenül jóságos -megbocsátó szeretetéből visszatérve a testembe, döbbentem rá, hogy pont a leszületésem lényegéről, az utamról,a szellemi törvényekről, a szeretet mint főtörvény napi gyakorlásáról, az emelkedésről nem tudok semmit.
    Kérem ha ideje engedi segítsen tájékozódni nekünk kezdőknek és írjon az ébredést, az emelkedést, az életvitel változtatást, a fénymunka irányába segítő tanulási lehetőségekről....... blogokról,anyagokról,címekről, magam és más kezdők számára.
    Magam egész életemben lentről a pécsi úránbányából a csille mellől indulva tanultam(oklevelek, diplomák,végzettségek sorát begyűjtve) és pont a lényegről szinte semmi nem került a látókörömbe a halálos HKÉ.-m ig.Úgy gondolom van ezzel így más is.
    A Fényörvényen,Az Alaje tanításokon,a Mi világunk 2013-2014 túl ..................mit, hol javasol még.
    Tisztelésével.
    Abay Nemes László Pécs (abaynl@freemail.hu)


    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága László!
      Örülök, hogy segíteni tudok.
      Nemsokára lesz időm a kérését teljesíteni. Addig is jó olvasást a friss bejegyzésekben, melyek nagyon örömteliek számomra.
      Béke, áldás, szeretet
      Dombi Katalin MIlly

      Törlés