2013. október 31., csütörtök

Mindszentek és Haloween - Sandalphon arkangyal 10.30.

 

Sandalphon arkangyal üzenetei: Rezgés emelkedés/Mindenszentek (2013.okt.30.)

Drága testvéreim, fénytestvéreim!

Ahogy látjátok világotokban Gaia egyre jobban növeli rezgését, és ez rengeteg változással is jár. Vannak, akik tartani tudják a rezgés emelkedést, és vannak olyanok, akik nem akarnak emelkedni, - bármennyire is szeretnénk - ők tipikus 3D-s leszületett lelkek, vagy másnéven örök leszületők.
Az "ünnepet" amit elneveztek nálatok "halloweennek", kérlek ne ünnepeljétek. Ti nem látjátok még át, de ezzel csak a sötét erőket, démonokat ünneplitek, és nekik adtok erőt. Ezért is találták ki ezt az "ünnepet" (a különböző szörny fejekkel és egyéb sötét dolgokkal együtt), mert ilyenkor minden ember figyeleme erre összpontosul. Amire a figyelmeteket fókuszáljátok, annak adtok erőt és energiát. Ezért ne tegyétek. Meditáljatok inkább, emeljétek a rezgéseteket, és töltekezzetek Szeretettel e napokon is. Hallgassatok a szívetekre. Eltávozott szeretteitekről pedig nem csak ezeken a napokon emlékezzetek meg. Ne egy földi "ünnep" vagy "esemény" határozza meg életeteket (és ez nem csak erre a napra/napokra vonatkozik). A lélek örök, Szeretteitek emléke pedig mindig veletek van, a szívetekben. Bármikor előhozhattok egy szép emléket róluk, ami semmibe sem kerül, bármikor gyújthattok gyertyát is, és dátumhoz se kell kötnötök.
Aki nem tudta még elengedni a fájdalmát egy hozzátartozójával kapcsolatban, az hívja Azrael arkangyalt, és kérje segítségét. Fényével, szeretetével és gyógyító energiájával vígasztal, támogat és átsegít érzelmileg, hogy idővel túl lépjen mindenki ezen nehéz időszakon. Ő e napokon is segít a lelkeknek átkelni a Fénybe, különösen az itt "ragadt" lelkeknek. Mivel ilyenkor Fény kapuk nyílnak meg számukra, ahol átkelhetnek attól függetlenül, hogy elvégezték-e a feladatot, amiért itt "ragadtak", vagy sem.
MI angyalok/arkangyalok azért vagyunk veletek,hogy segítsünk. Érezzétek mindennap jelenlétünk, fogadjátok be szeretetünk és fényünk. Régiekét, újakét egyaránt.Ne tegyetek különbséget, ne ítélkezzetek.
Hívjatok minket arkangyalokat bátran, feltétel nélküli szeretettel és odaadással, és mi segítünk mindenben, amiben kéritek segítségünk. Ezért vagyunk, ezért létezünk. Értetek vagyunk drágáink.
Szívünk maga a Fény. A Fény maga a Szeretet. A Szeretet pedig a legerősebb energia az Univerzumban.
Ne felejtsétek,a Szeretet a legnagyobb energia és erő az Univerzumban! Használjátok bátran, mert ez az egyetlen kulcs, ami kitárja az összes ajtót előttetek!
Nagyon szeretlek Titeket! Tiszta, Áldott Angyali Szeretetem és Fényem öleljen benneteket és ragyogja be lelketeket drágáim!
Sandalphon arkangyal

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése