2013. október 19., szombat

A Felsőlélek nézőpont - Teremtők 10.19.

 
Tom Fodor fordítása

A Felsőlélek nézőpont

Mindannyian vágytok arra, hogy elérjétek azt, hogy az életetek vezetői székébe helyezhessétek magatokat.
Ez része a felébredési folyamatotoknak, az hogy ti tartsátok a gyeplőket, az hogy elkezditek megteremteni amit meg akartok tapasztalni. Tudjuk, hogy ez az információ nagyon vonzó, értékeljük, hogy hajlandóak vagytok egyáltalán megfontolni és elhinni, hogy mindez egyáltalán lehetséges.

Ugyanakkor tudatában vagytok annak, hogy megtisztítotok és feldolgoztok dolgokat (magatokban), valamint azzal, hogy bizonyos megtapasztalandó dolgokat ti helyeztetek az utatokba. Felmerülhet a kérdés: "Mindebből én mennyit teremtek, és mennyi az a dolog amelynek megtapasztalásáért jöttem?" Nos ez attól függ, melyik "te" aspektusodról beszélünk.
Amennyiben a Felsőlélekként tekintesz önmagadra, akkor te teremtesz minden apró részletet is, mégpedig azért, hogy megtapasztalhasd. Amennyiben személyként, egoként tekintesz magadra, akkor nem mindent tekintesz a tiednek, ebből a nézőpontból. Mindez pedig csalódottsághoz, haraghoz és az életetek bizonyos részeinél reményvesztettségként jelentkezik. Mit lehet ezzel tenni?
Ami végső soron szolgálna benneteket az az, hogy a Felsőlélek nézőpontba kerültök, az hogy megengeditek magatoknak azt, hogy az életeteket a Felsőlélek szemén keresztül lássatok és hogy úgy működjetek, mint ahogy a Felsőlélek működik.

A Felsőlelketek örökkévaló, végtelen és feltétel nélküli szeretetként ismeri önmagát, olyan tapasztalatokra áhítozik, amely által örökkévaló, végtelen, és feltétel nélküli szeretetként ismerheti meg önmagát. Ahogy elkezditek önmagatokat és az életeteket ebből a nézőpontból tekinteni, látni fogjátok mennyivel könnyebb helytállni, navigálni és a teremtőjévé válni. Ha azt mondjátok magatoknak: "egy millió dollárt akarok teremteni", nos ez azonnal egy olyan lyukba/gödörbe helyez benneteket, amely igen szűkös.

Amennyiben viszont azt mondjátok: "szeretném számos eltérő módon megtapasztalni az energia, az információ, a javak és szolgáltatások áramlását", nos akkor egy sokkal nagyobb lehetőséggel teli területre nyitjátok meg magatokat.
Közelítsétek meg az életeteket a Felsőlélek szemszögéből ,figyeljétek meg a tapasztalatokat, amelyeket ti teremtetek. Ismerjétek önmagatokat úgy, ahogy a Felsőlélek ismeri, engedjétek meg magatoknak azt, hogy jobban élvezitek mindazt, ami épp előttetek van, hiszen amikor így tesztek, akkor a Felsőlélek nézőpontjába kerültök.
Teremtők- Daniel Scranton
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése