2013. október 14., hétfő

Felemelkedés 101 - Teremtők 10.14.

Tom Fodor fordítása
2013.október 14.

Felemelkedés 101

Mielőtt azzá válhatsz amivé szeretnél, bizonyos nemkívánatos tapasztalatokon kell keresztül menned.

Bizonyos különleges helyzeteket kell teremtened magadnak, amely által megérinthetsz bizonyos elraktározott érzelmeket. Ezek az érzelmek lehet, hogy nagyban eltérnek azoktól, amelyeket megszoktál már.
Olyan intenzitásúak lehetnek, ami eddig ismeretlen volt számotokra.

Nem azért jelennek meg, hogy szenvedjetek. Azért jelennek meg, mert azt akartátok, hogy szolgálni tudjatok, valamint teljes spektrumú érzelmeket és tapasztalatokat akartatok, ami által olyan szintű együttérzést tudtok fenntartani az embertársaitok felé, amelyet eddig nem tudtatok elérni. Így tehát nagyon specifikus tapasztalatokat találtok ebben az életetekben, amennyiben hajlandóak vagytok elfogadni ezt, és amennyiben hajlandóak vagytok ellenállás nélkül átélni mindazt ami elébetek kerül,minden ítélkezés nélkül, úgy fogjátok találni, hogy megtisztultok ezeken a tapasztalatokon keresztül. Könnyedebb lényként fogjátok magatokat tapasztalni, hiszen elengeditek az elraktározott traumákat, melyek lehet hogy most inaktívak, de ott lapulnak a felszín alatt.

Nem azért mondjuk ezt, hogy megijesszünk, nem kell arra gondolnotok, hogy kemény út áll még előttetek. Csupán azért mondjuk, hogy megértsétek, ha kihívással teli helyzetbe találjátok magatokat, ha térdre kényszerültök, akkor az nem azért van mert valamit rosszul csináltatok.
Ez nem valami büntetés az előző életbeli dolgokért. Ez nem a Mindenható próbatétele. Ti akartatok szélesebb látókört, ti akartatok megmutatni magatoknak milyen erőteljes lények is vagytok, olyanok akik a legnehezebb kihívást is vállalni tudjátok, és akik ráébrednek arra, hogy ők ezen kihívások teremtői. Semmi nem a ti hibátok, de minden a ti teremtésetek.
Minél előbb fogadjátok el az életeteket úgy, hogy az a ti teremtésetek, annál előbb tudtok eljutni oda, hogy a jelenlegi tudatos önvalótokból tudtok teremteni, ezáltal pedig bármi, amit éreztek a jelenbeli választásotok lesz.
Amikor eljuttok ide, akkor visszatekintve értékelni fogjátok azt, ahol most vagytok, azt amibe helyeztétek magatokat, hiszen ezek a tapasztalatok a javatokra válnak, sokkal együttérzőbbek tudtok lenni az embertársaitok felé, függetlenül attól, ők épp mit is teremtenek.
Teremtők- Daniel Scranton 
Forrás:

http://www.youtube.com/watch?v=yJJJMTXGdR4&feature=c4-overview&list=UUb6-5YT9N1EWA4c_yXBQE1w

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése