2013. október 9., szerda

Látomás: Parlament - Istengyermek 2013.10.09.

 

Látomás: Parlament körüli történés a mai napon

2013.10.09. 17:01 Istengyermek

arpadsav_1381330744.jpg_330x494

Látomás: a reggeli meditáció ideje alatt a Parlament épületét pillantottam meg. Szépen fokozatosan sűrűsödő hat szárból álló, csipkeszerű királykék hópelyhek hullottak alá és töltötték a Parlament épületét. Amikor már nem fért be egy pehely sem, megjelent Istenanya a Parlament falain kívül fiával, KrisztuS Urunkkal. A Parlament épülete fölé emelték kezüket, mint egy aranykapu. Mindezt a közvetlen közelükben lévő három magas rangban lévő szellemlény figyelte. Ők a Föld kontinenseinek védőszellemeit képviselték. Aranyló színük hol hófehérbe hol pirosló aranyba váltott. Nagy "Égi robajjal" érkezett meg Mihály főangyal három harsonás angyal kíséretében. Halleluját zengtek az Égi seregek kik őket követték.
Krisztus Urunk hallva az érkezőket megfordult és a teljes égbolt halvány lilára változva  öt ágú égő királykék csillagot hullatott az érkezőkre.
Ekkor Istenanya arcáról egy piros és egy fehér könnycsepp gördült. A kupolán át egyenesen a tanácsterembe, ahol hirtelen szaporodni kezdett és egy piros-fehér sávos árpád zászlóvá lett. A fehér és piros színek között diszkréten ezüst csíkok húzódtak, melyek egyfajta csillogást, ünnepélyességet adtak a zászlónak.
Istenanya: " Hívtatok, szólítottatok és Én eljöttem, ismét az életetekbe költöztem. Áthatom a létet. Erre vártam sok száz évet."
Mihály Főangyal: " Istenanya engedélyeddel letenném a szolgálatot. Már nem kell vigyáznom a Népedre, mert olyan Lélekegységbe rendeződtek, hogy egymásra vigyáznak. Tisztelik, segítik és gyógyítják egymást."
Ezen szavak hallatán három könnycsepp gördült ki a szememből. Amint hullottak alá, egy egy kristály lett belőlük. Istenanya felemelte Őket és a szívébe rakta.
Istenanya: " Sűrű kérésedre leányom, elveszem a Néped fájdalmát, boldogságot és lelki békét adva cserébe."
Térdre rogyva csókoltam, hol az Anyaföldet, hol Istenanya palástjára hímzett ezüst színű rózsát.
Ilona



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése