2013. október 24., csütörtök

Bolygó - és sejtszintű történések - Ariel 10.24.

 

Legfrissebb bolygószintű és sejtszintű történés - Ariel Angyal közvetítésével

2013.10.24. 08:48 Istengyermek

20131021018_1382597296.jpg_1944x2592
Képmelléklet a Benkő családtól: zöld-ezüst gömbök érkezése a Gamma bolygók teréből

"A kilenc párhuzamos létsíkú bolygóból hatról megtörtént a kiűrítés ma hajnalig. A kiürítési folyamat a mai napot is beleszámolva épp hatodik napja, 1013.10.19.-én hajnalban indult el tömegesen és tart 2013.10.27.-én éjfélig.
Az első gömbök 2013.10.15.-én éjféltől kezdtek érkezni. Október 15-19.-ig  "on line"  az Istenházból érkező gömböket láthattátok a képeken.
Hat nap alatt a  következő bolygók kerültek vissza az egységbe Fénnyé és szeretetté válva:
Szervantesz Gamma Sohatana az Esztella Gamma nevű holdjával,
Esztella Szvohatana,
Reviada Arkturisz
,
 Zohar,
 Szisztrum Olénum,
Ariana Gamma Swith.
A hat bolygó kiürítése a  FÖLD nevű bolygón KERESZTÜL TÖRTÉNT, mert neki van működő vertikális TENGELYKAPCSOLÓDÁSA az alsó és felső világokhoz. A hat bolygó horizontálisan helyezkedett el egy többé-kevésbé  " horizontális " - nak nevezhető síkon. A lényege az, hogy itt három dimenziós és a háromdimenziós bolygó felhangjainak ( a hármadik és negyedik dimenzió közti még akkor létező 4 létszint) tapasztalásaival gazdagodva térhettek haza. Csak a Föld vertikálisnak mondott folyosóján lehetséges a felsőbb világokba való továbbjutás. Összesen 5 X 144 ezer Léleknek mondott " minőség" távozott szülőbolygójára, ahonnan három nap múlva indulnak a felsőbb világokba.

Léleknek mondott minőség: nem  most közvetlenül az Istenház tengelyén szálltak alá, hanem már régebben került le a Maglélek, több ezer éves ciklusokat tapasztalt meg és rezgéseiben már csak nyomokban hordozza azt a minőséget melyből kiáradt.
Felsőbb világok: hatos, hetes, nyolcas és tizes rengésszintű bolygók.
Ezentúl a  hatos bolygón még vár rájuk némi tapasztalás. A hetes, nyolcas és tizes szintről  már csak segítségnyújtás céljából látogatják a Föld terét "gömbök" formájában.

Gömbök: lélek esszenciák. Hordozzák mindazt a tudást melyet egy Lélek egy életben összegyűjtött. A tapasztalatgyűjtés előző életekben mát megszerzett tapasztalásokra épült. Tehát az az életbeli feladat megoldásához  készülve már eleve "eszköztárral" érkezik a lélek. Az eszköztárat saját Tudás formájában hozza le a feladathoz. Ez az egy élet után kicsapódott esszencia egy gömb formában mindig marad az adott bolygó terében. Most a kiürítés miatt az Lét terének megszünése miatt a gömbök kiürítése párhuzamosan a megtörtént a Léleknek mondott minőséggel együtt.  Szent helyeinken, Pálos és más kolostorok közelében többször sikerült jómagamnak is megörökíteni  "őket" gömb formájában.

A színükből és mintázatukból következtetni lehet arra, hogy milyen esszenciális tartalommal bír egy-egy gömb. Ebből tanulmányt is lehetne írni. Kinagyítva észrevettük, hogy szakrális jeleket hordoznak, háromszög, ötszög, merkaba, tulipán formájában. A gömbök melyek tulipán kelyhet tartalmaznak arra utal, hogy életében (akár a Földön vagy valamelyik párhuzamos létsíkon) megvilágosodott már. A gömbök színe is igen beszédes. Egyenlőre a mostanság megjelenő gömbökről beszélünk.
Arany gömbök: az aranykor kódolását tartalmazza, Erő formájában, mely most be is épül a saját tapasztalásunkba. Vagyis, a fizikai testünk sejtjei beépítik a gömbök által hordozott rezgést. 

Ezért kérik, hogy sokat legyünk a szabadban. Tegnap a Máriakönnyei kegyhelyen az tapasztaltuk, hogy amikor nincs ember a közelben a gömböket le tudtuk fényképezni. Azonban amikor a hulló gömbök alá emberek álltak, már nem látszottak a gömbök. Amint kiálltak a "képből" ismét megjelentek. A beépülési készség csupán az arany és ezüst gömbökre érvényes!
Zöld gömbök: a Szervantesz Gamma bolygó ajándéka, a gyógyítás új minőségeit tartalmazzák, melyek két hét alatt épülnek csak be és nem azonnal." - Ariel Isten angyala
Bocsánatukat kérem mindazoknak, kik számára nem érthető mindez. Részemről több évtizedes tanulás, írások és információ áll az írások hátterében. Akik nem értik, kérem se miattam se önmaguk miatt ne "bosszankodjanak", mert Istenünk valószínűleg az élet más területein számít a munkájukra.-

Ilona
 http://istengyermek.blog.hu/


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése