2013. október 7., hétfő

Ison üstökös és piramis erő - A Csoporttól 09.03.


Módosítás dátuma: 2013. szeptember 03. kedd, 13:57

2013. NOVEMBER 28/29 – DECEMBER 26.

AZ ISON ÜSTÖKÖS ÚJRAVETI ÉLETMAGVAKKAL  A FÖLDET
NOVEMBERI ARATÁS A FÖLD BOLYGÓ ÚJRAVETÉSE, ÉLETMAGVAKKAL: 
A PIRAMIS ERŐ – A CSOPORTTÓL (részlet)

Piramis hálózatokkal a Földön egy (energetikai) védőpajzs lett kialakítva, amely rendkívüli módon megóvta a bolygót a körülötte keringő meteoritoktól és üstökösök becsapódásától. Ti már hallottatok eddig két nagy meteorról, melyekről nemrég cikkek is jelentek meg a napilapjaitok első oldalain, de nem vagytok még tisztában a kisebbekkel, amelyek a mostani időkben érkeznek majd be. Mivel ez a védőpajzs már a Föld kezdete óta jelen van a helyén az meg óvni benneteket az ilyen becsapódásoktól. Ebben az évben, november vége felé egy üstökös fog megérkezni a Föld közelébe és életmagvakkal szórja tele a bolygót.

Mondhatjuk akkor azt is, hogy így pontos az a meghatározás, ami szerint minden életforma magvait eddig az üstökös ültették el ide. Bár ebben a kérdésben a tudósaitok nem értenének egyet velünk, de mi el fogjuk azt mondani, hogy TI NEM A FÖLDRŐL SZÁRMAZTOK ÉS SENKI SEM AKI MOST IS ITT ÉL. Ti már szerencsésen idehelyeztétek magatokat. Most egy evolúciós fejlődésen mentek keresztül. Eddig mindig szükségetek volt arra, hogy meghaljatok és elhagyjátok a fizikai testeteket, aztán amikor Hazatértetek, hogy egy új reinkarnációs ciklussal térjetek vissza, újra meg újra. De ez az első eset, ez az első alkalom, hogy az emberiség anélkül sétálhat át a Hazafelé vezető kapun, hogy meghalna.

 Ti most igazából egy felemelkedési folyamaton mentek keresztül és minden lépésetek ezen az úton egyre magasabbra vezet és ez annyira gyönyörű, annyira megható hogy így haladtok előre. Mi mindezt ellenőrzésünk alatt tartjuk. Tehát ne féljetek ezektől a (kisebb) üstökösöktől, mivel egy új kezdet életformáinak magvait szórják szét a bolygótokon. Ti már annyi életformátokat veszítettétek el a Földön egy nagyon hosszú idők során, és így ti egy új módon vetett magvakból való létezők vagytok most, és éppen ezért is ekképp tekintsétek és ünnepeljétek a novemberi üstökös beérkezését. Vannak, már akik nevet is adtak neki, de mi tartózkodunk attól, hogy mi ilyen formán megjelöljük, mivel a mi elnevezésünk nem egyezne a tiétekkel. Tudósaitok úgy tudják, hogy az üstökös, amikor megérkezik, az útja mentén szétszórja magából a porát. Általában mindig szétdarabolódik, ott ahol elhalad és most is így fogja beszórni a kozmikus porával a Földet. Az tény viszont hogy a tudósaitok csak akkor tudják kiszámítani azt, hogy mekkora pormennyiség kerül ki az üstökösből, amikor az teljes egészében láthatóvá válik. Így most novemberre mi nagy mennyiségű port várunk. Sőt az üstökös nem fogja érzékenyen érinteni a Földet akkor, amikor átlép azon az átjárón, amikor minden része megjelenik. Nem fog a Földbe csapódni, távol marad tőle és elkanyarog majd a Nap felé, de amit hordoz azokkal a csodálatos életmagvakkal beporozza a bolygót. De ahogy ti most akik itt vagytok nem tudtok semmit sem ölbe tett kézzel nézni, így aztán jogosan kérdezhetnétek azt, hogy mit lehet tenni ezután. Nyugodjatok meg, Ti tökéletes helyzetben vagytok itt, mint a Föld tudatos teremtői és mi azt reméljük, hogy élvezitek ezt az utazást kedveseink, mert értetek van itt minden és egy örökkévalóságon keresztül vártátok ezt a lehetőséget még akkor is, amikor annyi hazugságon keresztül estetek már át. Ismerjétek fel ezt az utat és mi legnagyobb örömmel kitárt karokkal várunk bennetek. Otthon aztán majd végleg eldönthetitek, hogy levetitek magatokról ezeket a mostani testeteket és így tértek vissza.


Kedveseim most Ti vagytok a legnagyszerűbb angyalok azok közül, akik valaha is a Földön éltek és ezt teljes őszinteséggel mondjuk. Még soha ezelőtt ez így nem történt meg a Földön az, ami most történik és mi annyira büszkék vagyunk rátok. Megteremtettétek a varázslatot egészre kinyílt szemeitekkel.

A legnagyobb tisztelettel arra kérünk bennetek, hogy bánjatok egymással tisztelettel. Gondoskodjatok egymásról és tartsátok az ajtótokat nyitva a változások előtt, melyektől minden lehetőséget megkaptok és játszatok együtt jól.

Espavo
A Csoport
 Közreadja: www.foldicsillagok.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése