2014. április 30., szerda

A kapu nyitása- Dr. Georgi Stankov:

Még időszerűbb most, mint akkor: 
"Örömmel  osztom meg az összes PFK taggal és az elsőként felemelkedőkkel az Arkturusziaktól kapott nagyon fontos gyakorlati tájékoztatást arról, hogyan történjen a kapun való átkelés, mikor a felemelkedésre hívó jelzést magasabb énedtől megkapod."
 
Dr. Georgi Stankov: 
NAGYON FONTOS ÜZENET!!! - 
A KAPU NYITÁSA

-    Dr. Georgi Stankov, 2011. október 16.     
 

Bevezetés
Örömmel  osztom meg az összes PFK taggal és az elsőként felemelkedőkkel az Arkturusziaktól kapott nagyon fontos gyakorlati tájékoztatást arról, hogyan történjen a kapun való átkelés, mikor a felemelkedésre hívó jelzést magasabb énedtől megkapod. Az utóbbi két hétben ez a fő témája a tőletek kapott emaileknek, és el kell ismernem a legtöbbször igazán gyötrelmes volt kielégítő módon megválaszolni  az összes kérdést.
Most egyértelmű utasítást kaptunk a megfelelő helyről – az Arkturusziaktól, kiknek feladatuk az elkövetkezendő váltás a 11.11.11 csillagkapunál. A Föld teljesen belép a fotonövbe és a ti egyesített erőtöknek köszönhetően felemelkedik a 4. és 5. dimenzióba ahogyan ti is felemelkedtek a 5. dimenzióba. Javaslom, hogy olvassátok át újra az az idevágó lényeges cikkeket erről az eseményről. Az alábbi nagyon fontos üzenetet Sue csatornázta és tegnap éjjel küldte nekem. Kérlek, olvassátok el az üzenetet többször az elkövetkezendő napokban és engedjétek meg hogy az információ áthassa tudatotokat.


Csillagkapu nyitás
A nyitás pillanatában teljesen át kell adnod magad a kapunak. A régi életed felé “halottnak” kell lenned és újjá kell születned az újra. Ez nem azt jelenti hogy a testednek meg kell hallnia, hiszen szükséged lesz rá a nagyszerű átalakulásban a harmadik dimenzióból a magasabb rezgésszámú világba kerüléskor, amelyet a lelked választott első útjául. Más szóval, a tested nem fog meghalni. A valóságod fog meghalni. Mindent, minden személyt, helyet és szituációt amelyhez bármilyen kapcsolatod fűződött a valóságban és amelyet most hátrahagysz, el kell hogy engedj teljesen.
Legfontosabb azonban, hogy elengedd a régit és a valóságod pontos mását magadhoz öleld annak magasabb rezgésű kifejezésével. Ilymódon,  megmaradsz testet öltve egy formában, miközben ezt a formát teljes tudatossággal alakítod. Mikor meghaltál a múltban vagy másik valóságban,  megengedted a tudatodnak hogy elváljon a formádtól, így az keresztül mehetett a halál folyamatán anélkül hogy elszenvedte volna ezt a nehéz átmenetet.  Néhány fizikai életedben félhettél a haláltól és ragaszkodtál a fizikai alakodhoz, még akkor is, amikor az nem volt többé lakható. Másszóval, nehéz halálod volt, így ezeknek a nehéz átmeneteknek a tudatalatti emlékei azok melyeket el kell engedned.
El kell engedned a haláltól való félelem emlékét hiszen már nem kell azt újra megtapasztalnod. Ezzel egyidőben el kell engedned a jelenlegi harmadik dimenziós valóságot, és készítened kell egy mentális lenyomatot erről a valóságról, amelyet magaddal vihetsz a kapun keresztül. Akkor, mikor keresztül utazol a csillagkapun a magasabb dimenziókba magaddal viszed ezt a mentális lenyomatot, amit átalakítasz magasabb frekvenciájúvá.

Mikor a kapun való belépésből visszatérsz és keresztül utazol a kapun -ahogy sokan közületek vissza fog térni-, látni fogod azt a testet és valóságot, amit otthagytál, azzal a kivétellel, hogy ez a magasabb dimenziós kifejeződése lesz a valóságodnak. Más szóval el fogod engedni jelen valóságod fizikai állapotát, míg fenntartasz egy mentális képet arról a valóságról amely tárolva van magasabb szívedben. Ezzel az eltárolt képpel el fogsz engedni minden kapcsolódást ahhoz a valósághoz.
Ennek ellenére állandó kapcsolatban maradsz a fizikai testeddel, így lesz egy visszatérési pontja az utazásodnak.
A következő fontos eleme az utazásodnak a kapun keresztül az, hogy felébreszted a multidimenzionális érzékelésedet. Szükséged lesz észlelni  nagyon tisztán a 3. dimenziós kiindulási pontodat hogy lemásold azt és belehelyezd az elmédbe és szívedbe, miközben érzékeled a 4. dimenziós aurádat. Ekkor tudni fogod, hogy érzékelésed kitágult a harmadik dimenzió korlátain túlra. Az érzékelésnek ez a kiterjedése létfontosságú, mivel a kapuk nem 3. dimenziósak. A kapuk csak a 4. dimenziós érzékeléseden keresztül láthatóak, mivel nyitódásuk a 4. dimenzió különböző oktávjain mennek végbe. Ezért mondtuk mindnyájatoknak, hogy alkossátok meg a fényjáratotokat az Alsóbb Asztrális Síkon, ahol az emberiség összes negatív energiája felgyülemlett. Ha még nem hoztad létre ezt a fényjáratot, akkor tedd meg most.
Természetesen ennek fényjáratnak a létrehozása a Sötét Asztrális Síkon keresztül csakis a feltétlen szeretet hatalmas erejével lehetséges. Ezért kérlek, hogy a Most és a Kapunyitás között, értékeld újra az életed és nyilvánítsd ki feltétlen szeretetedet MINDEN személy, hely, szituáció és dolog iránt, amely a félelem alapú harag, bánat, bosszú, versengés stb. emlékét markolja. Bocsáss meg nekik, amiért nem tudják mit tettek!
Ez az elsöprő feltétel nélküli szeretet és megbocsátás megengedi hogy fenntartás nélkül elfogadd a tényt, miszerint azért inkarnálódtál most a Földre, hogy részt vegyél az Egyéni és Planetáris Felemelkedésben. Ahogy ezt realizálod, képes leszel feltétel nélkül elfogadni, hogy jelenlegi valóságod minden negatív tapasztalatát a Lélek teremtette. A lelked kreálta ezeket a problémákat, és most törölheted az összeset, amelyek mikor beleszülettél a mostani felemelkedés valóságába befejezetlenül maradtak. 
Azt gondolhatod, hogy ez a feladat túl sok erre az életre. Akárhogy is, amint visszaemlékezel, hogy nagyszerű Multidimenzionális Lény vagy, aki önként lépett a “bűnök színhelyére” hogy segítsen a saját maga és Gaia felemelkedésében, az összes szívfájdalom és kihívás elhalványul felsőbb szándékod multidimenzionális fényében.
Ha nem tudsz feltétlenül szeretni, nem tudod feltétlenül megbocsátani és elfogadni azt, hogy jelenlegi életed minden tapasztalatának pillanata elhalványul magasabb célod láttán, nem leszel képes különválni jelenlegi valóságodtól, hogy belépj és keresztül menj a kapun. A múlt elengedésének a hiánya nem teszi lehetővé számodra a végtelen élet ajándékát a jelenben.
Ezért, bocsáss meg nekik, amiért nem tudják mit tettek. És a legfontosabb, bocsáss meg magadnak, amiért te sem tudtad mit tettél. Aludtál akkor, és mindent amit tettél vagy történt veled előre meg volt írva, így fel tudtál ébredni. Igen, sokan mentetek keresztül erőt próbáló feladatokon mióta felébredtetek, de mivel tudtátok, hogy ébren vagytok, ezekre a helyzetekre, mint beavatásra tekintettetek inkább, mint problémákra. Mivel felébredtetek, szembe tudtok nézni ezekkel a félelem alapú helyzetekkel és azt mondani: Szeretlek, mert megtanítottad nekem a leckét.
Mialatt felülvizsgálod az életedet, minden emlékedet pecsételd le feltétlen szeretettel és hálaadással azért a leckéért, amit az tanított neked. Épp valóságod elhagyásának a folyamatában veszel részt, amelyben a feladatok gyakran voltak nehezek, fájdalmasak és félelemmel telítettek. Tény, hogy hátrahagyod a félelmet. Látjuk, hogy sokan közületek átmentetek ezen a mindent elsöprő megbocsátás érzésen. Ne feledjétek, a megbocsátás nem egy tétlen cselekedet, tettre késztet, kijavítja azt, amely annyira távol állt a lelkedtől és akkora  fájdalmat okozott.
A lelked hívta életre ezt a szituációt az életedben, így megértheted mennyire eltértél éned magasabb kinyilvánításától. Mindezért bocsáss meg és engedd el az összes fájdalmat MOST, így az többé nem fojtja el a magasabb világok érzékelését. Engedj el minden ítéletet, amely elválaszt másoktól és önmagadtól. Életed minden tapasztalata TÖKÉLETES volt, hiszen teljesen felébresztette a tudatosságodat, amely MOST örömet okoz.
Visszatérünk az üzenet II. részével, mely a Multidimenzionális észlelés aktiválásáról fog szólni.

forrrás: http://www.stankovuniversallaw.com/breaking-astral-news/averyimportantmessage-openingtheportal-
fordította: Beatrix
Forrás:  http://www.spiritiszta.hu/cikkek/dr.-georgi-stankov--nagyon-fontos-uzenet------a-kapu-nyitasa.html



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése