2014. április 4., péntek

Vélemény a választásokhoz - Géczy Gábor 04.03.


Már sokféle véleményt, javaslatot hallottam. Az biztos, hogy most már a rajtvonalra felállók közül mégegyszer választani nem érdemes. Miért? Leírtam itt: http://szepjovot.blogspot.hu/2014/03/lesz-valasztasunk-0325.html

Van aki azt mondja, ne menjünk el. Mások szerint rajzoljuk rá a Szent Koronát a lapra. Nem tudom mi vezetne számunkra jó eredményre. ...
Talán  most legjobban a hit és bizonyosság a szép jövőnkben, az Istenben vetett hitünk segít a legtöbbet. Meditáció, ima, mantra, vizualizáció, Szeretet és Fény küldése a Kárpát-hazának ... ez mind segíteni fog. Rajtunk múlik most minden. 
Amilyen erőt tudunk létrehozni, olyan lesz az eredmény... mert minden energiából van. Energiák működtetnek bennünket és az eseményeket is... de mi hatással tudunk lenni rájuk! Ezt ne felejtsük el! 

Egyfajta segítési mód :
http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2014/04/fogjunk-ossze-nepunkert-201404-05-06-an.html
http://amivilagunk11-12.blogspot.hu/2014/04/fenysokszorozo-tamogatast-kerek.html
Dombi Katalin

Géczy Gábor üzenete április 6-ára 


(Géczy Gábor,  Magfalva megálmodója,  atomfizikus, korábban az ELTE-n tanított, megvásárolt egy kb. 80 hektáros földet, majd többedmagával beépítette: épültek itt közösségi házak, lakóházak, ólak... http://otthonteedes.blog.hu/2014/01/23/magfalva_az_elofalvak_egyike)


 • Written by  Géczy Gábor
 • 2014. április 03. csütörtök, 09:29

Az elmúlt időszakban sokan kérdezték, hogy kire fogok szavazni ezért úgy döntöttem, közzé teszem választásom: 


Először: a jelenlegi pártok a rosszat akarják egymással versengve jobban csinálni: ki tud több pénzt a föld alá temetni csatornázás címén, ki tudja magasabb gátakkal megfojtani folyóinkat, ki tud még több felesleges és káros oltást adni gyerekeinknek, ki tudja kötelező oktatás címén még jobban egymásnak uszítani a nemzedékeket… Jelenleg nem látok a politikában olyan erőt, aki JÓT csinálna (akár rosszul is). 


Másodszor: maga a politika úgy jött létre, hogy ellopta a családoktól, a falvaktól, a járásoktól, a megyéktől, és végül teljes országoktól az önrendelkezés jogát és lehetőségét (a POLITIKA fordítása: AKITILOP). Valahol a történelem során őseink félelemből, vagy tudatlanságból átadták természetes, eredendő jogaikat másoknak. Mások döntik el, hol születhetünk meg, mások nevelik fel gyermekeinket, mások rendelkeznek az életünk felett. Mi most a természetes jogainkat köszönettel visszavesszük. 
 Az europuniós képviselő beszédének fordítása: 
Rendben, elnök úr! Murray Rothbard amerikai filozófus jutott eszembe, aki azt mondta: \"Az állam egy rabló intézmény. Az adózás pedig az a lehetőség, melynek révén a politikusok és bürokraták ellophatják az állampolgárok pénzét, hogy szégyenletes célokra költsék.\" Ez a hely (mármint az Európai Parlament) sem kivétel! Döbbenetes, egyúttal kérdezem önöktől, hogyan sikerül megőrizniük komolyságukat, amikor pénzügyi dolgokról beszélnek. Ugyanis a bizottság egyetlen tagja, egyetlen bürokratája sem fizet adót! Önök, uraim - az állampolgároktól eltérően -, nemcsak adót nem fizetnek, de egyéb pénzügyi kötelezettségeiknek sem tesznek eleget! Teszik ezt számos kedvezmény és különleges törvény fedezékében! Önök a legnagyobb vagyonmentők, pénzmosók Európában! Mégis önök ülnek itt, és okítanak másokat! Az unióban élő emberek kezdik megérteni, mi folyik itt. Ne csodálkozzanak hát azon, hogy rohamosan nő az euroszkeptikusok tábora. És hadd mondjak még valamit önöknek: Ha egyszer az emberek rájönnek, kik önök valójában, rövid időn belül lerohanják majd a parlamentet, és felkötik önöket! És igazuk lesz! 


Harmadszor: a párt jelentése ugyanaz, mint az indoeurópai „part” szónak: rész, részlegesség. Létrejöttének egyetlen célja az EGÉSZ-ség, az egység megbontása. Oszd meg és uralkodj. Minden négy évben fellángol a gyűlölet lángja, sötét erő gyűlik és öl embert, barátságot, közösséget. A saját környezetemben is esett szét család, mert az asszony a Fideszre, a férj a Maszopra szavazott. A gyerekeknek nem volt szavazati joguk… Negyedszer: a választási eredményekre körülbelül annyi a befolyásunk mint arra, hogy álljon Brad Pitt haja. A népszavazás már régen gépszavazás, a bábjátékot valahol rég megírták már, csak a bábok színét kell megszavazni. Ahová figyelünk, teremtő energiáinkat oda irányítjuk. Nincs időnk, nincs erőnk családunkra, rokonainkra, a közösségeinkre, mert azzal vagyunk elfoglalva, hogy mit balhézik kedvenc celebünk, mi történik Tel Avivban, vagy hogy verekszenek a kormányért kedvenc politikusaink a süllyedő Titanicon. 


Ötödször: ma az embereket azzal mozgósítják, menjenek el szavazni, nehogy a másik fél győzzön. Mindenki valami ellen szavaz, nem valamiért. Minden közösséget, így egy országot is a közös célok és a közös rítusok tartanak össze. A politikusok önmaguknak sem képesek értelmes jövőképet adni, nemhogy egy országnak. Képtelenek, mert nincs elképzelésük a jövőről. Összefogásra, együttműködésre, közös teremtő munkára csak önmagukban, családjukban rendezett emberek képesek. 


Hatodszor: bármely pártra szavazok, a mátrixot erősítem. A hatalom arra való hivatkozással lopja el a közvagyont, lakoltat ki, üldöz el külföldre, mászik bele a magánéletembe, hogy erre „x millió szavazó hatalmazta fel”. Meg kell tanulni a magyarságnak a nemesedést, NEMet kell mondanunk mindenre, ami megoszt, ami élet ellenes, ami a jövőnket éli fel. Ha senki se menne el szavazni, megszületne az egység, ha mindenki az életet szolgálná, eltűnnének a betegségek, ha közösen teremtenénk, együtt hoznánk létre a jövőt. 

Hetedszer: a hetedik te magad légy! Ne told át másra a felelősséget, vedd a kezedbe sorsod irányítását: döntsél! Döntsd el, hogy az életet szolgálod, vagy a halált, mert egyszerre nem lehet két urad! Úgy döntöttem, hogy a pártoskodás helyett az életet választom: 2014. április 6-án családommal hét gyümölcsfát ültetünk. Hét kis fát utódainknak az egységért, az életért a jövőért. Ez hétszentség! 
Géczy Gábor


Géczy Gábor, a kép forrása: sikerado.hu


Last modified on csütörtök, 03 április 2014 11:21


Forrás:  http://hirlap.eu/index.php/kozelet/item/2807-geczy-gabor-uzenete


Bővebb infók Géczy Gáborról:

http://bizalomcsoport.blogspot.hu/2013/10/geczy-gabor-tovabbi-videok.html

http://www.m7design.hu/magtar.hu/mag/nepi-gyogyasz-tovabbkepzes-magfalva-2014-marcius-29-30/3 megjegyzés:

 1. Csatlakozom Géczi Gábor közleményéhez!
  Minden igaz érzésű választójoggal rendelkező számára csatlakozást ajánlok.
  Szeretettel:

  VálaszTörlés
 2. Mi van akkor ha valaki egy nyilatkozatot visz oda a választóbizottság elé amiben leírja, hogy ő bízony nem szavaz senkire sem és nem hatalmaz fel senkit sem maga helyett dönteni?
  Mi van akkor ha ezt közjegyző előtt is kijelenti és azt is, hogy a következő 20 évben nem is fog szavazni senkire sem maga helyett?
  Egy ilyen mozgalmat, egy ilyen divathullámot van kedved elindítani?

  VálaszTörlés
 3. Milyen elkeserítő, hogy még a saját véleményeteket sem vállaljátok!
  "Divathullám?" :) Ha nem meggyőződésből teszel valamit, akkor inkább ne tedd! / De ez legyen a te dolgod, lelked rajta!/ :)

  VálaszTörlés