2014. április 29., kedd

Alternatív Média Hírolvasó 04.18.

 

Magyarország legnagyobb  és élő Ébresztő Videótára 

 ápr 18 2014

Alternatív Média Hírolvasó


Az OP Magyar - korábbi nevén OPPT Magyarország – jóvoltából,  az Exopolitika Magyarország hozzájárulásával, létrejött a legnagyobb folyamatosan frissülő magyar alternatívmédia-hírolvasó és az alternatív, tényfeltáró filmek egyik legjobb magyar gyűjteménye.
OP_videotar_
Ébresztő videótár

Az Alternatív Média Hírolvasó különböző nemzetközi és magyar oldalak percről percre frissülő, kategorizált gyűjteménye: szabadenergia, kiegészítő pénznemek (értékcsere), kozmikus, jövőkép, OP (OPPT) és további témákban.

A hírgyűjtemény oldalán is hivatkozott, folyamatosan monitoringolt élő filmlinkekkel felépített Ébresztő Videótár a tényfeltáró és a változásokról szóló filmek kategorizált gyűjteménye, melyhez szintén igen jelentős listát gyűjtöttünk össze – elsősorban az OP Magyar-é az érdem mindkét esetben.

Ha semmi mást nem, mindenképpen ajánljuk a Források oldalt áttekinteni és az Ébresztő Videótárat.

uniform-commercial-code

Az OPPT által hivatkozott UCC könyvek olvashatók az Amazon-on keresztül Kindle-ön (PC-n, Mac-en és mobileszközökön is), illetve a Cornel Egyetem UCC joggal foglalkozó oldalán ingyen, teljes terjedelemben.

És egyébként kicsit offtopic módon ehhez a hírhez képest, mindenkinek ajánljuk PirosPirula Megvan a háromharmad! című ismételten kiváló összeállítását

Forrás:  http://exopolitikamo.wordpress.com/2014/04/18/magyarorszag-legnagyobb-alternativmedia-hirgyujtoje-es-elo-ebreszto-videotara/ 

Megjegyzés: Lehet kiválasztani az oldalon a csak magyar nyelvű híreket is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése