Archangel-UrielItt Uriel, Isten Fénye!
Szeretett lények, sorsotok a bőség és a beteljesedés. Ezt már gyakran hallottátok és most ezt várjátok.
De mit is jelent tulajdonképpen a bőség?
Például nem fogyasztási cikkek túlkínálatát, ami meggondolatlan és szabályozatlan fogyasztást provokál, és ami testi túltelítődéshez vezet.
Az élelmiszerek túltermelésének, amit később megsemmisítenek, nincs semmi köze a bőséghez.
Hogy helyesen értelmezzük és megéljük a bőséget, először nézzük meg mit is jelent a beteljesedés [amikor kitölti életed a bőség].
Ismered az érzést, amikor a szerelem tölti ki lényed, amikor túlcsordul a szíved, amikor magadhoz ölelnéd az egész világot, hogy részesévé válhassanak a szerelmednek?
Lényedet a gyász is teljesen kitöltheti, elragad a fájdalom és minden más eltörpül és elveszíti jelentőségét.
Mindkét esetben, a gyásznál és a szerelemnél, a saját szükségleteid a háttérbe szorulnak vagy feloldódnak. Egyik esetben sincs semmi, ami csak megközelítőleg olyan jelentőséggel bír, mint a saját élmény.
Aki egy bőséggel teli életre tekint vissza, az önmagában kiegyensúlyozott és nem hiányol semmit, nem rabja a beteljesületlen kívánságoknak.
Azonban a kívánságok beteljesítése csak ritkán vezet bőséggel teli léthez, mert a beteljesedés egy belső állapot.
A beteljesült állapot feltétele, a saját lélekkel való intenzív kapcsolat, ami kizárja az elkülönülést.
Aki emlékezik a Mindennel való Egység élményére, tudja mit jelent a legmagasabb beteljesedés.
A bőség és a beteljesedés azt jelenti, teljes kapcsolatban állsz.
Aki teljesen kapcsolódik, az nem fog hiányt szenvedni, mert a teljes kapcsolat természetesen mindenki számára a saját teremtő erővel való kapcsolatot is jelenti.
Bőségben élni aktív állapot, kevésbé a passzív fogyasztással, mindinkább a tudattal áll összefüggésben.
A tudat teremti meg az életkörülményeket, nem fordítva.
A teljes tudat elérése nem jár szükségszerűen túlzott anyagi bőséggel, azonban azt nem is zárja ki.
A tulajdon sem jó sem rossz, nem fejezi ki egy ember értékét vagy tudatállapotát.
Ezt már különböző mester bemutatta.
Ez az egyéni döntés kérdése és az egyén szabad akaratán múlik, hisz végül a szív a meghatározó.
Aki szívében kapcsolatban áll az élettel, a szeretettel és a kozmosszal, aki mélyen belülről becsüli és éli az isteni törvényeket, az mindig bőségben fog élni. A sok helyen megmutatkozó uralkodó hiány teszi oly elképzelhetetlenné a bőségben való életet.
De a hiány is hasonlóan viselkedik, mint a bőség. A hiány megtapasztalása szempontjából nem jelentős, hogy kézzel fogható-e az anyagi szűkösség vagy sem, mert a veszteségtől való félelem és a kevés birtoklása már önmagában a hiány érzetét kelti.
A félelem és az önállótlanság a hiány motorja.
A félelem és az önállótlanság már évszázadok óta fémjelezte és befolyásolta az emberiséget. Az uralkodók a tömegek manipulációjára használták és hosszú ideig megfelelő nevelési eszköznek tartották a gyermekek számára.
Elég ebből!
Az ég úgy rendelkezett bőségben gazdag életbe vezet Benneteket.
A bőség felé vezető út a szívben indul, a szeretettel és az önvalóval való kapcsolatban, a félelmek (szorongások) átalakításával, mert az önállóságba, a szabadságba vezető első lépés belső folyamat. Meg fogsz bízni a belső hangodban és rátalálsz a belső biztonságra.
Ezután kezdődik a külső út, és elkezded tudatosan alakítani környezetedet. Szíved kormányoz és kívánságaid, vízióid elkezdenek körvonalazódni.  
Elkülönülsz attól, ami fejlődésed útjában áll és a belső szabadság az életedben is megmutatkozik.
Most megteremetted a teret, hogy életedet kreatívan alakítsd, visszatalál erődhöz és teremtő erőd magához vonzza a megfelelő történéseket és segítséget, hogy megvalósítsd terveidet.
Az anyag követi a szellemet és Te bőségben élsz.
Szeretett lényem, röviden és általánosítva, ez a felemelkedés útja, de te is végiglépkedsz rajta az általad választott módon.
Az élet bősége és az egyéni kreatív kiteljesedés szabadsága nem jöhet kívülről, mint egy lottónyeremény, benned rejlik, és azt szeretné, Te emeld őt anyagi szintre, mert Te vagy a Te saját teremtőd.
Szívesen kísérlek Téged szeretetemmel és áldásommal, hívj és engedd, hogy támogassalak Téged.
Uriel vagyok
Csatornázta: Günther Wiechmann
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett