2014. április 8., kedd

Rendszerváltás Amerikában! - The Truthseeker 04.08.


A lakosság 85%-a már tudja, hogy az amerikai kormány összeomlik, és rendőrök, katonák állnak át a nép oldalára. A becsapott katonák tömegével lesznek öngyilkosok. A rendszer nem fenntartható, ahol az össztermék dupláját rejtik el multik és bankárok adóparadicsomokban.

(A videó felkavaró hatású. Az amerikai nép felébredt,  a szenvedésből elegük van.. Ez  egész világunk számára segíti a komoly változások beindulását. /DKatalin) 


Rendszerváltás Amerikában - The Truthseeker A Cselekvési Hullám április 4-én kezdődött az USA-ban, azon a napon, amikor Martin Luther Kinget az amerikai kormány megölte. A Cselekvési Hullám célja a teljes politikai átalakulás véghez vitele az Amerikai Tavaszban, amely a Függetlenség Napján fejeződik be. A lakosság 85%-a már tudja, hogy az amerikai kormány összeomlik, és rendőrök, katonák állnak át a nép oldalára. A becsapott katonák tömegével lesznek öngyilkosok. A rendszer nem fenntartható, ahol az össztermék dupláját rejtik el multik és bankárok adóparadicsomokban. Ahogyan a mi politikusaink is teszik!!!

Az RT engedélyével. With the kind permission of RT Channel.
Original video: https://www.youtube.com/watch?v=m3gK_...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése