2014. április 30., szerda

Cobra: A végső ellenállás 04..29.

 
Az emberek bizonyítékot szeretnének, tétlenül várják az Eseményt, és látják a késedelmeket. A panaszkodás helyett inkább próbáljátok segíteni a planetáris felszabadulást. Minden kis akció (pl. meditáció) számít, és közelebb hozza az Eseményt. 
 

Cobra: A végső ellenállás 

(2014.ápr.29.)
 

A jelenlegi Kardinális Nagy Kereszt, az archónok és éteri csatlósai nyomást gyakorolnak a Fénymunkásokra és Fényharcosokra, megpróbálnak kétségbeeséts okozni és szétválasztást. Megértem nagyon jól, hogy sokan fáradtak, de a legfontosabb a kitartás, maradjatok nyugodtak, amennyire csak lehetséges és folyamatosan, rendíthetetlenül összpontosítsatok az emberiség fényes jövőképére. Nem tudjuk eltávolítani a 25.000 éves sötétséget ezen a bolygón egy nap alatt, és irreális lenne elvárni egy győzelmet a másik után. Az összes kudarctól és a késésektől függetlenül, mi leszünk a győztesek a végén. 
 
Az emberek bizonyítékot szeretnének, tétlenül várják az Eseményt, és látják a késedelmeket. A panaszkodás helyett inkább próbáljátok segíteni a planetáris felszabadulást. Minden kis akció (pl. meditáció) számít, és közelebb hozza az Eseményt. 
 
Az IS:IS első része: Az aktiválás sikeres volt, a lényeg, hogy nem történt nagyobb globális zavaró esemény a Kardinális Nagy Kereszt csúcsán. Igaz, hogy ez az aktiválás egy kicsit igényesebb, mint a korábbiak, de az ellenállás érzékeli a felébredt felszíni lakosság egy részén, hogy az ember képes bármilyen feladatra. Számos honlap és blog támogathatja a Fényt a fontos információk, az  IS:IS aktiválás közzétételével, de valamilyen oknál fogva úgy döntöttek, hogy nem. Sokan nem tudták kezelni az éteri archón nyomást, és ez jelzi az ellenállásnak, hogy az éteri sík még nem elég tiszta a felszíni lakosságnak, hogy átmenjen az Eseményen, mivel az Esemény pillanatában ez a nyomás még nagyobb lesz. Pontosan ez az oka, hogy nem tudnak feloldani bizonyos információkat, beleértve de nem kizárólagosan a Felemelkedés tervet, bármennyire is szeretném. 
 
A Chimera csoport egy kicsit erősebb, mint korábban gondolták. Úgy tűnik, hogy hozzáférnek bizonyos időjárási módosítását technológiákhoz, háromszög alakú légi járművekhez, és még néhány klónozási létesítményhez. Ezért a fizikai síkon lévő Eseményt még kicsit korainak érzem.
 
Úgy tűnik, hogy a QEG (Quantum Energia Technológia -szerk.Sandal) technológia még nem teljesen működő technológia, hogy könnyen reprodukálható legyen, de van már egy prototípus fejlesztés. A Fix the World csapat, és minden csoport dolgozik a készüléken, a lehető legnagyobb támogatással, hogy hamarosan elérhető legyen ez a technológia az emberiségnek: 
 
A felszabadulási folyamat minden nehézsége ellenére, a Fény erők velünk vannak: 
Erős Fény szövetségek alakulnak. 
 
A Round-op Alpha nevű speciális munkacsoport, már megalakult a bolygó felszínén. Céljuk, hogy segítsék a tömeges letartóztatásokat a Cabalnál. Bár nem tudom teljesen megerősíteni a hadműveleteik idejét, és az összes nevet a listán, de szívesen veszik az információkat és a segítséget bármilyen módon,ahogy épp lehetséges: 
 
Az Anonymous is együttműködik az Ellenállással:  
 
Mindent összefoglalva, a Plejádi portál megnyitása után a bolygó helyzete várhatóan javulni fog. 
 
Cobra / Fordította és közzétette: Sandal /www.fenyorveny.hu

Forrás: http://2012portal.blogspot.hu



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése