2014. április 10., csütörtök

A Húsvét energiáiról újra 2014


Ez már a sokadik megerősítése annak, hogy nagy idők jönnek.

"Húsvétkor kritikus tömeg szintjén felhangolják az embereket a 5. dimenzióra. Természetesen nem egyik napról a másikra, és éppen ezért ez már elkezdődött március 21 körültől, és kitart június 21 körülig."







A Húsvét energiáiról...

 
 

"Már most lehet tudni, hogy Húsvétkor nagyon erős energetikai kapuk nyílnak, a gyógyítókat, és tanítókat mind felhangolják a 6. és a 7. dimenziós energiákra. 

Húsvétkor kritikus tömeg szintjén felhangolják az embereket a 5. dimenzióra. Természetesen nem egyik napról a másikra, és éppen ezért ez már elkezdődött március 21 körültől, és kitart június 21 körülig. 


Ebben az időszakban: Intenzív a frekvenciahangolás, ezért ne lepődjünk meg a nyomottság érzésén - fejfájás, szédelgés, émelygés, izületi és végtag "fájdalom", álmok intenzív beindulása, rendkívül erős hangulat változások... - ezek mind - mind ezzel járnak.... mondhatnám: "természetes", vagy "normális"...


Nagyon fontos!
Kérjünk mindig regenerálást és balzsamozást Raffael és Rafffaela Arkangyaloktól!

Minden fájdalom és félelem mögött, minden helyzetben keressük a szerethetőt, mindenkiben, minden emberben keressük és találjuk meg az Istenit és az Istennőit, lássuk az ember mögött a lelket! 

A fájdalom helyett, annak újra meg újra mormolása helyett, figyelmünket a szeretetre irányítsuk, de úgy, hogy közben ne nézzünk le senkit! (könnyen bekapcsolódik a spirituális egó: a lenézés ugyanúgy kirekesztő energia, elkülönülést eredményez, így nem jön létre az egység, vagyis a mások kirekesztésének - csak azért mert más úton jár - semmi köze a szeretethez!)

Keressük és találjuk meg minden emberben a szerethetőt!

Mert így polarizáljuk át a félelem és fájdalom rezgéseket szeretet rezgésekké!

Ez a dimenzóváltás: a lélek fájdalom rezgéseinek visszahangolása és visszapolarizálása az 5. 6. 7. diemnziós (frekvenciatartomány) szeretet rezgésekre... a szeretet tudatállapotába..." 


Csatornázta: Vaktor Orsolya



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése