2014. április 17., csütörtök

Cobra: IS:IS portál aktiválás- Frissítve!!

Frissítés:  Volt egy kis változás az utasításokban. Ne csináljuk a Szakrális Spirál Táncot az aktiválás előtt. Kérjük, hagyja ki ezt a részt, az összes többi utasítást ugyanaz marad.
A Youtube videókban  a Szakrális Spirál Tánc még mindig szerepel, kérjük, hagyja figyelmen kívül!

 Itt az idő,hogy újra lépéseket tegyünk! Itt az idő, a világ sorsa a Mi kezünkben van!

Cobra: IS:IS portál aktiválás 
2014.ápr.16.
 


Itt az idő, hogy újra lépéseket tegyünk! Itt az idő, a világ sorsa a Mi kezünkben van! Ezért találkozunk kis és nagy csoportokban a Nagy Kardinális Kereszt idején 2014.április 20/21.-én.


Sokan össze kell hogy gyűljünk és lehorgonyoznunk az Istennő örvény energiáit, és ezáltal tiszta és harmonikus csatorna nyilvánul meg a végső felszabaduláshoz a bolygón.
A vizualizáció támogatni fogja a bolygó felszabadulásának a tervét úgy, hogy a lehető leghamarabb nyilvánul meg, erőszakmentesen és simán lehetséges. Meg tudjuk csinálni! Sok embert kell elérnünk, így érhetjük el hozzá a kritikus tömeget. Kérjük, küld el vagy tedd ki weboldalakon és blogokon, vagy egyéb média felületeken. Létrehozhatsz egy helyi Facebook csoportot is a világ bármely részén, vagy készíthetsz YouTube videót is erről az eseményről.
Tudományos vizsgálatok is megerősítették már a tömeges meditációk pozitív hatásait az emberi társadalomra nézve: 

Az IS:IS portál aktiválás a geocentrikus Nagy Kardinális Kereszt asztrológiai konfiguráció pillanatában történik április 20-án (vagy április 21. , időzónától függően!). Az aktiválás pillanatában az áthaladó Hold együttállásban Plutoval, aktiválja a Nagy Kereszt konfigurációt. A Nagy Kereszt a Plútóból , az Uránuszból, a Jupiterből és a Marsból áll, mind a négy bolygó egymással négyszögbe. Ez egy hatalmas feszültséget fog létrehozni és a bolygó felszíne felé tömöríti azt, az aktiváláskor pedig ez a nagy nyomás felhalmozza a mi szabad akaratunknak a szikráját és szabadjára engedi a kreatív potenciálját.  Ezért az aktiválás nem csak egy pillanatra a szélsőséges nyomás , hanem egy pillanatra a hatalmas potenciális egyidejűleg.
A portál aktiválás pillanatában a Nagy Attraktor (Ez körülbelül egymillió galaxisnak megfelelő nagy tömegkoncentráció a Hydra-Centaurus szuperhalmazon túl. A Galaktika és néhány közelünkbe levő galaxis a Nagy Attraktor felé tart 600 kilométer másodpercenkénti sebességgel. - szerk.Sandal)
egy energia impulzust küld a helyi galaxishalmaz felé a legelső alkalommal az ismert történelemben.

A Nagy Attraktor pozícióját tekintve 14 fok, Nyilas, ezeket az erős szempontokat nézve mind a négy fő bolygó akkor lehet erős vonatkozása lesz a Nagy Kardinális Kereszt mind a négy fő bolygójával az aktiváláskor.
A Nagy Attraktor egy szupermasszív gravitációs anomália, amely formálja a tér-idő kontinuum szerkezetét a mi Univerzumunk szektorában.
Az Nagy Attraktor energia impulzusa nagyban növeli a kapcsolatot a Forrással:


Ez az energia impulzus Fényt hullámokat küld át a    helyi galaxishalmazhoz, és különösen nagy hatással van a szektorra, a Galaxisra , beleértve a Föld bolygót is.

Kvantum szinten minden szubatomi részecske a galaxis ezen szektorában áthalad egy hiperdimenzionális féreglyukon keresztül és egy kvantumfluktuáció szerkezet....

(Üres térben, vagyis a vákuumban a Heisenberg-féle határozatlansági tétel szerint úgynevezett kvantumfluktuáció lép fel, amelynek következtében a térben szüntelenül keletkeznek részecske-antirészecske párok, amelyek azonban igen rövid idő alatt megsemmisítik egymást. A vákuum ezért úgy is felfogható, mint potenciálisan létező virtuális elemi részecskék óceánja. -szerk.Sandal)

...körül ezek a részecskék egyre inkább igazodnak a Forráshoz, így hatékonyan csökkenti az elsődleges anomáliát.

Energetikailag szólva, áthaladunk az örvény szemén, az átalakítás/ Antarion Átalakítás inverziós zónáján:
Ez az aktiválás hatalmas változásokat indít el a mi galaxisunk szektorában. Ez okozhatja a további egységesítése az összes jövőbeni határidők , így nekik még nagyobb igazodás az Egy. (?)
Ízisz istennő dolgozik a Szíriusz csillagrendszer kialakításán, ami a Jupiterrel együtt az aktiváláskor segít továbbítani az energiákat a bolygó felszínére, és lehozza őket a mi frekvenciánkra, hogy betudjuk fogadni őket, és lehorgonyozhassuk a testünkön keresztül.

A Nagy Kardinális Kereszt aktiválása 2014.április 21-én 2 óra 31 perc-kor lesz kairoi idő szerint. 

 /MAGYARORSZÁGON ez hétfőn, április 21.-én 2:31-kor lesz! -szerk.Sandal) 

Más időzónákat, helyeket, időpontokat itt lehet megtekinteni: 


 Instruciók:

1. Ha az aktiváláskor nagyobb csoport gyűlik össze egy helyen, akkor ha lehetséges táncoljátok el a Szakrális Spirál Táncot az aktiválás előtt. Leírás itt van: 
http://www.nvisible.com/1111/SacredSpiral.html

Frissítés:  Volt egy kis változás, hogy az utasításokban. Ne csináljuk a Szakrális Spirál Táncot előtt az aktiválás előtt. Kérjük, hagyja ki ezt a részt, az összes többi utasítást ugyanaz marad.
A Youtube videókban  a Szakrális Spirál Tánc még mindig szerepel, kérjük, hagyja figyelmen kívül!
2. Emeld fel a kezeid a fejed fölé, és kezdj el forogni az óramutató járásával megegyező irányba.
3. Eközben énekeld a  ee-ee mantrát (IIII mantra) úgy, hogy rezegjen az egész tested, és képzeld el, ahogy a tested ragyogó fény oszloppá váli, több millió szivárvány színű csillaggal és szétszóródnak a fényoszlopon belül.
4. Énekeld a mantrát és forogj. Enged le a kezed néhány perc múlva a tested mellé, és forogj tovább a az óramutató járásával megegyező irányba.
5. Ha ez meg van, akkor kezd el énekelni a eeeaaa mantrát úgy, hogy rezegjen a testeden keresztül, és képzelj el egy szivárvány örvényt ami egyre nagyobb, és a szívedből indul kifelé és szétárad a bolygón. Hívd a szellemi vezetőidet, felemelkedett mestereket, plejádiakat, angyalokat, ikerlángokat, lélektársakat, lelkeket, családokat és más fénylényeket.
6. Énekeld tovább a mantrát, és forogj, maradja  fénylények jelenlétében egy darabig.
Az instrukciók megtalálhatóak ebben a videóban is: 

Az aktiválás nagysága miatt ez még csak az első része lesz az IS:IS portálnak. Lesz később egy 2. illetve lehet,hogy még szükséges lesz egy 3.rész is, amit vagy az Esemény előtt vagy az Esemény után kell aktiválni. 
Az IS:IS portál megnyitás után lesznek még további események és aktiválások a 2014 Lehetőség Ablakán belül.
Május 17-én aktiváljuk majd a Plejádi csoportosulás portálját. Az aktiválás az első lépés lesz az Első Kapcsolatfelvételhez. Végrehajtjuk a plejádi kapcsolatok protokolját, ami nem fizikai kapcsolatot jelent bizonyos esetekben az esetek többségében. A mi csoportunk Stein am Rhein-be lesz, ami egy fő aktiválási pont, egy fontos plejádi örvény helye Svájcban. Nem messze onnan, ahol Billy Meier-nek kapcsolata volt a plejádiakkal. Ha csatlakozni akarsz hozzánk itt megteheted:
További részleteket a Plejádi csoportosulásról az elkövetkezendó hetekben kaptok.

Cobra/Fordította: Sandal (www.fenyorveny.hu)

http://2012portal.blogspot.hu/


Videó magyarul :
https://www.youtube.com/watch?v=7pJ1ng_1rN0&index=7&list=PLVOwQLKLBlsNyHTHtSqS_-ijF8-DOhaqb 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése