2014. április 8., kedd

Az összeesküvők egymás ellen fordulnak - Benjamin Fulford 04.08.





Magas szintű összeesküvők elkezdték megölni és fenyegetni egymást, ami annak a jele, hogy az egységes, központosított ellenőrzési hálózatuk széthullik.

Sok magas szintű fenyegetés és gyilkosság történik, 

ahogy az összeesküvők egymás ellen fordulnak

 

Magas szintű összeesküvők elkezdték megölni és fenyegetni egymást, ami annak a jele, hogy az egységes, központosított ellenőrzési hálózatuk széthullik. A legutóbbi lövöldözés a Fort Hood-ban egy támadás volt id. George Bush, és a Bush-klán többi tagja ellen, a Rothschild és a Rockefeller család forrásai szerint. Azonban az nem világos, hogy a támadás sikeres volt-e, mert teljes hírzárlat követi az eseményt. Egy CIA ügynök halálával kapcsolatban is úgy vélik, hogy egy elkezdődött Bush/náci ellenes kampány része volt.

A múlt héten egy fénykép került a széles nyilvánosság elé, melyen Obama elnök tart maga előtt egy 44-es számmal ellátott pólót.

http://www.nydailynews.com/sports/score-hears-president-new-jersey-article-1.1746800

A 44-es szám számos ázsiai nyelven a halált jelképezi, és a póló incidens úgy tűnik, hogy emlékeztető volt Obama számára, hogy ne gátolja az új pénzügyi rendszert.

Továbbá az ABN Amro Bank korábbi vezérigazgatójának, Jan Peter Shmittmann, valamint feleségének és lányának a meggyilkolása része volt egy folyamatban lévő Rothschild tervnek, hogy eltávolítsák az olyan embereket, akik tanúskodnának ellenük, mondták el CIA források. A lista 250 nevet tartalmaz, köztük 50 bankárét, a források szerint. A Rothschildok úgy vélik, hogy a Rockefeller család tagjait hamarosan elfogják és bebörtönzik.

Vlagyimir Putyin orosz elnök a maga részéről úgy gondolja, hogy az egész Rothschild családot meg kell ölni annak érdekében, hogy véget vessenek a jelenlegi pénzügyi válságnak. A szláv népek különösen elkeseredettek Jugoszlávia megsemmisítése, és az ásványi erőforrások ellopása miatt, amiért a Rothschildokat tartják felelősnek. Úgy látják a közelmúltbeli eseményeket Ukrajnában, mint a  Rothschildok újabb erőforrás lopását. Az oroszok most elfoglalják Kelet-Ukrajnát, és a nyugati részét felajánlották Lengyelországnak, ami annak a jele, hogy már nem működnek együtt a Egyesült Nemzetek Szervezet néven ismert összeesküvés irányította csoporttal.

Mivel most már mindenki egymásra mutogat, talán megfelelő volna az idő, hogy a Fehér Sárkány Társaság ügynökei által követett bűnügyi nyomot felülvizsgálják annak kiderítésére, hogy ki áll a "környezet megmentése" terv mögött, mely során megölték volna az emberiség 90 százalékát.

Az elsőszámú gyanúsított David Rockefeller, mivel ő ül a jól ismert golbalista intézmények, mint a Külkapcsolatok Tanácsa, a Bilderberg csoport és a Trilaterális Bizottság élén.

Ugyanakkor a Rockefellerek emberei azt mondták, hogy nem ők voltak a probléma, hanem George Bush és náci frakciója, ők voltak a valódi rosszfiúk.

A nácik a maguk részéről azt mondták, hogy szövetkeztek a gnosztikus illuminátusokkal, és hogy ellenzik a vérvonal szabályt. Úgy vélik, hogy a Rothschild / Saxe Gotha vérvonal volt a probléma. A Rothschildok ezután azt mondták, hogy ők csak fiatal alvállakozók voltak, és hogy az összeesküvés igazi központja a P2 szabadkőműves páholy Olaszországban.

E sorok írójának látogatása a P2 páholyhoz Rómába és Milánóba felfedte, hogy ők magukat császárok leszármazottainak tartották magukat, és egy küldetést bíztak rájuk földönkívüli lények 26.000 évvel ezelőtt, hogy kezeljék a történelmet egy asztrológiai alapú forgatókönyv szerint. Azt mondták, hogy istenük Fekete Nap volt, egy idegen lény a gamma sugárzásban, mely képes irányítani az emberi elmét. Másképp Lucifernek nevezték.

Ez valószínűleg egy mítosz, de a kriminalisztikai és a történelmi nyomok egyértelműen jelzik, hogy volt a Római Birodalom leszármazottainak egy 2000 éves terve, hogy létrehozzanak egy egységes, központosított, fasiszta világkormányt, az úgynevezett Új Világrendet.

A P2-nél elmondták, hogy a csoportjukon belül volt egy frakció, és ez állt az emberiség 90 százalékának megölése, és a maradék népesség rabszolgává tételének terve mögött, egy ezeréves birodalom létrehozása érdekében. Ezt a csoportot később eltávolították, ami az igazi oka annak, hogy Benedek pápa lemondott, hogy utat adjanak Ferenc pápának.

Most, hogy a tervük darabokra hullik, egy olyan helyzetet látunk, mint amilyen a Szovjetunió bukása volt, amikor mindenféle régóta titokban tartott dolgok kerültek napvilágra. Ebben az esetben a P2 hoz nyilvánosságra részleteket, hogy miképp hozták létre a Kereszténységet és az Iszlámot, mint propaganda eszközöket a Zsidók elleni hosszú háborújukban.

A legújabb Iszlámmal kapcsolatos fejleményekről egy dokumentumot küldtek e sorok írójának, mely innen elérhető: Mohamedet a Vatikán hozta létre

Az Iszlámról és Mohamed vatikáni képzéséről szóló írás a 26. oldalon kezdődik. További részletek azokról az emberekről, akik az Újszövetséget írták, itt olvashatók:

http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=304480

Az Újszövetség valódi szerzői (angol): http://issuu.com/webshare/docs/az_ujszovetseg_valodi_szerzoi

Valószínű, hogy Jézust egy népszerű Zsidó lázadó vezetőre alapozták, akit kivégeztek, és Íziszt átnevezték Máriára, és a Napistent Jézussá.

Ezek a kinyilatkoztatások akkor kerülenk napvilágra, amikor sok magas rangú nyugati vezető látogatja meg az új pápát. Putyin elnököt és Obamát, az Amerikai Egyesült Államok Vállalat elnökét követte a múlt héten Erzsébet Királynő.

A királynő 20 percet késett a pápával történt találkozóról, mivel az Olaszország elnökével folytatott tárgyalások hosszabbra sikerültek. Nagyon valószínű, hogy pénzügyi kérdésekről beszéltek, de eddig nincs bennfentesektől kiszivárgott információ a találkozóról. Az Erzsébet és a pápa közötti találkozón a pápa egy lapis lazuliból (a vagyon jelképe) készült gömböt (a hatalom jelképe) adott át. A királynő sört, tojást és whiskyt adott a pápának, talán azon felismerésében, hogy szegényeknek tett esküjében megtagadta volna a pazar ajándékokat.


Mivel a P2 nagyon benne van az asztrológiában, most meg kell várnunk a közelgő április 15-i Vérholdat, hogy egybeesik-e bármiféle nagy bejelentéssel.

Ha nem, akkor az összeesküvésre nehezedő nyomás teljesen új szintre fog emelkedni az olajdollár elleni példátlan támadással.

Az úgynevezett Cobra ellenállás csoport  tagjai a múlt héten Tajvanra érkeztek, miután meglátogatták a Fehér Sárkány Társaság képviselőit Tokióban. A múlt héten kapcsolatba léptek e sorok írójával skype-on keresztül, és bemutatták a tajvani szabad energia eszközök tömegtermeléséről készült videót. Elmondták, hogy ezeket most már több mint 20 ezer különböző csoport gyártja, többen, mint amit az olajipar fekete öltönyösei kezelni tudnának.

Azt ígérték, hogy leszállítanak egyet a számomra még ezen hónap vége előtt. Ha működnek vele az otthoni elektromos berendezéseim, ahogy megígérték, akkor el fogom vinni az összes nagy japán termelő céghez tömeggyártásra.

Ha tényleg igaz, akkor ez teljes paradigmaváltást jelentene a világgazdaságban, és az oljadollár határozott végét is jelentené.

Az oroszok és az irániak is támadják az olajdollárt egy bejelentett tervvel, hogy barter rendszerben kezdenék az olaj eladásaikat bonyolítani, kikerülve a dollárt.

Kínában szintén nagyon alaposan vizsgálják a pénz útját, és valamennyi tisztviselőt eltávolítanak, akiről kiderül, hogy a Fed pénzével megvesztegették.

Benjamin Fulford
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/04/sok-magas-szintu-fenyegetes-es.html#.U0QES1I9LDc



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése