2014. április 17., csütörtök

Nagy Kozmikus Kereszt - Április 15-29.

 

 

A holdfogyatkozás és a napfogyatkozás közötti szendvicsben egy nagy kozmikus kereszt jön létre a Mars, Uránusz, Plútó és Jupiter részvételével.

 
2014. ÁPRILIS 15.- ÁPRILIS 29 - NAGY KOZMIKUS KERESZT


Áprilisban a Holdfogyatkozás és a Napfogyatkozás közötti szendvicsben egy Nagy Kozmikus Kereszt jön létre a Mars, Uránusz, Plútó és Jupiter részvételével. Tehát ez az időszak egy megszentel idő arra, hogy a keresők harmóniát találjanak és közösségeikkel harmonikus találkozókat tervezzenek. 
 
Ezek a Fénykódok a Globális Szintű Megújhodásotokért/Újjászületésetekért érkeznek meg, melyek segítségével újratervezhetők, újratisztíthatók a kapcsolatrendszereitek. Ez a fázis a Világbéke magvainak elültetésének lehetőségeit kínálja, főleg a konfliktusokkal terhelt területekre, különösen a Közel- Keletnek nevezett térségre. 
 
Az egyén szintjén pedig egy még erőteljesebb lehetőséget hordozhat a problémás kapcsolatok megoldására és a már megszakadt kapcsolatok megbékítésére. Ez az Együttérzés energiáinak a beáramlását is hordozza. 
 
Egy magasabb értelmezésből tekintve, nem más, mint a Feltétel Nélküli Szeretet Krisztusi Energiáinak letöltődése, ahogy nevezhetnénk azt.
 
földicsillagok.hu
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése