2014. május 11., vasárnap

Kezdj el magad gyártani QEG-et - ingyenenergia készüléket

QEG magyar

Kedves Érdeklődő!
A QEG Quantum Energia Generátor gyártási dokumentációinak, terveinek magyarra fordítását elkezdtem.
A következőkben folyamatosan teszem fel erre az oldalra.
QEG Core
Figyelem, folyamatosan várom a gyártásban résztvenni kívánók jelentkezését! Keresünk elektromos szerelésben jártas szakembereket, kvantumfizikát ismerő fizikusokat.

Kezdj el magad gyártani QEG-et

A Fix the World (FTW) szervezet arra hívja fel a magánvállalkozó iparosokat  vagy szószerint fordítva a Háziipari Közösségi egységeket (CICU) hogy gyártsanak és terjesszenek Quantum Energia Generátorokat (QEG). Izgalmas lehetőség ez magánszemélyek és kis közösségek számára QEG-ek bevezetésére és terjesztésére a helyi lakókörzetekben. Az FTW hamarosan képes lesz támogatni a vállalkozói közösségeket konzultációs szolgálattal, és a 2014 nyáron  beindítandó oktató programmal.
Például  egy CICU számára ahhoz, hogy QEG-et gyárthasson, kell egy üzleti adminisztrátor a szükséges anyagok beszerzésére, hogy a mérnökök össze tudják  szerelni a műhelyben. Majd az üzleti adminisztrátor eladja a QEG-et a közösség tagjainak, és felszerelteti azok otthonaiban vagy műhelyeiben a helyi QEG-kiképzett műszerészekkel. Ez az elv bárhol a világon működni tud. Az FTW nem kíván egyedüli, vagy kizárólagos QEG gyártó lenni, a legfontosabb az emberek kezébe adni a QEG-et, és megtanítani mindentől független műveleti összeállítását, elkészítését a saját helyükön.
Alább található egy ellenőrző lista a kezdők számára, amelyet sajátQEG-ünk USA-ban történt gyártásának tapasztalatai alapján állítottunk össze.  Kezelje kiindulási alapnak, és fejlessze tovább saját helyzetének megfelelően. Igazítsa hozzá saját földrajzi, politikai, kereskedelmi  kultúrájához.

Útmutató saját QEG gyártó közösség felállításához

1) üzleti adminisztrátor - egy vagy két fő, üzletviteli tapasztalattal, a QEG gyártás és elosztás áttekintésére és irányítására.

2) Indító Finanszírozás- Szükség van kezdő tőkére az anyagok, szerszámok megvásárlásához, dolgozók megfizetéséhez. A közösségek össze is adhatják forrásaikat.

3) Mérnökök és munkaerő - egy-két mérnökre van szükség a gyártáshoz. Találj olyanokat, akik megértik ezeket az “új”fizikai törvényeket,  és akik elkötelezték magukat az ilyesféle munkára.  Szükség lesz a QEG gyártással, tárolással és elosztással, beüzemeléssel kapcsolatos sok más dolgozóra, akiknek munkáját szintén el kell majd ismerni valamilyen csere vagy fizetség formájában.
4) Gyártó hely -  Műhely, garázs, csarnok - kell hozzá.  A jól védhető és őrizhető magánterület működik a legjobban.

5) Szállítási megállapodások -  A QEG-ek szállítása nehéz lehet, ajánlott magunknak szállítani és felszerelni. A QEG alkatrészek szállítása különböző forrásokból történhet, ezért érdemes vállalkozási számlát használni a költségek ellenőrzésére és alacsonyan tartására.


6) Anyag utánpótlás  - Bármely QEG alkatrész  számára biztosítsuk a legjobb beszállítási formát.  Csatoltunk egy anyaglistát ehhez segítségül. A szállítókat magadnak kell megtalálni helyben. A mag részek előállítása speciális: acél lézer vágása, laminálása, tekercselő a nagy magokhoz.

7) SZerszámok, műszerek-  Javasololjuk a QEG gyártáshoz és teszteléshez beszerezni: állványos fúrót, oszcilloszkópot, digitális mérőműszert, sztroboszkópot vagy érintős tachometer, Kilovoltos mérőt, kéziszerszámokat, 6" Micrometer féknyerget


8) Szállítás és telepítés  - A QEG-ek  kiszállítására és felszerelésére képzett műszerészek kis hálózatára lesz szükség,  valamint egy átalakító kapcsoló generátorra, a ház főáram ellátó hálózatára kapcsolódáshoz.  

9) Vevő / ügyfél adattár-  Készíts listát azokról a barátokról , szomszédokról, rokonokról, akik ügyfelekké válhatnak. A szó gyorsan elszáll…

10) Értékesítési folyamat- a pénzáramlás egy kialakítandó rendszere tegye lehetővé a beérkező kiegyenlítésekből a szállítók és dolgozók kifizetését. Az árképzésnél figyelemmel kell lenni az utólagos szervíz, a garanciális költségekre ( 2-3%) és a helyi adókra (bér járulékok, Áfa, iparűzési adó), vagy a helyi munkavédelmi előírásokra.

11) Támogatási Programok - azokra is gondolni kell, akik számára nem elérhető - képezzünk támogatási vagy dotációs programokat  a QEG forgalmazás hasznából, ill. készítsünk tömeg igényre szóló változatot.

12) Reklámozz szájhagyomány útján - egy hálózat, ami az ügyfelekkel kommunikál, akár szájhagyomány, akár közösségi hálózat útján.  

13) Védelem - Körzeted politikai kultúrájához igazodva készíts védelmi tervet a QEG lopások vagy épp elkobzás ellen.

14)  Lépj kapcsolatba más CICU-kkal - jelen dokument kiadásakor már 30 országban kb. 200 potenciális CICU van. Fontos, hogy a CICU-k kommuniáljanak egymással a tapasztalataik kicserélésére, és a legjobb árazás érdekében információkat cseréljenek.

FTW  javaslata a CICU-knak visszatérítésre
Minden személy vagy CICU számára, amely QEG gyártásban, eladásban érintett, megadjuk a lehetőséget, hogy visszatérítsen a Fix the World Organization számára.
Szabad elhatározáson alapszik, nem elvárás. Megbízunk az emberek nagylelkűségében, visszatérítésük segíteni fog bennünket a következő bolygó váltó programban.
A visszatérítési megállapodás a magánszemély, a CICU, és az FTW között lerögzíti,  hogy minden eladott vagy legyártott QEG után egy jó hiten alapuló összeget adományoz az FTW számára. Összege az adományozó belátásán múlik, nyitott és rugalmasan változhat a szükségletek változásával.
Csak egy példával élve, a szappan irparban már működő minta az árbevétel 10%-át adományozza jótékony célokra, meg is nevezve azokat.
Hasonló elven jöhet létre egy ilyen megállapodás: a QEG eladás 10%-a az FTW olyan programjaira adományozható, mint innovatív gyógyítástechnikák, környezet kitisztítás, élő étel ellátás, stb.
Az FTW egy humanitárius projektekre létrehozott szolgáltató szervezet. A QEG tudás elosztás az indító projektünk. Eddig 60 olyan humanitárius projektet szedtünk össze, amelyeket a jövőben szeretnénk beindítani. Egyik ilyen a ‘gyógyíthatatlan’-nak kikiáltott betegségekre vonatkozó izgalmas felfedezések.

Itt lehet megállapodást kötni:
 
 
Bővebben a forrásoldalon: http://katay18.blogspot.hu/p/qeg-magyar.html





 

12 megjegyzés:

  1. Örülök annak, hogy vannak olyan emberek akik megpróbálnak fejlődni, ez is egy ilyen próbálkozás, sajnos ez csak egy mágnes-motor leírása, az igaz, hogy közel áll a ZPEM ( Zero Point Energy Modul ) működési elvéhez. Mivel itt az elektromosságot a mágneses indukcióból vezeti le az eszköz. Ilyet csináltam én is elméletben, de haverok megcsinálták valóban is, de csak magán használati célra. ha biztos a működése akkor megpróbálják szabadalmaztatni is, ha ezt az elit engedni fogja! itt elég ha vissza tekintünk a múltra, minden nagy feltalálót félre állítottak a történelem folyamán, mert bizonyos szerveknek nem tetszett az amit csináltak. Hatalmukat és pénzüket féltették, ezért lettek ezek a feltalálók félre állítva. Ajánlom figyelmetekbe Tesla munkásságát, rendelkezett egy olyan eszközzel ami képes volt az ionoszférából korlátlan mennyiségű energiát kicsatolni, sőt azt is elérte, hogy vezeték nélkül továbbítsa azt. Lerombolták a tornyát, miután nem volt hajlandó fegyvert csinálni belőle és nem adta el a jogokat az energia konszerneknek. terveit elégette, viszont egyet részletekre szedett és szétszórta a világ minden táján, mivel titokban megcsinálta már a fegyvert amit annyira áhított a kormány. S mivel látta milyen hatalmat kapna ezzel valaki akinek a kezébe kerül részekre osztotta és szétszórta a világban. Olyan aksi terveit vitte magával a sírba, ami éveken keresztül lett volna képes működni egyetlen feltöltés után. megtervezte a vízzel működő autót, ezt a tervét is megsemmisítették, akár csak sok más olyat ami nem az elit céljait szolgálta. szóval, végül is tényleg létrehozható a ZPM is, a mágnes-motor is elkészült pedig nem tudták a nagy tudósaink elképzelni hogyan működhetne. A vízzel működő autó alapjait egy magyar feltaláló is megtalálta, plazma lánggal amit víz alatt is lehet használni a vizet alkotó elemeire bontotta, de itt abba is hagyta kitudja miért s ugye bár mind két anyag ami keletkezik éghető gáz, s a hidrogén használható hajtóanyagnak és nem környezet szennyező az égés terméke, csak úgy mint a hidrogénnel működő autók esetében hasonló az elv, csak nem hidrogént töltünk a kocsiba, hanem vizet... :) javaslom gondolják át Tesla eredményeit, ha ő megtudta valósítani a korlátlan mennyiségű energia elvét, akkor egyáltalán nem lehetetlen azt megcsinálni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt mind ismerjük, mi , akik belevágtunk.
      A kérdés, TE mit teszel a jövőért?

      Törlés
  2. https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/t1.0-9/560040_363676457032643_413549935_n.jpg

    Amikor az űrutazás, a gyógyászat és az energiafelhasználás már egy dimenzionális jövőrbe lép.
    A múlt valós jövőt tár elénk,ami az örök körforgásban jelenik meg !
    Magfúzió kicsiben és nagyban !

    VálaszTörlés
  3. Közeledik bejegyzés 2. éves szülinapja, hol van az ígért fordítás? Sikerült valakinek működő készüléket készítenie?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://szepjovot.blogspot.hu/2015/12/mukodo-ingyen-energia-amit-barki.html

      Törlés
  4. Én szeretnék abban segíteni, hogy a gyártás szervezését, és a kész QEG értékesítését végzem. Ha sikerülne lefordítani a tervdokumentációt, könnyebb lenne a gyártót (gyártókat) felkutatni.
    Keresek szakfordítót, de ha "köztünk" van ilyen tudású személy, az lenne az ideális, ha ilyen úton kerülne lefordításra. Magam is próbáltam korábban Tesla "hagyatékából" meríteni,de már az alkatrész beszerzésnél elakadtam. Jelenleg szeretnék ilyen készülékekből egy háztartási méretű kiserőmű-hálózatot létrehozni. Az is nagy segítség lenne, ha valaki megépítené nekem, én pedig fizetnék a működő modellért.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem találtam anyagot, linket a magyar gyártásról, de találtam a Keshe készülékhez:
      https://www.facebook.com/groups/1008122079210859/

      Törlés
  5. üdv!sikerült vkinek megépíteni a qeget?működik?mennyibe kerül a megépítése?

    VálaszTörlés
  6. Működő prototípust kell először létrehozni odahaza. De ahhoz meg a fizikáját kell megérteni. Ez egy parametrikus rezgőkör, aminek az induktivitása van változtatva mechanikus módon. Az a nagy vastömeg a tekercseléssel a változó induktivitás. A rezgésnek azon pillanatában amikor a tekercs árama maximális, hirtelen lecsökken az induktivitás mert a forgórész olyan helyzetbe került. De a fluxusállandóság törvénye miatt a Φ = L·I fluxus nem változhat hirtelen, ezért a rergőkör I árama megugrik és az eredeti rezgőköri áramhoz hozzáadódik. Az energia képletébe W = ½L(I+ΔI)² két áram összege kerül. De ez az energia nagyobb mint az ½LI² + ½LΔI² összeg lenne, hisz zárójelben van az összeg amit négyzetre emelünk.
    Ezt nem építettem meg, de egy másik elrendezésű kísérlet teljes sikert hozott, ami az itt leírt elméletet igazolja.
    Beszélnek háttérhatalomról ami nem engedi az ilyenek elterjedését. Nos valóban van egy örök ellensége a szabadenergia elterjedésének, aminek gyűjtőneve szegény ember. A szegény ember mindent elkövet hogy szegény maradjon vagy mégszegényebb legyen, sőt más is szegény maradjon. Egyik módszere a hamis információk terjesztése, például hogy a térből csatolja ki az energiát, vagy a negyedik dimenzióból, sőt attól sem riad vissza hogy agyzsibbasztó műveket adjanak ki ami sikertelenséghez vezet másokat. Szóval aki piacra akar törni annak meg kell küzdenie a szegények hadával akik ragaszkodnak szenvedészeti cikkeikhez, például a fűtés- és áramszámlák fizetéséhez.

    VálaszTörlés
  7. Nem gondolom hogy ha ez a kèszülèk működne, akkor èveken àt senki sem szàmol be róla! Sajnos a QEG egy kamu!

    VálaszTörlés
  8. Nem gondolom hogy ha ez a kèszülèk működne, akkor èveken àt senki sem szàmol be róla! Sajnos a QEG egy kamu!

    VálaszTörlés