2014. május 4., vasárnap

URIEL / Járd a saját utad / 04-26



Ha az egyéni félelmek és kétségek elfogadásra kerülnek és meghaladjátok őket, akkor a ’valóság’ egy másfajta megtapasztalása fog létrejönni.


URIEL / Járd a saját utad / 2014-04-26
Archangel-Uriel 

Itt Uriel Isten Fénye!

Szeretett Lények, nagy örömmel és feltétel nélküli szeretettel üdvözöllek Benneteket. Még ha a külvilágban az alacsony rezgéshez ragaszkodó régi gondolkodásmód erői munkálkodnak, belülről Mindegyikőtök számára érzékelhető, hogy az átalakulás már megkezdődött.

Mindig, amikor sikerül Önmagatokra és belső szándékaitokra irányítanotok a fókuszt, akkor összekapcsolódtok az ötödik szint rezgéseivel. Legbelsőbb magotok már most megérkezett a magasabb szintekre és ez a mag keresi az utat a külvilág felé.

Korábban átadtam már a ’frekvencia-igazítás’ és a ’belső szabadság’ eszközeit, melyek most különösen segítségetekre vannak, használjátok őket, hogy tovább bontakozhasson potenciálotok.
Ti mindannyian, akik a Fényt szolgáló inkarnált lényként azt az utat választottátok, hogy szolgáljátok a Fényt és kíséritek Gaiat és az emberek felemelkedését, most beléptetek a formateremtés termébe.
Megerősített segítségetek kaptok most a szellemi világból, hogy megvalósíthassátok inspirált vízióitokat és álmaitokat.

Felhívjuk a Fény tiszta csatornáinak  figyelmét arra, hogy közvetítsétek ezt a segítséget és maguk is nyújtsanak segítséget az út egyengetésében.

A köztetek régóta csenden munkálkodó mesterek fokozottabban lesznek jelen a nyilvánosság előtt.
Igen, valóban örvendetes hírek, amiket most kihirdetek, de ez mindenek előtt egy felhívás számotokra, hogy aktívak legyetek.

Csak ha elkezditek megvalósítani kívánságaitokat, csak akkor tudunk segíteni Nektek azzal, hogy elgörgetjük a köveket az utatokból, és találkozókhoz, kapcsolatokhoz vezetünk Benneteket és erőforrásokat bocsátunk a rendelkezésetekre.

A régiből való kimozdulás a szabad akaratotok egy jele számunkra, hogy készen álltok az általatok választott úton haladni. Egy ima vagy egy kimondott kívánság gyakran nem elegendőek, mivel a duális világbeli tapasztalataitok miatt csak ritkán küldötök ki egyértelmű jeleket. Gyakran nincs egységben a szív és az értelem és így a kívánság is csak ’félszívvel’ teljesül [’halbherzig’: saját akarat elleni, lelkesedés hiányából fakadó sikertelenség].
Aki azonban elkezdi elméjével figyelni és megvalósítani szívének kívánságait és vízióit, az egy biztos jelet fog kiküldeni és számolhat a támogatásunkkal.

Ha az egyéni félelmek és kétségek elfogadásra kerülnek és meghaladjátok őket, akkor a ’valóság’ egy másfajta megtapasztalása fog létrejönni.

Multidimenzionális lény vagy, ezt már gyakran elmondtam, de ennek jelentése ennek megfelelően sokrétű és fokozatosan tapasztalod meg.

Ha teremtő erődet teljességében szeretnéd használni, akkor a lényeg az, hogy összeköttetésbe kerülj a szintekkel [összekapcsolódj a multidimenzionális szintekkel] és egységként tevékenykedj.
Megtanulsz az elméddel, szíveddel és a felsőbb Éneddel, mint a Minden létezővel való kapcsolattal közösen cselekedni.
Ez az egységben létezés a teljes tudatpotenciálnak felel meg, mely adott számodra, ez az a 100%, mely a ’csodákat’ mindennapos tapasztalássá teszi és egy új világot teremt meg.
Nagy erőt és személyes erőnlétet fogsz kifejleszteni, de közben az lesz az érzésed, hogy ehhez nincs szükséged erőlködésre, mert minden összeáll és magától értetődően fog kialakulni.

Ti Fénymunkások, ti nagyszerű lények vagytok a földi személyzet, ti vagytok a fényhorgonyok, mely általatok lehetővé teszi számunkra, hogy beteljesítsük a tervet.
Mindannyiunkat egységbe rendez a közös feladat, és mégis léteznek egyéni különlegességek, melyeket mindig figyelembe kell venni.
Mindegyikőtök bizonyos leckékkel és személyiségetek egy bizonyos színezékével érkezett a világra. Ebből sok figyelmen kívül lett hagyva vagy feledésbe merült, de szívetekben még mindig magatokban őriztek mindent.

Ha felszabadítod a szíved, és mélyen összekapcsolódsz lényeddel, tudni fogod, merre szeretne terelni téged, és tudni fogod, mit kell tenned.
Talán egód azt mondja, ez túl banális nekem.
Talán elméd azt mondja, ezt túl sok nekem, erre nem vagyok képes, ez lehetetlen!
Lehetséges, hogy félelmek bukkannak fel benned, melyek próbára akarják tenni meggyőződéseid.
Fogadd el ezeket a félelmeket és korlátokat, vedd őket szemügyre honnan jönnek és vajon szükséges-e továbbra is figyelmet szentelni nekik.
Ezek a te régi világod energiái, amiket magad mögött fogsz hagyni, ha követed saját utadat.

Gyakran a veszteségtől való félelem tart fogva Benneteket olyan helyzetekben, amiket ti magatok nem is akartok, és a látszólagos biztonság valójában semmi más, mint függőség és a szabadság feladata.
Eljött az idő, hogy emlékezz valódi sorsodra, valódi lényedre és hogy síkra szállj a kibontakozásodért.
Járj utadon örömmel és szeretettel, támogatásra és vezettetésre fogsz lelni. Angyalok és mesterek, inkarnálódva és a szellemi térben készen állnak, hogy válaszoljanak egyértelmű jelzésedre. Nyisd ki a szemed és tárd ki a szíved, így felismerheted őket!

Megáldalak Téged és választott utadat Minden létező Forrásának feltétel nélküli szeretetével.
Uriel vagyok
Csatornázta: Günther Wiechmann
Magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Forrás: http://www.guentherwiechmann.de

http://kristalyhang.wordpress.com/2014/05/04/uriel-jard-a-sajat-utad-2014-04-26/comment-page-1/#comment-1920

--------------------------------------------


Uriel régebbi üzeneteiből, amire talán hivatkozott a fentiekben:


URIEL / Most kezdjünk hozzá a békéhez / 2013-05-21
 részletek:

A világ rálel a békére, amire Mindenki vágyik, de ez az út, mint minden dolognál, az egyéneken keresztül valósul meg.
Aki még mindig hadban áll önmagával és nem szeretettel és örömmel közelíti meg önmagát, az az illető a másokkal való kapcsolatai során is ezeket a határokat kapja visszatükrözve, mert a rezonancia [vonzás] törvénye továbbra is működik. 
Ez az oka, amiért nem fáradok el abban, hogy folyamatosan hangsúlyozzam, mennyire fontos a Te szereped a sikeresség szempontjából!
Ha nem állsz készen az általad választott feladatot beteljesíteni, ha nem állsz készen szeretettel és békével élni Önmagaddal, mit gondolsz, számodra hogy nézhetne ki a Felemelkedés? 
Ha most szeretetben tartózkodtok és megvalósítjátok a belső békét, akkor a nagy áttörés anyagi szinten is láthatóvá válik.
Ez az ősenergiához való visszatérés, mely minden embert egyesíteni fog. 
A régi tudás újra felfedezésre kerül, és a szellem felszabadul a hamis tanítások alól.Az újonnan ébredt spirituális tudattal, gyökereiben formálódik át a Föld, a kozmosz, az emberek és az élet szemléletmódja.A tudományok ugyanúgy megváltoznak majd, mint a vallások.Ahol a tézisekkel és elméletekkel azért fáradoztak, hogy a tudatlanságot elfedjék, ott igaz felismerés lép a helyükbe.Ahol a dogmák és rituálék, Istenfélelem és kényszer manipulálta az embereket, ott felismerés és megvilágosodás, szabadság és szeretet jön a helyükbe.
http://ahimre.blogspot.hu/2013/05/uriel-most-kezdjunk-hozza-bekehez-2013.html



URIEL / Szabadság / 2012-08-23
részletek:

A szabadság ezzel szemben egy természetes állapot, ami az élet minden területén kifejeződik. A szabadság minden lélek elidegeníthetetlen joga. A szabadság a szeretet, a kreativitás és a teremtő belső állapotától függ. A valódi szabadságot kívülről nem lehet elvenni, csak belülről.
A szabadság ellensége a félelem.
A szabadság a határtalanság és összetartozás; a félelem a behatároltság és elhatárolódás. A belső szabadságot megnyirbáló félelmeket, gyakran függőségként élitek meg vagy nevezitek el, ez azonban félrevezet benneteket és másnak kölcsönöz hatalmat a rajtatok való uralkodásban.


Csak a belső szabadság fog téged a hamis függőségektől megszabadítani és a közösséggel, az egységgel összekapcsolni.
A félelmeken kell túllépnetek, hogy a társadalom megváltozhasson.
A felemelkedés egy belső folyamat, ami belülről kifelé halad.
Így a belső blokádokat kell megszüntetni, hogy a külső áttörés megtörténhessen.
Mindig kiemeltem és ma is így fogok tenni, hogy ti vagytok akik lehetővé teszitek a felemelkedést! Ti vagytok, akik a régi gondolkodási sablonokat lecserélitek és így helyet csináltok egy új létminőségnek!


A félelmeiteket és az elszigeteltség érzését el tudjátok engedni és felszabadíthatjátok magatokat, ez így rendeltetett.
Ha az emberek belülről szabadok, akkor kint sem létezhet más, csak a szabadság.
A bátorság, a bizalom és a szeretet a kulcs, használjátok őket és találjatok vissza a szabadságba és az összetartozás érzéséhez.

http://kristalyhang.wordpress.com/2012/09/06/uriel-szabadsag-2012-08-23/



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése