2014. május 13., kedd

Sejtcsere segítő leadó gömbök - Meleron 05.13.


Már legalább két hete figyelem ... éreztem én is, hogy mások mint eddig voltak... valami csodás érzés nézni őket!! De nem gondoltam, hogy ennyire fontos szerepük van.
Dombi Katalin
"

EXTRA FONTOS INFORMÁCIÓ LEHET SOKAKNAK !

NAGY DÓZISÚ SEJTCSERE SEGÍTŐ LEADÓ-GÖMBÖK INCOGNITÓBAN- RAGYOGÓ FELHŐ-BUROKBAN

Mostantól sok helyen láthatsz olyan felhőket , amire felkapod a fejed. Eddig is voltak , de ez kicsit más. Sokkal ragyogóbbak mint valaha , sokkal fehérebbek és sokkal sűrűbbek! Egyszerűen érzed ha ránézel, hogy EZ NEM CSUPÁN FELHŐ !
Bizony nem az , csak annak látszik! Ugyanis egy különös folyamat vette kezdetét a Földön fizikai testünk felgyorsított segítségeként.
Az éteri és egyéb más világok Segítői azzal nem számoltak, hogy az ember fizikai teste , idegrendszere, elme kapacitása és mellé a Lélek kiterjedése a testben , ilyen hihetetlen intenzív gyors mutálódásba kezd.

Ezzel előre...senki nem számolhatott még maga az "Öreg " sem hiszen terveit csupán megalkotta de.... lassabb bontakozásra számított.
Az emberi fizikai test viszont, szinte követeli a sejtek megújítását....mivel mutálódása által.... ELENGEDHETETLEN , HOGY MINDEN SEJTÜNK LECSERÉLŐDJÖN ! Nem úgy ahogy azt biológia órán tanultuk..hanem másképp.
A fizikai test a RÉGI VILÁGBAN ALKOTOTT TEST-SEJTEKKEL...egy bizonyos rezgésű energiára van rákódolva....az ÚJ VILÁG ENERGIA KÓDJAIT, REZGÉSEIT KÉPTELEN FOGNI mondhatni ...szenved benne....így amennyire csak tudja..."katapultálja " a test, régi sejteit és engedi, hogy helyette a külső beavatkozások általi .....új felfevő kódokkal rendelkező sejtek munkába állhassanak.
De!!...A mutálódásunk, a fejlődésünk olyan intenzív, hogy az ember által befogadható energiamennyiség és összenyitott világok minden energiája.... összeroppanthatja a fizikai testet. Így.... közbeléptek és némi segítséggel...egyfajta FELGYORSÍTOTT NAGY DÓZISÚ SEJTCSERE SEGÍTŐ LEADÓ GÖMBÖKET kaptunk....rengeteg van a Föld körül....nem egyszerre dolgoznak, épp azért, mert az emberek adott időszakban alkalmasak a HIRTELEN NAGY MENNYISÉGŰ SEJT-CSERÉRE...
ha felkapod a fejed egy ilyen ragyogó furcsa sűrű felhőre..akkor kétséged se legyen , hogy az a Felhőburokként álcázott Leadó-Gömb épp rajtad dolgozik.....és segít kicsit a fizikai testednek a gyorsabb átalakulásban .
Ez nem azzal jár, hogy gömbölyűből majd karcsú leszel ...vagy alacsonyból kérheted nagyobbra magad ....ezt már megteheted TE magad is .... bármikor ...ITT A SEJTCSERÉRE AZÉRT VAN SZÜKSÉGED....HOGY ÉLET-KÉPES MARADHASS A KÖVETKEZŐ IDŐSZAKBAN !!!!
MERT OLYAN NYITOTT LETTÉL...HOGY A FIZIKAI TESTED NEM GYŐZI KÖVETNI A VÁLTOZÁSOD...ÍGY EGY KICSIT RÁSEGÍTENEK !...
Előfordulhat, hogy borzalmas álmosság tör rád időnként..... hiába ragyog a nap és csodás az idő.....majd bealszol.....
Vagy....borzasztó szomjas vagy állandóan pedig iszol eleget...
Vagy....nem csinálsz megterhelő dolgot a szervezeteddel..testeddel...mégis egyik pillanatról a másikra..akár ülve is...hirtelen szuszogsz és majd kiugrik a szíved mint aki rohant egy két kört ...
Vagy....hirtelen elönt a forróság majd kigyullad az arcod vagy akár az egész tested, de nincs rossz érzeted csak majdnem elégsz ......
Vagy....a gyomrod korog eszeveszetten pedig ettél és nem is vagy éhes...és olyan mintha egy új gyomrod lenne ami most éled fel..... vagy akár olyan érzésed van mintha szó szerint külön életet élne Benned...
és még sorolhatnám rengeteg tünete van ....FIGYELD MAGADAT ÉS....HA AZT ÉRZED A FENTIEK VAGY MÁS TÜNET...EMIATT VAN ...AKKOR AZ ÍGY IS VAN!!
NE AZT FIGYELD ÉN MIT MONDTAM MOST EL...HANEM, HOGY TE MIT ÉRZEL..CSAK A TE ÉRZÉSEIDRE FIGYELJ....MERT AKKOR LESZ MEG A TE TÖKÉLETES IGAZ MEGÉLÉSED......ÉS A LELKED NE FELEDD MINDIG MESÉL ÉS JELEZ....HA KÉRDEZED.... BÁRMIRŐL !
A lényeg ne aggódj....nincs semmi bajod....nem vagy vitaminhiányos és depressziós...se álomkóros.....se klimaxos se egyéb kórságot és vírust nem nyaltál be....csupán.... ÉLET-KÉPESSÉ TESZNEK ÉPPEN !...
Nem e Világi szeretettel !
Meleron http://meleron.hu "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése