2014. május 13., kedd

DNS változások - Evolúciós folyamat

 Földünk és az emberiség egy evolúciós folyamaton megy keresztül. Minden élőlénynek a sejtszerkezete változóban van, egészen DNS szintig. Erről szól az alábbi cikkgyűjtemény, kutatási eredményekkel is alátámasztva. 


DNS változások -  Evolúciós folyamat 

DNS változások

Hogyan kezeljük őket?

A cikkben Dr. Berrenda Fox bocsájt rendelkezésünkre bizonyítékokat DNS és sejt változásokra.

Az interjút Patricia Resch készítette.

Dr. Fox, az Avalon Wellness Központ (Kalifornia) holisztikai szakembere. Az Avalon Klinika képviseli azt a gyógymódot, mely eredetileg az Avalon szigetről származik. Dr. Fox vérvizsgálat útján bizonyította, hogy vannak olyan emberek, akikben új DNS szálak fejlődtek ki.

Patricia Resch: Kedves Berrenda, kérem meséljen nekünk valamit magáról.

Berrenda Fox: Doktori fokozatot szereztem pszichológiából és különféle természetes gyógymódból. Európában folytatott tanulmányaim során a médiába is belefolytam, és ezt a mai napig csinálom film managment formájában. Mint tudja, a FOX Televízió Hálózatnak dolgozom. Munkánkkal szeretnénk, ha az emberek megértenék a földönkívüli lényeket és szerepüket mindabban, ami jelenleg az emberiséggel történik. Legismertebb sorozataink a “Sightings” és az “X-akták”.

Patricia Resch: Miféle változások mennek végbe jelenleg a földön és ezek a változások milyen hatással vannak a testünkre?

Berrenda Fox: Azóta, hogy kiemelkedtünk a vízi élőlények sorából történtek olyan nagyobb változások, mutációk, melyek a genetikus kutatók szerint még nem teljesedtek ki. Évekkel ezelőtt Mexikó Cityben tartottak egy világszínvonalú genetikai konferenciát, melynek fő témája a DNS változás volt. Evolúciós változáson megyünk keresztül és fogalmunk sincs arról, hogy mivé változunk.

Patricia Resch: Miként változik a DNS-ünk?

Berrenda Fox: Mindenki rendelkezik egy kettős-helix szerkezetű DNS-sel. Arra jöttünk rá, újabb helixek fejlődnek ki. A dupla helixben két DNS szál csavarodik spirál alakzatban. Azt gondolom, hogy idővel 12 helix fog kifejlődni. Az elmúlt időszakban, ez kb. 5-20 év, egy folyamatos mutáción mentünk keresztül. Ez a tudományos magyarázat. Saját fajunk mutációja jön létre, melynek végtermékét még nem ismerjük.

A változásokat még nem hozták nyilvánosságra, mivel a tudósok úgy gondolják, ez riadalomra adna okot a társadalomban. Ennek ellenére az emberiség sejti szinten folyamatosan változik. Jelenleg 3 gyerekkel dolgozok együtt. Nekik 3 DNS helixük van. A legtöbb ember erről tud is, ezt érzi. Sok vallás, mely hirdeti a változást, tudja hogy maga a változás többféleképpen fog végbemenni. Tudjuk, hogy ez egy pozitív mutáció, ettől függetlenül pszichikailag, metálisan és érzelmileg ez lehet félreérthető vagy hangozhat rémisztően.

Patricia Resch: Ezeknek a gyerekeknek vannak olyan tulajdonságaik, amik eltérnek a többi, átkagos gyermekétől?

Berrenda Fox: Ezek a gyerekek képesek puszta koncentrációval tárgyakat megmozgatni, keresztülvinni a szobán, képesek puszta nézésükkel vizet tölteni a pohárba. Telepatikusan kommunikálnak. Ha ismerné ezeket a gyerekeket, azt gondolná félig angyali, félig emberfeletti lények, de nem azok. Szerintem olyan teremtések, amilyenekké az emberiség fog változni az elkövetkezendő évtizedekben.

Patricia Resch: Ön szerint ez a változás mindannyiunkban végbe fog menni?

Berrenda Fox: Úgy tűnik azok az emberek, akik 1940 előtt születtek nem képesek erre a változásra, de genetikailag hozzájárultak valamihez, ami a következő generációknak esélyt ad arra, hogy kifejlődjön bennük egy újabb DNS helix még éltükben. A legevidensebb példa a változásokra az immunrendszerünk és a belső elválasztású mirigyeink. Részben pont emiatt végzek kutató munkát immuntesztekkel és immunkezelésekkel. Vannak olyan felnőttek a tesztelt emberek között, akiknél valóban kialakult egy újabb DNS helix. Sőt olyan is van, akiknél kialakult egy harmadik is. Ezeknél az embereknél jelentős változások álltak be a tudatban és a fizikai testben. Szerintem növekszik mind a Föld, mind az emberiség rezgése. A mostanában született gyerekek közül soknak magnetikusan (?) könnyebb a teste. Azoknak, akik idősebbek, és szeretnének változni, sok fizikai változáson kell keresztül menniük.

Patricia Resch: Mitől áll be változás a szervezetünkben ha normális, kétszálú DNS-el születünk?

Berrenda Fox: Legkönnyebben egy virussal érhető el a DNS mutáció. Ebből következik, hogy a vírusok nem csak rosszak lehetnek. A vírusok csakis élő szöveteken élnek meg. DNS vírusok pl. az Epstein-Barr virus, vagy a Herpes X6. A retro HIV virus nem DNS virus. Ez a virus ahelyett hogy változtatná a testet, feléli. Azok az emberek, akik átmennek ezen a folyamaton, többnyire homlokegyenest megváltoznak. Hivatást változtanak, másként gondolkodnak, új életformával élnek tovább. Meglehet néha valóban rosszul érzik magukat, fáradtak vagy reménytelennek érzik az életet, mégis egy adományt kaptak. Lehetőségük van arra, hogy megváltozzon a DNS struktúrájuk, a testük; könnyebbekké, egészségesebbé válhatnak, amivel a következő generáció tagjai lehetnek. Az angyalok, melyek láthatóak a jelei annak, hogy fejlődünk. Szerintem 2012-ig van időnk, hogy befejeződjön ez a folyamat.

Patricia Resch: Milyen más változásokra számíthatunk még?

Berrenda Fox: Nem lesznek betegségek, nem kell szükségszerűen meghalnunk. Képesek leszünk életfeladatunkat szenvedés nélkül, vidáman, szeretettel megtanulni. A régi rendszernek meg kell szűnnie, ez viszont nem fog spontán végbemenni, harcolni kell érte. Ezért háborúzunk annyit; ezért nem hatékony annyi gyógyszeres kezelés, ezért nem működnek a kormányok. Egy csomó régi paradigma nem működik már, mégis küzdünk érte, hogy életben tartsuk őket. Semmi kétség, hogy változás van.

Azok, akik azt választottuk, hogy most éljünk, mi vagyunk az új fajok előfutárai. Ez a faj is ember, de egyúttal megjelenítjük a Mennyországot is a Földön. Mi külön segítségben részesülünk mesterektől és földönkívüliektől, angyali lényektől hogy megtanuljunk befelé figyelni. Minél mélyebbre sikerül menni önmagunkban, hogy meghalljuk a belső hangot, annál jobban ráhangolódhatunk a végbemenő változásokra.

Patricia Resch: Milyen mellékhatásai lehetnek ezeknek a változásoknak?

Berrenda Fox: A sejtszintű változásokkal előfordulhat, hogy úgy érezzük nem is vagyunk itt. Érezhetjük magunkat kimerültnek, mivel a szó szoros értelmében megváltoznak a sejtjeink és megújulunk. Mint egy újszülöttnek, sok pihenésre lesz szükségünk. Előfordulhat az is, hogy összezavarodunk, nem leszünk képesek a mindennapi teendőinkre koncentrálni, mivel valami nagyobb dolog elvégzésére programozódunk át.

Gyakoriak a fizikai fájdalmak, melyek a test bármely részén jelentkezhetnek, és ezeknek a fájdalmaknak nincs különleges oka. Sok ember érezheti úgy, hogy kezd megőrülni. Ha elmennek orvoshoz, az orvosok nem tudnak mit kezdeni vele, mert az orvostudomány nem foglakozik az energetikai testtel.

Mivel a csakrák a belsőelválasztású mirigyekhez tartoznak, a nők hormonális változásokon fognak keresztül menni. Előfordulhat, hogy minden ok nélkül el kezdenek sírni, mivel a sírás növeli a hormonszintet. Sok nő hamarabb éri el a klimaxot, mivel felgyorsulunk. A férfiak frusztráltabbak lehetnek, mivel megszokták az akítvabb életformát. Érezhetik, hogy nőies oldaluk egyre többet megvillan, mivel az az intuitiv oldalunk.

Az elmúlt 20-30 évben az érzelmek kezelésére terápiák jöttek létre és egyre több új technika születik azóta is. Felgyorsultunk és hihetetlen mértékű érzelmi munkát végzünk rövid időtartam alatt, olyan mennyiségűt, ami régebben évezredeket tett ki.

Patricia Resch: Hogyan kezelhető egy olyan valaki, aki ilyen változásokon megy keresztül?

Berrenda Fox: Egyénekkel foglalkozok és nem betegségeket kezelek. Az “orvos” szó a latinban nevelőt jelent. Csakis akkor lehet hatékonyan gyógyítani, mint igaz gyógyító, ha megfelelő segítséget nyújtunk az egyéneknek, ha biztosítjuk őket arról, hogy minden ami velük történik valós, hogy meggyógyulhatnak, megszabadulhatnak a “negatív” tünetektől a kezelések során.

Először elrendelek egy immun tesztet, ami máshol nem bevett szokás. Ez egy laboratóriumi vérvizsgálat, amit egy spesiális, jól felszerelt kutató laborban végeznek el. Aztán én magam mondom meg a páciensnek az eredményt. Ez úgy működik, mint egy térkép, amin követhetők a változások, így lesz erejük a gyógyuláshoz. Bár én vagyok a gyógyító, mégis csak egy eszköz vagyok a személyes gyógyulási folyamatukban.

Erőt ad, ha személyesen látják a saját vérképüket, látják a térképet, hogy mi megy végbe a testükben, mi az ami hatással van a tudatalattijukra. A kulcs az, hogy az egyén felelősséget kap és önmaga dolgozik a gyógyulásért. Segédeszközként nem szokványos dolgokat használok. Organoterápiával (gyógykezelés állati nedvekből előállított szerekkel) dolgozok, ami Európai mirigyszerű kezelés, mely segítségével felépül a hormonrendszer, hogy képes legyen befogadni a DNS változásokat.

Homeopátiás kezeléseket is végzek. Ezzel dolgozok az energetikai testen. Használok vitaminokat, gyógyfüveket, továbbá végzek hideg lézer terápiát. A terápia teljes mértékben az egyén szükségleteitől függ.

Abból amit csinálok szinte már minden bejáratott módszer, ez előttünk járóknak köszönhetően. Ők, akik bejáratták ezeket a módszereket, más naprendszerekből valók, olyan rendszerekből, ahonnan mi is érkeztünk, hogy segítsünk ennek a bolygónak az átalakulásban.

Patricia Resch: Ön szerint hogyan halad a munkájával?

Berrenda Fox: Hídként, vagy átmenetként tekintek a munkámra. Tudományosnak és művészinek tartom. A gyógyítás egyszerre művészet, és tudomány. Ha csak tudományként működne, vagy csak művészetként, az nem lenne elegendő a teljes felépüléshez. Nem hiszem hogy egész életemben gyógyítani fogok, mert hiszek abban, hogy meg fognak szűnni a betegségek. Amint tudatos lényekké válunk, megszüntetjük a betegségeket és a szenvedést.


fordította: will marquez

Magyarul a http://joka5.mindenkilapja.hu/?m=1138174 honlapon találtam.
Forrás: http://www.principalityofcamside.cc/Spiritual/DNA_Changes.htmVÁLTOZÁSOK A DNS-BEN

és a fizikai testben

Részlet Susanna Thorpe-Clark cikkéből, címe 'The Bigger Picture'

Folyamatos fizikai változáson megyünk keresztül és karbonalapú, 2 szálú DNS-el rendelkező élőlényekből kristály lényekké alakulunk, akiknek 1,024 szálú DNS-ük van, mivel csakis kristály szerkezetek tudnak létezni a magasabb szintű dimenziókban.

Testünk Szíriuszi DNS szálakkal olvad össze, mivel ez a forma eléggé közel áll a miénkhez, így aránylag kevés mellékhatással sikerül az integrálódás.
Nem csak mi, emberek változunk, de a Földön minden élő forma kristályszerkezetté alakul. Minden hal a tengerben, minden virág és fa a kertben, a madarak és a háziállataink is.

Minden megváltozik. Semmi sem fog meghalni vagy elpusztulni, mivel mindannyian együtt változunk az új állapotba.

Ez az új állapot azonban megkívánja, hogy mind a fizikai, mentális és érzelmi síkon megszabaduljunk a 3 dimenziós felfogástól. Mint a halálban, az elengedés fontos része a változási folyamatnak, mivel nem vihetjük magunkkal a régi értékeket és életmódot egy teljesen más, halálutáni állapotba. Így a változásokkal járó haladás megköveteli tőlünk, hogy elengedjük jelenlegi kapcsolatainkat, munkánkat, karrierünket, vagyonunkat, stb. ha azok már nem képesek támogatni az új életformánkat.
Nem csoda hát, ha elhatalmasodott az aggodalom és félelem, hiszen ezek a változások már folyamatban vannak, még ha sok ember nem is kezeli őket tudatosan. Az érezelemvilágunkban is felgyorsultak ezek a változások és egyre több átmeneti fizikai tünet lép fel, hiszen az érzelmeink a változások következtében kihatással vannak a testünkre is.

Néhány ilyen tünet:
* Influenzaszerű tünetek: láz, izzadás, izületi fájdalmak, stb., melyek nem javulnak antibiotikumos kezelés hatására sem,
* Migrénes fejfájás: komoly fájdalmak, amik fáldalomcsillapító bevételével sem enyhülnek,
* Időnkénti hasmenés
* Időnkénti orrfolyás, tüsszögéssel, általában 24 órán át tart, de nem megfázás, és nem szénanátha
* Szédülés
* Fülzúgás
* Erős szívdobogás
* Érezhetjük, hogy remeg az egész testünk, főként éjjel, nyugalmi állapotban
* Erős izomfájdalmak, további fájdalmak a testben, gyakran a háton
* Zsibbadás a karokban, kezekben, lábakban
* Izomgyengeség főleg a kezekben, a vérkeringésben végbemenő változások miatt
* Időnkénti légzési nehézségek és/vagy hangos légzés, főleg nyugalmi állapotban
* Megváltozott immunrendszer
* Nyirokrendszerbeli változások
* Fáradság érzet, kimerültség kisebb erőkifejtéstől is
* A szokottnál nagyobb és gyakoribb alvásigény
* Körmök és haj szokottnál gyorsabb növekedése
* Indokolatlan depressziós állapotok
* Elrévedezés a múltban, kapcsolatok átértékelése, megvilágosodás személyes problémákban
* Hatalmas erkölcsi tisztaság érzete
* Feszültség, aggodalom és magas stressz szint, mivel érezzük hogy valami történik, de nem tudjuk mi az

A tünetek közül néhány egész nagy számban fordul elő. Sokan ijedtükben orvoshoz, kiropraktőrhöz, gyógynövényekkel foglalkozó szakemberhez stb. szaladnak, akiktől rendszerint azt hallják, hogy nincs semmi bajuk.
És ez meg is felel az igazságnak, mivel ezek a tünetek mind átmeneti jellegűek, a bennünk végbemenő lelki változást jelzik.

Néhány AJÁNLOTT KEZELÉSI MÓDSZER a fentiekre:
* Haladjunk az árral, ne szálljunk szembe.
* Ha elfáradunk és kimerülünk, pihenjünk és aludjunk sokat.
Igyunk sok vizet, mivel méregtelenítés megy végbe a szervezetünkben és a megszokottnál gyorsabban kiszáradhatunk
* Az érzelmi feszültség és stressz mérséklésére vegyünk be gyógynövénykivonatot, Macskagyökeret
* A Görögszéna csökkenti a stressz kihatását a nyirokrendszerre és segíti a méregtelenítés folyamatát
* Az izomgörcsök enyhítéséhez vegyünk Macsakagyökér kivonatot, próbáljuk ki az iszapfürdőket, vagy vegyünk forró fürdőt, amibe öntsünk bele egy kispohár epsomi sót (magnéziumszulfátot). Végezzük el naponta.
Ne feledjük, hogy ha ránk is jön a szívdobogás, vagy nehezen kapunk levegőt, az a szív és torok csakra tisztulását jelzi, és a tünetek csak átmeneti jellegűek. Nem fogunk meghalni, csak változáson megyünk keresztül! Ettől függetlenül nem kell rám hallgatni, nyugodtan keressenek fel egy szakrovost, ha aggódnak.
Ha nem tudják hol lehet beszerezni a Macskagyökeret (Valerian) vagy a Görögszénát (Fenugreek), próbálkozzanak valamelyik Herbáriában, vagy egyszerűen mondogasság magukban a nevüket, ha valamiben segítségük kellene. A gyógyító energiák a név hanggá alakítása által terjednek és ugyanolyan a hatékonyságuk akkor is, ha csak magunkban mondjuk ki a nevet, mintha fizikailag bevennénk. Ki kell próbálni!

Kérjék angyali vezetőiket, hogy enyhítsék a fájdalmukat. Csak arra várnak, hogy megkérjük őket!

A legtöbb tünet csak pár hétig tart, aztán elmúlik. Vannak olyan tünetek is, amik újból és újból előjönnek.

A változásokat nem feltétlenül egyidejűleg érzi meg mindenki. A felnőtteknek csak igen kevés százalékánál fejeződött már be a kristályszerkezetté való átalakulás. Nekik 1,024 szálú DNS-ük van. Egy nőről jelentés készült, miszerint nőtt 1 láb 3 inchet (kb. 38cm).

Az összes 7 év alatti gyermeknél befejeződött már a változás, vagy rövidesen be fog fejeződni. Az elmúlt 2 évben született gyermekek már mind teljes DNS szerkezettel születtek. Vannak, akik még csak most kezdtek el változni, és sokan mások még a változások előtt állnak. A változási folyamatot „Felébredésnek“ vagy Felemelkedési folyamatnak nevezzük.

Túl kell lépni a félelmeinken, meg kell tanulnunk szeretni, és ezt önmagunkkal kell kezdeni. Amíg nem vagyunk képesek önmagunkat szeretni, amíg nem bízunk önmagunkban, addig mást sem tudunk igazán szeretni, másban sem tudunk igazán bízni.


fordítás: will marquez

Magyarul a: www.mindenkilapja.hu oldalon találtam.
Angulul: http://spiritofmaat.comAz emberiség megújulása

Dr. Berrenda Fox, a kaliforniai Avalon Wellness Központ holisztikai szakembere vérvizsgálat útján bebizonyította, hogy vannak olyan emberek, akikben új DNS-szálak fejlődtek ki. Dr. Fox pszichológiából és különféle természetes gyógymódokból szerzett doktori fokozatot. Munkájával azt szeretné elérni, hogy az emberek megértsék a földönkívülieket és szerepüket mindabban, ami jelenleg az emberiséggel történik. Úgy gondolja, mióta kiemelkedtünk a vízi élőlények sorából, történtek nagyobb változások, mutációk, amelyeket a genetikus kutatók még nem ismernek el.

Egy évekkel ezelőtt, Mexikó Cityben tartott, világszínvonalú genetikai konferencián - amelynek fő témája a DNS változás volt – viszont már elhangzott, hogy jelenleg evolúciós változáson megyünk keresztül, ám fogalmunk sincs arról, mivé változunk. Mindenki rendelkezik egy kettős, helix szerkezetű DNS-sel, ahol két szál csavarodik spirál alakzatban. A tudósok azonban megfigyelték, hogy egyes emberekben újabb helixek fejlődnek ki. Feltételezik, hogy idővel tizenkét helixünk lesz. Ennek tudományos magyarázata, hogy az elmúlt 5-20 év alatt folyamatos mutáción mentünk keresztül. A változásokat még nem hozták nyilvánosságra, mivel a tudósok úgy gondolják, ez riadalomra adna okot a társadalomban. Ennek ellenére, az emberiség sejti szinten folyamatosan változik, amit sokan éreznek, és több vallás hirdeti is. Tudvalévő, hogy ez pozitív mutáció, ám ettől függetlenül pszichikailag, mentálisan és érzelmileg félreérthető lehet, vagy hangozhat rémisztően.

A doktor több olyan gyermekkel dolgozik együtt, akiknek három DNS helixük van, és képesek puszta koncentrációval tárgyakat megmozgatni, keresztül vinni a szobán, puszta nézésükkel vizet tölteni a pohárba, valamint telepatikus úton kommunikálnak. Aki megismeri ezeket a gyermekeket, azt gondolja, félig angyali, emberfeletti lények, pedig nem azok. Inkább olyan teremtések, amilyené az emberiség alakul majd az elkövetkezendő évtizedekben. Úgy tűnik azonban, hogy azok az emberek, akik 1940 előtt születtek, nem képesek erre a változásra, de genetikailag hozzájárultak ahhoz, hogy a következő generációkban még életükben kifejlődjön egy újabb DNS helix.

A legkézenfekvőbb példa a változásokra az immunrendszerünk és a belső elválasztású mirigyeink, amelyekre dr. Fox kutató munkája elsősorban irányul. A vizsgálatban részt vevő emberek között vannak olyan felnőttek, akiknél már kialakult egy újabb DNS helix, sőt olyan is, akinél már egy harmadik is. Ez jelentős változásokat eredményezett a tudatukban és a fizikai testükben egyaránt. Dr. Foxnak meggyőződése, hogy ennek belső, sejtszintű átalakulásnak az eredményeképpen növekszik mind a Föld, mind az emberiség rezgése.

Ennek hatására a mostanában született gyerekek közül például soknak könnyebb a teste, vagyis kevésbé hat rájuk a tömegvonzás. Csakhogy azoknak, akiknek idősebb korukban változik meg DNS-ük, sok fizikai változáson kell keresztül menniük. Sokszor hivatást változtatnak, másként gondolkodnak, új életformával élnek tovább. Néha valóban rosszul érzik magukat, fáradtak vagy reménytelennek érzik az életet, mégis egy adományt kaptak. Lehetőségük van arra, hogy megváltozzon a DNS struktúrájuk, és a testük könnyebbé, egészségesebbé váljon. Fox doktor szerint ez a folyamat 2012-ig befejeződik.

Ezután nem lesznek betegségek, nem kell szükségszerűen meghalnunk. Képesek leszünk életfeladatunkat szenvedés nélkül, vidáman, szeretettel elvégezni. A régi rendszernek meg kell szűnnie, ám ez nem megy olyan könnyen, mert harcolni kell érte. Ez az oka a sok háborúnak, ezért nem hatékony annyi gyógyszeres kezelés, és ezért nem működnek a kormányok. Számtalan régi paradigma nem működik már, mégis küzdünk érte, hogy életben tartsuk őket. Semmi kétség, hogy változás van.

Mi vagyunk az új fajok előfutárai, akik emberként élünk, de egyúttal megjelenítjük a Mennyországot is a Földön. Hatalmas segítségben részesülünk mesterektől és földönkívüliektől, angyali lényektől, hogy megtanuljunk befelé figyelni. Minél jobban sikerül elmerülnünk önmagunkban, és meghallani a belső hangot, annál inkább ráhangolódhatunk a végbemenő változásra.

Ennek során előfordulhat, hogy úgy érezzük, nem is vagyunk itt, mivel a szó szoros értelmében átalakulnak a sejtjeink, és megújulunk. Mint egy újszülöttnek, sok pihenésre lesz szükségünk. Előfordulhat az is, hogy összezavarodunk, nem leszünk képesek a mindennapi teendőinkre figyelni, mert valami nagyobb dolog elvégzésére programozódunk át. Gyakoriak lehetnek - a test bármely részén jelentkező - fizikai fájdalmak, amelyek nincs különleges okuk, és az orvosok nem tudnak mit kezdeni vele, hiszen az orvostudomány nem foglakozik az energetikai testtel.

Mivel a csakrák a belső-elválasztású mirigyekhez tartoznak, a nők - a hormonális változás miatt - minden ok nélkül elkezdhetnek sírni, mivel az növeli a hormonszintet, de sokan hamarabb érik el a klimaxot. A férfiak megszokták az aktívabb életformát, ezért rosszul viselik a sok pihenést igénylő, új állapotot. De az intuitív, nőies oldaluk is egyre többször megvillan. Az elmúlt húsz-harminc évben az érzelmek kezelésére terápiák jöttek létre, és egyre több új technika születik azóta is. Felgyorsultak az események, ezért lélek gyógyítóira rövid idő alatt hihetetlen mennyiségű munka szakadt.

A kaliforniai központban már a változások szellemében gyógyítanak. Egyénekkel foglalkoznak, és nem betegségeket kezelnek. Az “orvos” szó a latinban nevelőt jelent, vagyis csak akkor lehet hatékonyan gyógyítani, ha megfelelő segítséget nyújtanak, és biztosítják az embereket arról, hogy meggyógyulhatnak, megszabadulhatnak a negatív tünetektől a kezelések során.

Mindenekelőtt egy speciálisan felszerelt kutató laboratóriumban immuntesztet végeznek, ami máshol nem bevett szokás. Azután dr. Fox személyesen tudatja páciensével a vérvizsgálat eredményét, amely olyan, mint egy térkép: nyomon követhetők rajta a változások, így lesz erejük a gyógyuláshoz. A gyógyító ugyanis csak eszköz a személyes gyógyulási folyamatukban. A tapasztalatok szerint erőt ad, ha személyesen látják a saját vérképüket, s azt, hogy mi megy végbe a testükben, mi van hatással a tudatalattijukra. A kulcs az egyén felelőssége, és önmaga dolgozik a gyógyulásért. A gyógykezelés során állati nedvekből előállított, valamint homeopátiás szerekkel dolgozik. Az organoterápia egy mirigyszerű kezelés, amelynek segítségével a hormonrendszer képes lesz befogadni a DNS-változásokat. De használ vitaminokat, gyógyfüveket, továbbá hideg lézer terápiát, az adott személy egyéni szükségleteitől függően.

Hídként, vagy átmenetként tekint a munkájára, mivel véleménye szerint a más naprendszerekből érkezettek által már jól bejáratott módszereket alkalmaz. És sokan érkeztek a Földre az univerzumból, hogy segítsenek ennek a bolygónak az átalakulásban.
Dr. Fox nem hiszi, hogy egész életét a gyógyításnak kell szentelnie, mert hisz abban, hogy amint tudatos lényekké válunk, megszűnnek a betegségek és a szenvedés.


A cikk magyarul a Fénymagazniban jelent meg.Kristály DNS

Egy amerikai lapban megjelent másik cikk szerint is folyamatos fizikai változáson megy keresztül az emberiség, és karbonalapú, kétszálú DNS-el rendelkező élőlényekből kristálylényekké alakulunk, mivel csakis kristályszerkezetek képesek létezni a magasabb dimenziókban. Testünk szíriuszi DNS-szálakkal olvad össze, mivel ez a létforma eléggé közel áll a miénkhez, így aránylag kevés mellékhatással jár a változás.

Nem csak mi, emberek változunk, de a Földön minden élő forma kristályszerkezetté alakul. A halak, a növények, a madarak és az állatok is.
Minden megváltozik. Ez az új állapot azonban megkívánja, hogy fizikai, mentális és érzelmi síkon egyaránt megszabaduljunk a háromdimenziós felfogástól. Az elengedés fontos része a változási folyamatnak, mivel nem vihetjük magunkkal a régi értékeket és életmódot egy teljesen más állapotba. Így a változásokkal járó haladás megköveteli tőlünk, hogy elengedjük jelenlegi kapcsolatainkat, munkánkat, karrierünket, vagyonunkat, stb., ha azok már nem képesek támogatni az új életformánkat.
Nem csoda hát, ha elhatalmasodott az aggodalom és félelem, hiszen ezek a változások már folyamatban vannak, még ha sok ember nem is kezeli őket tudatosan. Az érzelemvilágunkban is felgyorsultak ezek a változások és egyre több átmeneti fizikai tünet lép fel, hiszen az érzelmeink az átalakulásunk következtében hatással vannak a testünkre is. Előfordult, hogy egy felnőtt nő harmincnyolc centivel magasabb lett.
A tünetek között előfordulhat láz, izzadás, izületi és izomfájdalmak, amelyek nem javulnak antibiotikumos kezelés hatására sem, migrénes fejfájás, amely fájdalom-csillapító bevételével sem enyhül, időnként hasmenés, nem megfázásból eredő, tüsszögéssel járó orrfolyás, szédülés,
fülzúgás, erős szívdobogás, remegés - főként éjjel, nyugalmi állapotban, zsibbadás a végtagokban.

A vérkeringésben végbemenő változások miatt időnként légzési nehézségek léphetnek fel, főleg nyugalmi állapotban. Érezhetünk fáradságot, kimerültséget kisebb erőkifejtéstől is, és fokozódik az alvásigényünk. A szokottnál gyorsabban nőhet a hajunk és körmünk, de előfordulhat indokolatlan depresszió, elrévedezés a múltban, a kapcsolatok átértékelése, megvilágosodás személyes problémákban, hatalmas erkölcsi tisztaság érzete, feszültség, aggodalom és magas stressz szint, mivel érezzük, hogy valami történik, de nem tudjuk, mi az.

A tünetek akár nagy számban is előfordulhatnak. Sokan ijedtükben orvoshoz, természetgyógyászhoz szaladnak, akiktől rendszerint azt hallják, hogy nincs semmi bajuk. És ez meg is felel az igazságnak, hiszen ezek a bajok mind átmeneti jellegűek, és a bennünk végbemenő lelki változást jelzik. Ezért egyet tehetünk, elfogadjuk a történéseket, és pihenjünk, aludjunk sokat.
Igyunk sok vizet, mivel méregtelenítés megy végbe a szervezetünkben, s a megszokottnál gyorsabban kiszáradhatunk.

Az érzelmi feszültség és stressz mérséklésére használjunk gyógynövényeket – macskagyökér görögszéna -, próbáljuk ki az iszapfürdőket, vagy vegyünk naponta forró fürdőt, amelybe öntsünk bele egy kis pohár epsomi sót (magnéziumszulfátot). Ne feledjük, hogy ha ránk is jön a szívdobogás, vagy nehezen kapunk levegőt, az a szív és torok csakra tisztulását jelzi, és a tünetek csak átmeneti jellegűek. Kérjék angyali vezetőiket, hogy enyhítsék a fájdalmukat. Csak arra várnak, hogy megkérjük őket.
A legtöbb tünet legföljebb pár hétig tart, azután elmúlik, bár néhány újból és újból előjöhet. A változásokat nem feltétlenül egyidejűleg érzi meg mindenki. Míg szinte minden hét év alatti gyermeknél megtörtént már a kristályszerkezetté alakulás, a felnőtteknek csak igen kevés százalékánál fejeződött be ez az átalakulás. Az elmúlt két évben született gyermekek már mind teljes DNS- szerkezettel születtek. Vannak, akik még csak most kezdtek el változni, és sokan még a változások előtt állnak. A folyamatot felébredésnek, vagy felemelkedésnek nevezzük.

Túl kell lépni a félelmeinken, meg kell tanulnunk szeretni, és ezt önmagunkkal kell kezdeni. Amíg nem vagyunk képesek önmagunkat szeretni, amíg nem bízunk önmagunkban, addig mást sem tudunk igazán szeretni, másban sem tudunk igazán bízni.

****

A fenti gondolatok kétségtelenül okot adhatnak rémületre azok körében, akik most hallanak erről először. Tény, hogy egyre-másra születnek közénk olyan gyerekek, akik különleges, szüleik számára megmagyarázhatatlan képességekkel bírnak. Indigó és kristálytudatú gyerekeknek nevezik őket, és ezt az új generációt a változások hírnökének tartják. Voltaképpen csak arról van szó, hogy ők már visszakapták azokat a képességeket, amelyeknek az emberiség valaha a birtokában volt, de ahogy egyre mélyebbre süllyedt az anyagban – elveszített. Amennyiben az új DNS-szerkezet kialakulása erre a változásra utal, úgy örülhetünk ennek a megújulásnak.
Doktor Fox szavai azonban azt is sejteni engedik, hogy ebben az átalakulásban nem csupán a Mennyország lényei, hanem földönkívüliek is részt vesznek. De milyen szándékkal? Ebben az esetben ugyanis nem beszélhetünk isteni tervről, hiszen más bolygók lényei szintén a teremtett világ részei, még ha kevésbé esendőek és földhözragadtak is, mint az ember. Egyre népesebb a táboruk azoknak, akik felfedezni vélik közöttünk az emberi alakot öltött idegen lényeket, és ez nem okoz osztatlan örömöt. Nem tudjuk ugyanis, hogy mit is akarnak tőlünk. Sokan úgy vélik, hogy megszállók, akik el akarják foglalni a Földet, és ebben a félelemben nagy szerepet játszanak azok a filmek, amelyek ezt a félelmet erősítik.

Ám azt sem tudja senki, hogy az idők során kialakuló tizenkét DNS-szállal, és a bennünk így végbemenő változással mivé is válunk. Továbbra is embernek tartjuk majd magunkat, vagy a tudatunk is megváltozik, és úgy tekintünk a Földön előttünk élt lényekre, mint idegenekre, akik valaha ezt a bolygót lakták? Való igaz, hogy az emberiség mára a négy dimenzió és az öt érzékszerv börtönébe zárva, megszüntette kapcsolatát az univerzummal, lekapcsolódott az onnan érkező energiáról, és csupán a fizikai testével azonosítja magát. Holott nem volt ez mindig így.

Feltehetően az univerzum minden létformája az örökös változás és megújulás állapotában van, s ez a folytonos átalakulás harcokkal, küzdelmekkel jár. Talán egy magasabb tudati szinten képesek leszünk visszatalálni oda, ahonnan eredetileg jöttünk, és meglelni valódi otthonunkat, ahol a szeretet világegyetemet mozgató energiájának részéve válhatunk ismét. S akit ez a cél vezérel, azt nem lehet leigázni.


A cikk magyarul a Fénymagazniban jelent meg.A cikkgyűjtemény forrása:  http://shp.hu/hpc/web.php?a=ezopszicho&o=1149703263

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése