2014. május 17., szombat

Nyugalmazott ezredes feloszlatná az Egyesült Államok szövetségi kormányát 05.16.


 Riley elmondása szerint a milíciák tagjain kívül 10 és 30 millió közé tehető azoknak a száma, akik a héten Washington DC-be érkeznek a felvonulásra, ami egy utolsó békés felszólítás az országot diktatúrává alakító elszigetelt kisebbségnek.


Nyugalmazott ezredes feloszlatná az Egyesült Államok szövetségi kormányát

2014.05.16 11:42
 
Az amerikai hadsereg egy nyugalmazott ezredese szerint több mint 30 millió embert fognak mozgósítani egy Washingtonba szervezett tüntetésre, ami az általa meghirdetett Amerikai Tavasz Hadművelet keretében kerül megszervezésre és követelni fogja Barack Obama hatalomból való eltávolítását.
Harry Riley ezredes, az Amerikai Tavasz Hadművelet nevű mozgalom alapítója beszédet fog tartani a rendezvényen, amiben felszólítja Obama mellett a meghatározó amerikai politikusokat a visszalépésre. A Riley által szervezett polgárőrség és népi milíciák tagjai fognak Washingtonban felvonulni az ország teljes területéről, hogy egy utolsó felszólítást intézzenek a kormányhoz, ami az Egyesült Államok alapító atyáinak alapelveit sárba tiporja és egy totális megfigyelésre épülő diktatúrát alakít ki.
Riley elmondása szerint a mozgalom célja az Egyesült Államok eredeti alkotmányának, alkotmányosságának helyreállítása, emellett első lépésként a megnevezett politikusok azonnali lemondását követelik; Barack Obama, Joe Biden, Harry Reid, Mitch McConnell, John Boehner, Nancy Pelosi és Eric Hoder.


Hídfő.net | Amerikai Tavasz


Riley elmondása szerint a milíciák tagjain kívül 10 és 30 millió közé tehető azoknak a száma, akik a héten Washington DC-be érkeznek a felvonulásra, ami egy utolsó békés felszólítás az országot diktatúrává alakító elszigetelt kisebbségnek.

Riley felhívására amiatt került sor, mert az Obama-adminisztráció mostanra nyíltan felszámolta azokat a szabadságjogokat, melyekhez az eddigi kormányzatok mindeddig nem mertek hozzányúlni, és ezt az önvédelemhez való jog teljes felszámolásával akarja folytatni. A hadsereg visszavonult ezredesei nem nézik tétlenül a kialakult helyzetet, de első lépésként a civileket akarják mozgósítani az alapító atyák elveinek védelmében.

Riley az Egyesült Államok alapításakor megfogalmazott eszmeiséghez visszatérést a föderációs kormány feloszlatásán keresztül akarja elérni, vagyis az Egyesült Államok jelenlegi formájában megszűnne létezni, és a föderációs államból kiváló független országok szövetségeként egy új államszövetség jönne létre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése