2014. május 13., kedd

Sokféle hír - Benjamin Fulford 05.13.

 
"A fő oka a régóta várt bejelentések késlekedésének arról, hogy mi következzen az, hogy nincs konszenzus, mi váltsa fel a régi vezérlő hálózatot." 

Tehát már eldőlt az egyik kérdés, csak  még vita van a konkrét kidolgozott terveken. 
 

Sokféle hír kering a cionista/náci összeesküvés letartóztatásáról - Benjamin Fulford
 

Rengeteg hír olvasható e-mail-ekben, blogokon, és a közvetlen hírforrások azt jelzik, hogy a cionista/náci összeesküvés eltávolítása folyamatban van. Ugyanakkor sok jel van arra vonatkozóan, az úgynevezett főáramú hírekben, hogy az Egyesült Államok vállalati kormánya elszigetelődött. "Az amerikai védelmi miniszter Chuck Hagel, az amerikai külügyminiszter John Kerry és a volt amerikai külügyminiszter Condoleezza Rice mostanra nemzetközi szinten kitaszítottá váltak," - ahogy egy MI5 forrás leírta a helyzetet.

Az egyik egyértelmű jel az, hogy a német és más nem amerikai újságok beszámoltak arról, hogy a Blacwater/Academy/Greystone zsoldosok embereket gyilkolnak Ukrajnában. (Tehát az igazat írják végre)

http://rt.com/news/158212-academi-blackwater-ukraine-military/

A franciák eközben továbbra is hadihajókat építenek az oroszoknak a nagy ukrán náci propaganda kampány ellenére. Ez azt bizonyítja, hogy az európaiak teljes mértékben elutasították a legutóbbi náci tervet a 3. Világháború kirobbantására.

A világhatalmi mérleg matematikailag most vitathatalanul a BRICS szövetség javára billen
. A BRICS szövetség mostanra a világ népességének 90%-át, és a GDP 68%-át ellenőrzi, a legutóbbi Világbanki és más adatok alapján.

Az európaiak gyakorlatilag beléptek a BRICS táborba, így az Egyesült Államok cionista hatóságainak nincs más választása, mint lemondani.

A fő oka a régóta várt bejelentések késlekedésének arról, hogy mi következzen az, hogy nincs konszenzus, mi váltsa fel a régi vezérlő hálózatot.

Intenzív tárgyalások folynak jelenleg is, ezt a különböző tárgyaló felek mondták el.


Először is a régi G7 csoport tett egy nagy lépést, hogy megpróbálják helyettesíteni az amerikai dollárt az SDR-el (Special Drawing Rights, azaz „Különleges Lehívási Jogok”), amely az amerikai dollár, az angol font, az euró és a japán jen valutakosárból áll. A lépés az IMF bejelentésének formájában történt, hogy 10.976 milliárd SDR-t (17 milliárd amerikai dollár) kölcsönöznek Ukrajnának.

http://www.imf.org/external/np/sec/pr/2014/pr14189.htm

Ezt a bejelentést rengeteg jóérzésű vita előzte meg a különböző alternatív híroldalakon, előre jelezve az "újraértékelést". Kiderült, hogy ez csak egy lépés volt, hogy hirtelen megnöveljék az SDR kvótát 800%-al, és hogy az SDR-t az új világ valutává tegyék, elkezdve Ukrajnával. A lépés egy kudarc volt. Azok az országok, melyek az SDR számlát támogatják, csupán a világ népességének 10%-át, és GDP-jének 32%-át jelentik (a másik oldala ennek a BRICS országok fentebb említett számai).

Ehhez az adatok egy Világbanki GDP tanulmányból származnak, melyet a különböző országok vásárlóerő-paritása alapján végeztek (mennyit tud valaki vásárolni abból, amit keresett), amely széles körben elfogadott a közgazdászok körében, ami egy pontosabb módja annak, hogyan mérjék egy gazdaság valódi méretét.

http://siteresources.worldbank.org/ICPINT/Resources/270056-1183395201801/Summary-of-Results-and-Findings-of-the-2011-International-Comparison-Program.pdf

Továbbá az IMF továbbra is egy összeesküvés intézmény a cionisták által irányított államok irányába eltorzult szavazati joggal. Az Egyesült Államok például 16,7%-át ellenőrzi a szavazati jogoknak (ez elég a vétójoghoz), összehasonlítva a 3,6%-os kínai aránnyal, bár a legutóbbi világbanki adatok azt mutatják, hogy a kínai gazdaság már nagyobb, mint az USA gazdasága.

Az IMF csupán szomorú eredményeket tud felmutatni az országok lakosságának elszegényítésében, és a saját forrásaik nemzetközi vállalatok kezére történő átjátszásában. Őszintén szólva az IMF bejelentés, hogy kölcsön adnak 17 milliárd dollárt Ukrajnának valójában azt jelentette, hogy "Néhány ukrán oligarchát mocskosul gazdaggá teszünk cserébe a jogért, hogy kifoszthassuk Ukrajnát."

Szükségtelen mondani, hogy az összeesküvés legújabb csele sem sikerült. Azok az IMF SDR-ek sohasem fognak napvilágra kerülni. Ukrajna keleti körzetei már a kijevi náci/Academy rezsimtől való függetlenségre szavaztak, és csak idő kérdése, hogy Oroszország részévé váljanak.

http://rt.com/news/158276-referendum-results-east-ukraine/ - (http://www.hidfo.net/2014/05/12/kelet-ukrajna-valasztasanak-eredmenye-abszolut-tobbseg-nepi-onrendelkezes)

Tehát mit is mondanak most a náci/cionisták saját történelmi vereségükről Ukrajnában? Azzal fenyegetnek, hogy bevetik az "olaj fegyvert" Oroszország ellen.

http://www.telegraph.co.uk/finance/commodities/10823349/Obama-aims-oil-weapon-at-Putin-but-will-he-pull-the-trigger.html

Erről az "olaj fegyverről" kiderült, hogy egy fenyegetés, hogy lenyomják az olaj világpiaci árát az amerikai stratégiai olajkészletek eladásával. Ez egy kétségbeesetten vesztes blöff. Az olajtartalék mindössze 8 napi világpiaci keresletnek felel meg. Nem feltételezték, hogy az összeesküvés irányítja az olajdollárt, hogy ezzel ellenőrizzék a világ olajellátását? Úgy tűnik, hogy már nem, mert ez a fenyegetés valójában azt jelenti, hogy a nem olajtermelő országok megállapodtak abban, hogy együttműködnek a Soros György/Obama tervvel, hogy csődbe viszik Oroszországot az olaj árának lenyomásával. Tehát a nácik az apró olajpénz gyűjtő perselyüknél tartanak mindössze.

Az összeesküvés már vereséget szenvedett, és most itt az idő, hogy beinduljon az új pénzügyi rendszer. A BRICS országok nem sietnek, hogy kiépítsék a saját alternatívájukat, mivel az idő az ő oldalukon áll. Úgy tekintenek az amerikai rezsimre, mint egy haldokló oroszlánra, és tudják, ahelyett, hogy harcolnának, jobb rábízni a természetre, hogy bevégezze feladatát. Ahogy ez megtörténik, a BRICS csendben kiépíti az új intézményeket, hogy kitöltsék azt az űrt, ami az összeesküvés pénzügyi struktúráinak összeomlásával jön létre.


http://news.xinhuanet.com/english/china/2014-05/11/c_133325712.htm

Egy kínai kormányzati forrás azt mondja, hogy valami nagy dolog folyik Kínában és Koreában a pénzügyi rendszerrel kapcsolatosan, de ez még mindig nem világos, hogy mi. Azt azonban elmondta, hogy a koreaiak még mindig aktívan lobbiznak, hogy segítsenek néhány amerikai csoportnak, hogy beválthassák a történelmi kötvényeket. A hivatalnokot a jövő hétre visszahívták Pekingbe, így remélhetőleg még ebben a hónapban további részleteket tudhatunk meg ebben a témában.

Közben, ha az Egyesült Államok talpra akar állni az összeesküvés által előidézett vereségből, a hadseregnek és az ügynökségeknek azon kell lenniük, hogy gyorsan megdöntsék a náci rezsimet, mely a hatalmat a 911-es hamis támadásokkal ragadta magához.


Ezzel összefüggésben minden nappal egyre több email-t kapunk az ügynökségek és a Pentagon forrásaitól mondván, hogy a "letartóztatások elkezdődtek". Volt azonban már sok téves riasztás és beteljesületlen ígéret, úgyhogy amíg nem látjuk valóban, hogy ez megtörténik, ezeket a leveleket egyelőre csak vágyálomként lehet értelmezni. Mint minden buborék, biztosak lehetünk benne, hogy az összeesküvés irányította buborék is kipukkan, de nem lehet megjósolni, hogy pontosan mikor fog megtörténni. A lényeg az, hogy a dolgok csak még rosszabbak lesznek az USA-ban, amíg a katonaság és az ügynökségek nem veszik a bátorságot, és államosítják a Szövetségi Tartalékbankot.

Közben a Fehér Sárkány Társaság az asztalra tette egy jobb világba történő békés átmenet tervét. 
Ez felhív egy jubileumra (az összes magán és állami tartozás egyszeri eltörlése),
 az eszközök újra elosztására (szintén egy egyszeri dolog, amely az eszközök átvételét jelenti a központi bankoktól, melyeket csalással szereztek, nem pedig a vállalkozók által szerzett eszközöket),
 és a világ intézményeinek megújítására egy hatalmas kampánnyal kiegészítve, hogy véget lehessen vetni a szegénységnek, és hogy megállítható legyen a földi környezet pusztulása. 
Szintén javaslatot tettek egy érdemeket szerzett munkatársakból álló nemzetközi jövő tervező ügynökség létrehozására, mely intézmény segítene abban, hogy mindez megvalósuljon.

Benjamin Fulford

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/05/sokfele-hir-kering-cionistanaci.html#.U3J7xHbzS8U






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése