2014. május 3., szombat

Nincs semmi bajod! -Meleron 05.03.

. .CSUPÁN ...IGYEKSZIK TESTED-LELKED-ELMÉD-IDEGRENDSZERED ..MEGSZÜLETNI
 
" NINCS SEMMI BAJOD ! - Ha újra és újra megéled, hogy egyik pillanatban szárnyalsz és boldogság érzeted van .....pár óra múlva pedig mérhetetlen fájó érzés jár át....aztán újra boldog vagy mint aki megváltaná a világot...majd akár fél nap múlva újra zuhansz.... 
 
NE AGGÓDJ...EZ MOST MÉG SOKÁIG ÍGY LEHET!!!! Mivel az emberi idegrendszer is nagyon nehezen tudja feldolgozni azt a hihetetlen erős megváltozott energia-impulzus-dózist amit löketenként kapsz . Mellé jön még, hogy a Lelkednek is újdonság, hogy ekkora TERET ADSZ NEKI emberi részedből....és az Emberi Lényednek is borzasztó teher megélni mindent összességében.... Mellé még grátisz jön, hogy sorra törnek fel létezésed összes emlékei..képekben, ÉRZÉSEKBEN ...és még desszertként....mellé, hogy minden éteri kapu nyitva már!!!..és ezer féle világ lényeit tapasztalod ....ez is terhelő a szervezetednek.. 
 
 Tehát...ne aggódj, nem kell ráenergetizálnod, rámantráznod, rágyúrnod semmivel és orvosilag sincs semmi bajod....CSUPÁN ...IGYEKSZIK TESTED-LELKED-ELMÉD-IDEGRENDSZERED ..MEGSZÜLETNI ...FELVENNI AZT AZ ÚJ ÉLET-ENERGIA MENNYISÉGET..AMIVEL SZOKTATVA TÉGED...EGYRE NAGYOBB DÓZISSAL TUDSZ MŰKÖDNI ...HOGY ..A LEHETŐ LEGTÖBBET MEGÉLHESD EMBERKÉNT ...LÉLEKKÉNT...FÖLDÖN INNEN S TÚL IS... A KULCSOD: TÜRELEM !!!! LÉGY MAGADDAL TÜRELMES EZEKBEN AZ IDŐSZAKOKBAN !!!
Meleron
SMA - ATAM 5 "


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése