2014. május 28., szerda

Az új energia és a pénzügyi káosz- Benjamin Fulford 05.27.

  A múlt héten az összeesküvés nagy kudarcainak lehettünk tanúi a pénzügyi háborúban, az energia fronton viszont több jelentős esemény történt.

Az új energia technológiák haladnak előre, miközben a pénzügyi káosz egyre mélyül
 
A múlt héten az összeesküvés nagy kudarcainak lehettünk tanúi a pénzügyi háborúban, az energia fronton viszont több jelentős esemény történt.

Ami a pénzügyeket illeti, a Világbank volt jogtanácsadója Karen Hudes, és Winston Shrout jogász megpróbálták beperelni a Világbankot annak az 1000 tonna aranynak a visszaadásáért, amit a japán kormány helyezett letétbe, a CIA és japán kormányzati források szerint (Karen Hudes nem válaszolt arra az e-mail-re, amelyben ennek megerősítését kértük). Azonban az Amerikai Pénzügyminisztérium, a Világbank tényleges irányítója megtagadta ezt mondván, hogy a Világbanknál letétbe helyezett aranyat a sárkány családtól lopták el, a források szerint.

Mindenesetre az arany még nem jutott vissza a sárkány családhoz sem, így csupán az a tény maradt, hogy az Egyesült Államok vállalati kormánya az összes aranyat ellopta, amit letétben tartottak, és csődbe ment. Az egyetlen racionális lehetőség az Egyesült Államok számára most az, hogy csődöt jelent a vállalati kormány, államosítják a Federal Reserve-t, és maguk kezdik kibocsátani a zöldhasút (dollár). Az összeesküvés persze minden erejét arra fogja használni, hogy megakadályozza ennek megtörténtét, így a további pénzügyi zavarok elkerülhetetlenek egészen addig, amíg az egész struktúra össze nem omlik (erről bővebben az alábbiakban).

Az energia fronton a dolgok sokkal jobban néznek ki, mára világossá vált, hogy az elfojtott energia technológia szelleme kiszabadult a palackból. Egy nagy japán gyártó kapcsolatba lépett a Fehér Sárkány Társasággal a múlt héten, hogy elmondják, haladnak előre a Tesla Kvantum Energia Generátor előállításával. A FST-nak egyelőre még nem volt lehetősége tesztelni egy ilyen eszközt.

Egy másik területen egy nagy japán kormányzati kutatási szervezet együtt a Pentagonnal elkezdte egy 2 méter-szer 1 méter méretű nukleáris reaktor gyártását, amely az úgynevezett kiégett fűtőelemekből képes előállítani 50.000 megawattot (egy városnak elég), állítja egy vezető kutató. A berendezések amerikai katonai bázisokon épülnek, hogy megakadályozzák az összeesküvés beavatkozását, mondta. Az amerikai haditengerészet tengeralattjárókon és csatahajókon kezdi használni őket, tette hozzá.

Ez a lépés egybeesik az amerikai haditengerészetnél végrehajtott sikeres kísérlet bejelentésével, hogy repülő és rakéta üzemanyagot hoztak létre tengervízből egy nukleáris erőmű által létrehozott villamos energia segítségével.

http://www.voanews.com/content/us-navy-lab-turns-seawater-into-fuel/1919512.html

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/04/viszlat-olaj-az-amerikai.html#.U4SfPN60PXQ

Az is kiderült, hogy a Tokyo Gas már megkezdte olyan üzemanyagcellák forgalmazását, amelyek fűtéssel és villamos energiával látják el a házakat. A Tokyo Gas hivatalos weboldala azt mondja, hogy az üzemanyagcellák földgázzal működnek, de japán kormányzati források szerint az elektromos áram termelése a hidrogén vízből történő kivonásával történik.

http://home.tokyo-gas.co.jp/enefarm_special/enefarm/structure_detail.html

A másik nagy lépés az energiaszektorban az újonnan megválasztott indiai miniszterelnök, Narendra Modi bejelentése volt, miszerint 2019-ig minden háztartás napenergiával fog működni. Modi, akinek megtiltották, hogy az USA-ba belépjen, egyáltalán nem fog együttműködni az összeesküvéssel sok más kérdésben sem, nem csak a napenergia tekintetében.

http://thinkprogress.org/climate/2014/05/20/3439254/india-prime-minister-modi-solar/

http://nepszava.hu/cikk/1021497-a-napenergiara-koncentral-az-uj-indiai-kormanyfo/

Ha India meg tudja csinálni, akkor a világ többi része is képes rá. Ha az USA-nak volna egy valódi kormánya, a legtöbb amerikai ház napelemes lehetne 5 éven belül. Nem számít, sokan mit gondolnak, Kína és India most teljes gőzzel a napenergia felé fordul, így az olaj- és gázipar már nem lesz képes mesterségesen magasan tartani a napelemek árát.

Az olaj- és gáziparban is látható volt a múlt héten néhány napvilágra került nagy változás. A legnagyobb az Amerikai Energia Információs Hivatal bejelentése volt, hogy az amerikai palaolaj tartalék csak mindössze körülbelül 30%, amiről korábban már beszéltünk.

http://www.zerohedge.com/news/2014-05-22/us-shale-oil-miracle-disappears

Ez azt jelenti, hogy bármiféle amerikai beszéd arról, hogy Oroszországot, mint gázszállítót lecserélik Európára, csak beszéd marad. Ebben az összefüggésben Lord Peter Mandelson, akit az MI5 úgy írt le, mint a Rothschlid család képviselője, hivatkozott az amerikai (nem létező) palaolajra, mint nyilvános fenyegetésük hátterére, hogy azzal "befagyasszák Oroszországot a globális pénzügyi rendszerben".

http://www.telegraph.co.uk/finance/newsbysector/energy/oilandgas/10850249/Lord-Mandelson-sees-looming-nightmare-for-Russian-economy-despite-gas-deal.html

Jellemzően azzal fenyegetőzött, hogy az orosz vállalati külső adósság 700 milliárd dolláros értéke "nem vihető át". Ez tiszta blöff. Az MI5 forrás szerint az Egyesült Királyságban is jelentős túlzásokba esnek a palaolaj tartalékokat illetően. Az is világos, hogy a Rothschildok, és nem Oroszország pénzügyi rendszere fagyott le.

A 400 milliárd dolláros gázüzlet, melyet Oroszország Kínával együtt jelentett be a múlt héten azt jelenti, hogy akkor is, ha Európa úgy dönt, hogy lábon lövi saját magát, és nem vásárol orosz gázt, Oroszország talált más vásárlókat.

Ami az igazi tét itt, a Rothschildok és az összeesküvés ellenőrzése a nyugati pénzügyi rendszer felett.

Itt a helyzet Ukrajnával kapcsolatban az, hogy Oroszország arra kérte az ukránokat, hogy az orosz gázért júniustól kezdve készpénzzel fizessenek. Ukrajnának nincs pénze. Az IMF elmondása szerint ellátja Ukrajnát pénzzel, de az IMF-nek, mint összeesküvés konstrukciónak nincs pénze, sem aranya. Ukrajna új elnöke már arról beszélt, hogy közvetlenül Oroszországgal fog tárgyalni ebben a kérdésben nyugati befolyás nélkül. Valószínűleg abba sem fog beleegyezni, hogy átadja az ukrajnai erőforrásokat a nyugati oligarcháknak.

Más összeesküvés pénzszerzés is meghiúsult. A múlt heti monarchista katonai puccs Thaiföldön az összeesküvés egy kísérletét jelentette, hogy ellopják a thai királyi család aranyát, valamint a Thaiföldön tárolt perzsa aranyat, CIA-s gazemberek által manipulált "vörösingesek" segítségével, akiket megállítottak.

Azt is megtudtuk a múlt héten, mi volt a szándéka Obama amerikai vállalati elnöknek, amikor Japánban járt a hónap elején. Japán kormányzati források szerint megpróbálta rátenni a kezét a fukushimai rekonstrukcióra félretett pénz nagy részére.

Egy kínai kormányzati forrás ezt megerősítette, és elmondta, hogy az amerikaiak (összeesküvés) felajánlották a legtöbb fukushimai ingatlant, valamint az energiatermelő létesítményeket eladásra kínai vállalatoknak. A kínaiaknak annak lehetőségét is felajánlották, hogy megvásároljanak néhány japán média konglomerátumot.

Obama ismét megpróbálta készpénzre váltani a hamis Kennedy kötvényeket miközben Ázsiában volt, ezúttal a dél-koreaiakon keresztül, mondta a kínai forrás.

Ebben a kontextusban került sor Karen Hudes kísérletére, hogy kivegyék a japán aranyat a Világbankból.

Azt is megtudtuk MI6 forrásoktól Ázsiában, hogy Biden amerikai alelnök titokban felajánlotta, hogy eladja Hawaii-t Kínának, hogy megtartsa az amerikai vállalati kormány fizetőképességét.

Az állítólag Hawaii születésű Obama elnök a hétvégén Afganisztánban járt, ahol beszédet mondott, ahol fenntartotta azt a fikciót, hogy a 911-es támadások Afganisztánból erednek. Van még valójában ember, aki ezt elhiszi? A tény, amit említ 911-ről csak a támadásokban való bűnrészességét bizonyítja.

Mi tartja vissza az amerikai hadsereget, hogy Washingtonba vonuljanak, és letartóztassák ezeket a gazembereket? Miért hajthatnak végre még most is terrortámadásokat, és hazudhatnak a világnak?

A dolgok Európában is kritikus szakaszba lépnek. Az EU választások múlt héten az EU-ellenes pártok győzelmét mutatták az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Dániában, Görögországban és másutt. Ez jól tükrözi a széleskörű elégedetlenséget a Bilderberg/náci EU projekttel szemben. A németek, akik ezen országok többségét támogatják, dönthetnek úgy, hogy összakapcsolják erőiket Oroszországgal annak érdekében, hogy az egységes Európáról szóló ötletüket újra pályára állítsák.

A németek már nem voltak hajlandóak együttműködni az összeesküvéssel, hogy az Ukrajnában létrehozott válságot megpróbálják Oroszország elszigetelésére felhasználni. Talán most már tesznek egy lépést előre, és csatlakoznak a BRICS nemzetekhez, hogy az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és más nyugati országok  náci rezsimjeit szigeteljék el inkább.

A Fehér Sárkány terv az ütemterv szerint bontakozik ki. Az összeesküvés uralmának vége most már matematikai bizonyosság.

Benjamin Fulford
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/05/az-uj-energia-technologiak-haladnak.html#.U4W6AHbb4c8 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése