2014. május 14., szerda

Működő QEG készülék Marokkóban 04.28.



Előzmény itt: Kezdj el magad gyártani QEG-et - ingyenenergia készüléket http://szepjovot.blogspot.hu/2014/05/kezdj-el-magad-gyartani-qeg-et.html


Szabad energia működés közben - 
Marokkóban is megépítették a QEG készüléket

 


Az alábbi videót megnézni nagy élmény, talán azért is, mert sok éve már, hogy felröppennek hírek különféle ingyen energiát adó berendezésekről, a kétség és a főáramú tudomány negativitása által övezve, és amelyek újra és újra azt mutatják, hogy a jelenlegi tudományos és fizikai értelmezések frissítésre szorulnak.

Először is határozzuk meg, mi is az a "szabad energia". Úgy a legkönnyebb magyarázni, hogy több energia nyerhető ki egy szabad energiát előállító berendezésből, mint amennyit betáplálunk, majd folyamatosan képes energia előállítására. Igaz, hogy ennek a készüléknek szüksége lesz alkatrészcserére, például csapágy, ékszíj stb., élettartamuk egy bizonyos pontján. Ugyanakkor ezek minimális költségek.

Egy pillanatra felejtsük el ezeknek a technológiáknak az elnyomását, és egyszerűen összpontosítsunk arra a tényre, hogy itt vannak, működnek, és végül eljutnak az emberekhez, akik vagy megépítik, vagy megvásárolják maguknak.

Ha még nem hallottál a QEG-ről (Kvantum Energia Generátor), akkor ez számodra kellemes meglepetés lesz. Ez az eszköz Tesla munkáján alapul, aki megépített egy rezonancia generátort, melynek 1kW-ra van szüksége 10 kW kimeneti teljesítmény előállításához. Ez a készülék ugyanazon szabadalom alapján készült és működik, mint ami a nyilvánosság számára is megjelent. Évek vizsgálatai és módosításai elérhetővé tették mások számára is, hogy megépítsék. Ez az új eszköz 1kW bemeneti teljesítményt igényel a mag rezonancia eléréséhez, majd ezután 10 kW teljesítményt állít elő, így a betáplálás lekapcsolható, majd egy inverter segítségével nincs többet szükség bemeneti teljesítményre.

Ez tehát azt jelenti, hogy egy rövid ideig tartó felvett teljesítményen kívül, nincs szükség tovább a betáplálásra. HopeGirl (1) állítása szerint, aki kiadta a nyílt forráskódú terveket a nyilvánosság számára: "A QEG most már az emberiségé." Sokan végeznek további fejlesztéseket, és most már mindannyian együtt dolgozhatunk ezeken a technológiákon." Szép szavakkal élve, a világnak nem kell a pénzre, kapzsiságra, szabadalmakra, tulajdonjogra és hatalomra épülnie. Ezek régi, elavult fogalmak, melyeket könnyedén magunk mögött hagyhatunk.

Ezen a videón egy marokkói közösség mindössze 3 nap alatt megépült készülékét láthatjuk. A felvétel a készülék első bekapcsolását mutatja. A készüléknek ez csak a kezdet, mivel több trükkös módosításra fognak sort keríteni az elkövetkező napokban, hogy növeljék a kimeneti teljesítményt.

Üzenet a világnak: "Ha meg tudjuk csinálni a QEG-t és működik Marokkóban, meg tudjuk csinálni bárhol!" - Tomas Qubeck - New Earth Heartbeat

http://sitsshow.blogspot.hu/2014/04/status-of-qeg-build-morocco-build-day-3.html

A készüléket Tajvanon is megépítették, és több csapat dolgozik a sajátján a világ más részein.

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/04/kobra-beszamolo-japan-es-tajvani.html

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/03/mukodo-ingyen-energia-keszulek-jelent.html

(1) - http://hopegirl2012.wordpress.com/2014/03/25/qeg-open-sourced/

A készülék dokumentációja itt megtekinthető és letölthető: http://issuu.com/webshare/docs/qeg-user-manual-3-25-14

Videó: 2014.04.28.


Collective Evolution
Forrás:  http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/05/szabad-energia-mukodes-kozben.html?spref=fb#.U3N3kXbb4c9

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése