2014. május 9., péntek

EUROVÍZIÓ 2014



Ausztria megnyerte az 59. Eurovíziós Dalversenyt. Conchita Wurstnak (Koncsita Kolbász)  köszönhetően jövőre Bécsben lesz a 60. jubileumi dalfesztivál.

Magyarország ötödik helyen zárta a versenyt.



Hallgasd meg a győztes dalt ITT.

 András ezt mondta a döntőt követően.


Eurovision 2014 Hungary: 
András Kállay-Saunders - Running 
(1st Semi-Final) 

2014. május 10., szombat | 21:14
Kállay-Saunders a szívét hagyja ma a színpadon
"Ma visszanézek és emlékszem a napokra amikor azt hittem minden vége, mikor úgy éreztem soha nem fogom élni az álmaimat , mikor fel akartam adni. Ezek a napok miatt gyönyörű a mai nap. Miattatok tudom élni az álmaimat, ezért a szívemben lesztek örökre. Valaki aki hisz bennem és jót akar nekem es drukkol hogy minden sikerül az nem egy rajongó , az család. Köszönöm hogy vagytok az életemben. Ma este a szívemet hagyom a színpadon. A hangomon keresztül sírok mindenkinek aki átélte a dalom mondanivalóját. Legyen a hangom az erő amikor mar úgy érzed nincs remény. Magyarország ezt nektek csinálom, meg a világnak ! Mielőtt valaki beleköt a helyesírásba csak szeretnem mondani nem mindig az a fontos hogy írok, hanem inkább MIT mondok love you all!!!" 

- ez volt az utolsó üzenet, amit Kállay-Saunders a Facebookon posztolt a fellépése előtt.

 

 

 

 

3 megjegyzés:

  1. ez komoly?ti megkattantatok?ez számit bárkinek h.nyerni v.vesziteni?ha ö nyer ez nekem jo lesz?nektek elgurult a gyogyszeretek.

    VálaszTörlés
  2. Ha ő nyer, akkor jó lesz neked is,....nekünk is... magyaroknak.

    De nem a nyerés a lényeg, hanem a figyelem, az együttérzés, a szív nyitogatás, a szeretet áramlás, amit e dallal el tud érni András.. sokmilló emberben... és egyszerre! Ez hatalmas energia, ami a magyaroknak szól, vagyis Magyarországnak. Szükségünk van bizony most egy ilyen energia támogatásra. és a nézőknek is szüksége van erre a felemelő élményre. Már most is sokan mondják, mennyire megható volt végignézni a videót.

    Azt lehet tudni a közvélemény kutasokból, hogy most első helyen áll a magyar dal!

    Hogy milyen energiáról is beszélek? A Mennyei próféciában is lehet erről olvasni. Kb: Ha egy közösség a figyelmét egyszerre odairányítja arra aki beszél, az nagy energiát kap, ami segíti őt....

    VálaszTörlés
  3. aki Névtelen annak a véleménye Nem számít!

    VálaszTörlés