2014. március 24., hétfő

Ikerlélek-egyesülés- Mária Magdolna üzenet





Mária Magdolna médiumi üzenete:

Elkezdődött az ikerlélek-egyesülés első hulláma...

Azon lélekpároknak, akik mostanra tervezték egyesülésüket, a hurrikán erejével transzformálódik át az életük. Rendkívüli erők felborítanak az életükben minden olyan bekövesedett, karmikus rendszert, amely nem szolgálja, vagy gátolja a magasabb tudati síkokra való lépést, a dimenzióváltást, avagy az ikerlélek-egyesülést. Mert az ikerlélek-egyesülés egyfajta dimenzióváltás. Sokan vannak közületek, akik felvállalták az elemi erővel való átalakulást. Sokan nyitva hagyták a második hullámban való egyesülés lehetőségét is, mely második hullám az őszi ciklusban zajlódik le.
Megtörténik. 


Nagyon-nagyon erős tisztulási folyamat az ikerlélekkel való egyesülés: az ősfájdalmak, a magasabb dimenziókból, tudatállapotokból való süllyedések okai és gyökerei oldódnak és tisztulnak ki.


Vihar van a lélekben... a rendrakás időszaka ez... olykor keserves sírással, fejfájással, émelygéssel, levertséggel, fáradtsággal, sok-sok alvással - vagyis tisztulással!
A tavasz új életet és új világot teremt...
Elkezdődött...


Legyetek erősek, mert Ti, akik erre a ciklusra terveztétek az eggyé válást, kicserélődtök gondolataitokban, szavaitokban, cselekedeteitekben... "Különccé" váltok...
És egyre több "különc" lesz, amikor pedig ők elérik a kritikus tömeg szintjét, ez az állapot lesz az általános, átlagos... normális...


Az ikerlángegyesülés a dimenzióváltás, az evolúciós és spirituális fejlődés következő lépcsőfoka..."

Csatornázta: Vaktor Orsolya


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése