2014. március 25., kedd

Tárgyalások egy békés világ létrehozására - Benjamin Fulford 03.25.


 Mindenestre az európai képviselőkkel történt találkozó mellett a FST  (FEhér Sárkány Társaság)  találkozni fog a kínaiakkal, az oroszokkal, az észak-koreaiakkal és a gnosztikus illuminátusok képviselőivel ezen a héten, részeként a folyamatos erőfeszítéseknek annak érdekében, hogy a globális adósrabszolgaságot hamarosan felváltsa a globális harmónia.


A tárgyalások egy békés világ létrehozására zökkenőmentesen folynak az összeesküvés folyamatos fenyegetései ellenére

 
Nem volt mozgalmas tevékenység sem a felszínen, sem alatta az elmúlt héten, ahogy a tárgyalások a végső szakaszba lépnek arról, hogy miképp frissítsék fel a világ gazdasági és politikai struktúráit. A felszín alatt a kínaiak, a gnosztikus illuminátusok, a britek, az európaiak, a katonai ipari komplexum és mások voltak kapcsolatban a Fehér Sárkány Társasággal, hogy felvázolják, hová húznák a vonalakat a homokban.

A felszínen az izraeli kormány elrendelte valamennyi nagykövetségének leállítását, van egy folyamatban lévő kísérlet, hogy egy új hidegháborút indítsanak, és az ENSZ-t már burkoltan megfenyegették egy nukleáris terror kibontakozásával.

http://www.reuters.com/article/2014/03/23/us-israel-diplomacy-idUSBREA2M0ER20140323 - (http://www.keletport.hu/index.php/hirek/943-bezar-az-osszes-izraeli-nagykovetseg-es-konzulatus)

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/moldova/10717260/Russian-troops-poised-to-run-into-Moldova-Nato-commander-warns.html - (http://www.hirado.hu/2014/03/22/moldova-miatt-aggodik-juncker/)

http://rt.com/news/iaea-dirty-bomb-terrorists-493/ - (http://www.168ora.hu/globusz/ha-ilyet-robbantanak-terroristak-abbol-nagy-baj-lehet-125034.html)

A felszín alatt, ugyanaz a csoport, mely előre megjósolta az ukrán eseményeket, és az amerikai katonai lépéseket Kína ellen (az eltűnt malajziai repülőgép) azt mondta a Fehér Sárkány Társaságnak, hogy a következő lépés "hamis támadás események lesznek Malajziában és Indonéziában, majd ezt követően 12 amerikai elektromos hálózat leállítása következik, és egy újbóli kísérlet, hogy kirobbantsák a 3. Világháborút." Ez tekinthető egyfajta asztalcsapkodó taktikának, melynek célja, hogy befolyásolja a folyamatban lévő tárgyalásokat.

Egy pozitív megjegyzés, egy magát "Cobra ellenállásnak" nevező csoport egyik képviselője találkozott a FST-al Tokióban, hogy tárgyalásokat folytasson egy Európa és Ázsia közötti szövetségről.

Ez egybeesik a kínai elnök, Xi Jinping  folyamatban lévő európai látogatásával, ahol találkozik a G7-ek államfőivel, valamint a 300-ak bizottsága magas rangú tagjaival.

http://english.cntv.cn/program/newsupdate/20140323/101730.shtml - (http://hu.euronews.com/2014/03/22/gazdasagi-kapcsolatepites-hollandiaba-latogatott-kinai-elnok/)

Az egyik javaslat az asztalon egy felhívás, hogy váltsák fel az ENSZ Biztonsági Tanácsának 5 állandó tagját, az Egyesült Államokat, Oroszországot, Franciaországot, Angliát és Kínát a nyolcak tanácsával. A tanácsosok vagy vének képviselnék Afrikát, Amerikát (Észak és Dél), Kínát, Kelet-Ázsiát Kína kivételével, Európát (beleértve Oroszországot), Indiát, az Iszlám világot és a globális első nemzeteket. A javaslat szerint mindegyik területnek lenne vétójoga bármivel kapcsolatban, ami hatással van a saját régiójára.

Bár a részleteket még el kell rendezni, úgy tűnik, hogy nincs nagyobb kifogás a javaslat főbb vonalai ellen. Nagymértékű támogatást élvez az agymosott szavazók, a média manipuláció, a megvesztegetés és a választási csalás jellemezte hibás demokráciák felváltása teljesítményelvű, valós demokráciákkal.

A kérdés, hogy mi a teendő a Federal Reserve Board-al és az Európai Központi Bankkal, továbbra is a legnagyobb vita tárgya.

Van egy széleskörű egyetértés, hogy a nemzetközi kereskedelemben használt dollárt külön kell választani bármilyen Egyesült Államok Köztársaság kincstára által kibocsátott új valutától. Ez lehetővé tenné, hogy a Köztársaság szinte korlátlan mennyiségű állami pénzt fektessen be az Egyesült Államokban anélkül, hogy leértékelődne a nemzetközinek tartott amerikai dollár. Ezzel lehetővé válna, hogy az amerikai fizikai gazdaság újra versenyképes legyen. Az egyedüli emberek, akik ez ellen tiltakoztak természetesen azok a családok, melyek tulajdonolják a jelenlegi dollár rendszert, akik továbbra is így folytatnák, és megvárnák, hogy az amerikai életszínvonal a harmadik világ szintjére zuhanjon.

Függetlenül attól, hogy mi történik az USA-ban, a FST rámutatott az európai képviselőnek arra, hogy az európaiak önállóan bocsássanak ki saját kormányzati valutát, hátterében az európai anyagi gazdasággal anélkül, hogy az ázsiai aranyra támaszkodnának. Azt is kifejtették, hogy a kormányzati pénz egy sokkal jobb alternatíva, mint a magántulajdonban lévő Európai Központi Bank "Eurónak" nevezett adós bankjegyei.

Amint az európai és észak-amerikai népek megszabadulnak a babiloni stílusú adósrabszolgaságtól, meg fogják tapasztalni azt az újjászületést, melyhez foghatót nem látott a világ.

Az ázsiaiak az összes aranyukkal természetesen abban a helyzetben lesznek, hogy nagyvonalúan befektessenek és befolyást szerezzenek az egész világon, függetlenül attól, hogy az európaiak és az amerikaiak kiadják vagy sem a saját független régiós valutájukat.

Mindeközben ezen megbeszélések hátterében baljós okkult üzeneteket és fenyegetéseket küld a haldokló összeesküvés. Amint már említettük, az izraeliek leállították az összes nagykövetségüket, és a nagyköveteik, valamint a vezető személyzetük föld alatti menedékhelyekre mentek.

Ez az üzenet egy olyan forrástól érkezett, mely képes feltörni a mobiltelefonomat: "A közelgő ENSZ közvetítés bemutatja a tűz általi pusztulást, a Föld megtisztítását, és Lucifer érkező tanítóját." Ennek időpontja valamikor április 14 - 21 közöttre került.

A "Cobra" képviselő elmondta, hogy függetlenül hallott ugyanerről az említett időpontról, miszerint jelentős okkult asztrológiai jelentése van. Ugyanakkor azt is elmondta, hogyha elég ember gondolkodna pozitívan a negativitás helyett, jobb dolgot eredményezne egy másik tömeges sérüléssel járó eseménnyel ellentétben.

Mindenestre, mivel a világ legnagyobb katonai szervezetei már nem támogatják az összeesküvőket, vélhetően most már üresek a fenyegetéseik. A P2 páholy szerint, még Obama elnök sem áll már az összeesküvők mellett, így a probléma néhány washingtoni, new york-i és izraeli székhelyű sátánimádó gengszterre korlátozódott. Ezek az emberek nem lesznek ott sokkal tovább, sokuk már el is tűnt.

Mint már említettük, Xi Jinping kínai elnök most Hollandiában tartózkodik a főként észak-európai turné részeként. Találkozni fog Barack Obamával és a G7 államfőivel. Miközben Obama és Xi Európában vannak, Obama felesége, anyósa és lányai Kínában. Bár mindenki túl udvarias, hogy ezt mondja, de úgy tűnik, mintha túszként volnának ott, hogy biztosítsák Xi elnök biztonságát, miközben Európában van.

Obama a pápával is találkozni fog, ahogy a Shinzo Abe japán miniszterelnök és Park Gyeun-hye dél-koreai elnök közötti találkozón is, ahol nem kétséges, hogy megvitatják a Koreai-félsziget észak-koreai nyomásra történő egyesítését.

A másik folyamatos nyomás, hogy hozzanak létre egy mérsékelt iszlám kalifátust, és vessenek véget a cionsita/náci kísérleteknek, hogy háborút robbantsanak ki a radikális Muzulmán Testvériség rendszerek és a Keresztény országok között. A legutóbbi lépés ezen a téren Egyiptom bejelentése, hogy ki fogják végezni a Muzulmán Testvériség 529 tagját.

http://hu.euronews.com/2014/03/25/ujabb-682-embert-itelhetnek-halalra-az-egyiptomi-birosagok/

A testvériséget szintén eltávolították Szíriából, Szaúd-Arábiából, az Egyesült Arab Emírségből és a régió más országaiból. A mérsékelt iszlámnak végül elég volt, és visszavág.

Ebben a történetben a legtöbb kapcsolódás az érdekes pont, különösen a radikális változásokkal kapcsolatosan a Közel-Keleten az, hogy ezek egy brit székhelyű médiacégtől erednek. Az amerikai vállalati propaganda média próbál úgy tenni, mintha nem ez történne. Ez világosan jelzi, hogy Anglia kitört az összeesküvés irányítása alól.

Mindenestre az európai képviselőkkel történt találkozó mellett a FST találkozni fog a kínaiakkal, az oroszokkal, az észak-koreaiakkal és a gnosztikus illuminátusok képviselőivel ezen a héten, részeként a folyamatos erőfeszítéseknek annak érdekében, hogy a globális adósrabszolgaságot hamarosan felváltsa a globális harmónia.

Benjamin Fulford
 http://ujvilagtudat.blogspot.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése