2014. március 18., kedd

Az összeesküvés visszavonul - Benjamin Fulford 03.18.

   
Újabb izgalmas hírek a világból. Alakulnak szépen a dolgok. Fulford mégis helyenként  riogat, de annak de dőljünk be. Ne féljünk, mert láthatjuk mi is, de minden égi üzenet is biztat  bennünket  a sötét hatalom közeli végével. /Dombi Katalin



Az összeesküvés visszavonul, miután az általuk irányított országokat blokáddal fenyegették meg

 

A magas szintű katasztrófapolitika, ami körülveszi a olajdollár közelgő összeomlását és mögötte az összeesküvését, az elmúlt héten új szintet ért el, tetőzve egy BRICS ultimátummal, hogy az "Olaj, gáz, élelem és más erőforrások bevitele megszűnne az Egyesült Államokba és a NATO-ba, ha csak nem visszakoznak az ukrajnai offenzívájukból, orosz kormányzati forrás szerint.

Szintén voltak fenyegetések, hogy leállítják az USA villamosenergia hálózatát egy elektromágneses impulzus fegyverrel, ahogy arról Dick Cheney beszámolt, vagy közvetlen támadások a hálózat sérülékeny részei ellen milicista erők részéről, ha az összeesküvés nem vonul vissza.

Az összeesküvés irányította katonai elemek ennek következtében biológiai fegyverek szabadon engedésével fenyegettek, vagy leállítják a légiforgalmat és egyéb problémákat okozhatnak.

Ezen a ponton, hogy megakadályozzanak egy spirált, mely kiütné jelenlegi állapotában a civilizációt, győzött a hideg fej, és megpróbálnak elérni egyfajta kompromisszumot az olajdollár és Euro rendszerek irányítása fölött, mondták el források, akik közvetlenül vesznek részt a tárgyalásokon.

A gyorsan változó helyzet Ukrajnában, a fenyegető háború Katarban Szaúd-Arábia részéről, az eltűnt malajziai utasszállító, valamint sok más esemény, mind kapcsolódnak ezekhez a tárgyalásokhoz, ebben több forrás is egyetért.

Ukrajna esetében az Egyesült Nemzetek Szervezete által jóváhagyott nemzetközi szerződés, melyet aláírt Oroszország, az Egyesült Államok és a NATO előírja, hogyha bármely ország megsérti Ukrajna szuverenitását, akkor az ENSZ tagországok kötelesek szüneteltetni mindenféle kereskedelmet a szerződést megsértő országokkal. Mivel az oroszoknak cáfolhatatlan bizonyítékaik vannak arra, hogy a törvényes ukrán kormányt a magántulajdonban lévő Federal Reserve Board, az Amerikai Egyesült Államok leányvállalatuk és NATO tagok által finanszírozott zsoldosok döntötték meg, mindezen országok ki lennének téve a teljes kereskedelmi embargónak.

Az összeesküvés által irányított média és rabszolga kormányok kísérletei, hogy Oroszországot, mint agresszort bélyegezzék meg, ebben a helyzetben nem csapnak be senkit.

Mindenesetre, még akkor is, ha az összeesküvés irányította vállalati propaganda média megpróbálja elterelni a figyelmet az ukrán helyzetről, valamint a vég nélküli spekulációval az eltűnt malajziai utasszállítóról, teljesen figyelmen kívül hagyják az öbölmenti olaj országok elszakadását az összeesküvéstől, Szaúd-Arábia vezetésével.

Szaúd-Arábia, az Egyesült Arab Emirátusok és más Öböl-országok azzal fenyegetnek, hogy elvágnak minden kereskedelmet Katarral, és esetleg hadat üzennek, kivéve, ha leállítják az Al Jazeera-t és kirúgják az összeesküvést, mint a Rand Corporation-t és a Brookings Intézetet. Az egyetlen jelentős nyugati vállalati médiaorgánum, mely beszámolt erről az óriási fejleményről, az Agence France Press vagy AFP.

A Rand Corporation ugyanaz a rakás pszichopata, akik egy háborút javasoltak egy közepes méretű országgal, mint Japán vagy Brazília az amerikai gazdaság felélénkítésére. A földrengés, mely az új-zélandi Christchurch-t sújtotta néhány évvel ezelőtt, közvetlenül azután következett be, miután Thad Allen a Rand Corporation-től és egy tucat kongresszusi tag kérte Új-Zélandot, hogy hadd legyen az ország otthona egymillió sátáni összeesküvés tagnak, de visszautasították őket. Katar az összeesküvés számtalan gyilkos drón műveletének is bázisa volt.

A szaúdi lépés a trónörökös múlt heti kínai látogatása során történt, és azt jelenti, hogy az összeesküvés hozzáférése most már elvágható az orosz és közel-keleti olajtól. Ezért nyitotta meg az Egyesült Államok a stratégiai olajtartalékokat a múlt héten. Ezek a tartalékok a jelenlegi fogyasztás mellett az USA-t 58 napig képesek ellátni olajimport nélkül.

A másik nagyon beszédes jel, hogy nemrégiben a brit kormány visszautasította az összeesküvést, hogy részt vegyen bármilyen formában az Oroszország elleni szankciókban, ahogy a németek is kizárták ezt a lehetőséget.

Az oroszok a maguk részéről már evakuálták a pénzeszközeiket az összeesküvés ellenőrizte pénzügyi intézményekből, ezen felül rugdossák ki az összeesküvéshez kapcsolódó üzletembereket Oroszországból, és elkobozzák a vagyonukat.

A kínaiak lehetővé tették, hogy a Renminbi essen több mint 1 százalékot hétfőn, ami egy jel az összeesküvés számára, hogy nem tűrik az egyoldalú kísérleteket, hogy leértékeljék a dollárt.

Ez azt jelenti, hogy a Federal Reserve Board rezsim Washington D.C.-ben és testvér intézménye az Európai Központi Bank mostanra elszigetelődött a globális közösségtől.

Az összeesküvés oldaláról a megbeszéléseknek, hogy IMF finanszírozást nyújtanak Ukrajnának értelmetlen, mivel az IMF-nek nincs pénze. Ugyanúgy, ahogy a felélesztett megbeszélésnek a Különleges Lehívási Jogokról az amerikai dollár alternatívájaként.

Természetesen senki sem fogja elfogadni az IMF ilyenfajta szerepét, hacsak nem osztják újra a szavazati jogokat a globális gazdasági és demográfiai valósággal összhangban. Más szavakkal, az európaiak és az amerikaiak elvesztik az irányítást, a most már több mint 50 százalékos szavazatukat ebben az intézményben, valamint a Világbankban.

Ugyanez igaz az Egyesült Nemzetek Szervezetére. Ha elvesztik a többségi irányítást, akkor már nem lesznek képesek finanszírozni a sok titkos projektet és zsoldos hadsereget.

Az összeesküvők meg vannak rémülve, hogy elvesztik ezt az irányítást, mivel ez a világhatalmuk elvesztését jelenti. Ha elvesztik ezt a hatalmat, csak idő kérdése, hogy az eugenika és az elnéptelenítési programjaik teljes mértékben napvilágra kerüljenek. Sokan telve lesznek gyilkos dühvel, ahogy hallanak majd az összeesküvés elképzelhetetlen bűncselekményeiről, mint például a vakcinák segítségével véghezvitt tömeges sterilizálásról, a szisztematikus emberrablásokról, gyermekek szexuális rabszolgaságáról stb.

A helyzet továbbra is feszült, és fennáll a lehetősége valami drámaibb dolognak, mint amit az utóbbi időben láttunk, többek közt 911 és 311 esetében, amire hamarosan sor kerülhet. A legnagyobb aggodalmat az El Hierro körüli újbóli hirtelen földrengések okozták a Kanári-szigeteken.

http://rense.com/general96/elhierro.html

Van egy nagyon is valós veszély, hogyha a La Palma sziklaformáció a Kanári-szigeteken beleesik az óceánba, akkor 100 méter magas szökőár is sújthatja az Egyesült Államok keleti partját és Dél-Európát. Remélhetőleg ilyen esemény nem fog bekövetkezni, de egy reális lehetőség.

Egy pozitív megjegyzés, számos jelentés érkezik ingyen energia eszközök eladásáról, ezek közül az egyik Brazíliából:

http://www.earth-heal.com/news/news/112-inventions/1472-brazil-free-energy-device.html

Továbbá a titokzatos forrás, aki a közelmúltban figyelmeztette e sorok íróját a közelgő válságra Kelet-Európában, valamint a tervezett támadásra Kínában (malajziai utasszállító eltűnése) felvette újra a kapcsolatot, hogy tájékoztasson arról, hogy "Az ENSZ ma reggel megerősítette, hogy beléptünk a Vízöntő korba az egekben, és a Szűz korba a Földön."

Remélhetőleg ez a meglehetősen ezoterikus üzenet azt jelenti, hogy az összeesküvés kész lemondani és törekedik egy aranykor kezdetére. Ez az, amiben mindannyian egyetértünk.

Benjamin Fulford

Forrás: http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/03/az-osszeeskuves-visszavonul-miutan-az.html 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése