2014. március 26., szerda

A tobozmirigyről több forrásból




tobozmirigy_1373898656_1395841136.jpg_310x335

Egyiptomból származó kép a tobozmirigyről. Az ábra 6 percen át való nézése által minden tobozmirigy megnyílik.
Szeretteid miatt nyomtasd ki és tedd egy jól látható helyre, had találkozzon mindenki az élet nagy csodájával.

 Forrás: http://istengyermek.blog.hu/


*****

Ébresztő a tobozmirigynek !

2014.03.25. 08:04 Istengyermek

en_a_szerenn_2014_03_21_1395730856.JPG_360x480
Korsós Erzsébet képe: Úgy tűnik a 2014.03.21.-ei szer még sokáig emlékezetes marad. A gyertyák fényei szív alakot formáltak. Körülöttünk a pirosas színű, hetedik dimenziós erő minősége.

2014.03.24.-én a Kárpát Haza lakosainak 75 % rendelkezett éber, vagyis készenléti állapotban lévő toboz miriggyel, ma reggelre ez a szám 79,7 %.
Ma estére fordul át 97.5 százalékba. (2014.03.25.)
 
A készenléti állapot annyit jelent, hogy az atlantiszi idők után borsó nagyságúra zsugorodott toboz mirigy visszaállt eredeti nagyságára, mely zöld dió nagyságú.
Készenlétben várakozik az információ fogadásra, melyet más univerzumok közvetítenek. A pillanatnyi 75 %-ból ma már 19.4 % használja is a tobozmirigyét eredeti funkciójában. Estére ez a szám 77,2 %.
Amennyiben tudtok a mai napon minél kevesebb terhet vállaljatok, mert a szervezetnek most nagy a csend és békesség utáni igénye. A felfokozott aktivitás feszültté és ingerlékennyé tesz, melyre most van a legkisebb szükségünk, hiszen a tobozmirigy aktivitással a teremtőerőnk is növekszik.
Nagyon fontos a mai napra: kérjétek Istenünk kegyelmét és irgalmát a világra, környezetetekben jóMagotok is gyakoroljátok ezt a minőséget a teljes nap folyamán és azon túl is.
 Legyetek Áldottak a TEREMTÉSBEN :
Ilona

istengyermek.blog.hu



 

*****

MEGOLDÓDNI LÁTSZIK A REJTÉLY?


A közelmúltban feltárt orvosi kutatások szerint az emberi agyban helyet foglaló tobozmirigy nagyon sok, eddig rejtélyszámba menő kérdésünkre választ látszik adni.

Lélekgyógyász terapeutaként a legutóbbi elméleti kutatásaim középpontjában a tobozmirigy, az általa termelt hormon, a melatonin, valamint a tobozmirigy struktúrájába beépülő, újonnan felfedezett kristályképződmények állnak. Megdöbbentő felismerések részesei lehetünk ha jobban megvizsgáljuk őket és az emberi lélekre és a tudatalattira gyakorolt hatásaikat.

Az agyunkhoz nyéllel rögzülő, fenyőtobozhoz hasonló alakú mirigyről sokféle vélekedés volt már az orvos-történet során, tartjuk pl. "harmadik szemnek" is… Mi az igazság, milyen érdekes összefüggések derülnek ki a tobozmirigyről?


A mellékelt ábrán jól tanulmányozható az emberi agy keresztmetszete és az egyiptomi szimbólum, a Hórusz szem formai hasonlósága. Vajon az egyiptomi, ősi civilizáció többet tudott agyunk működéséről időszámításunk előtt 3000 évvel? Érdekes a feltevés és mélyen elgondolkodtató…

A sólyom "látóaggyal" rendelkezik. Figyeljük meg az ősi egyiptomi ábrázolások adta hasonlóságokat!

A talamusz, az agy középső része tartalmazza az álmok, a meditatív állapotok és a vizuális gondolkodás alapját képező tobozmirigyet.



Tobozmirigy kristályok

A modern orvostudomány a közelmúltban fedezte fel, hogy az emberi agy belsejében, legfőképpen a tobozmirigy állományában kalcit kristály struktúrák vannak beépülőben. Sok gyermek ma már az agy aktív kristályos elemeivel születik. Az emberiség nagy része viszont kénytelen a fejlődése érdekében saját indíttatásából aktiválni azokat.


A fentiek tükrében rendkívül izgalmasnak tűnik a kérdés, hogy mi is lehet a funkciója ezeknek az ásványi képződményeknek és kristályos struktúráknak az emberi agy belsejében. Főleg akkor, amikor tudjuk, hogy a kristályok a legmagasabb rezgésszintet kéviselik az ásványbirodalomban.

A kristályok több mint 80.000 éve állnak az emberiség szolgálatában. Az ősi civilizációkban gyógyításra, illetve információ- és energiahordozóként használták őket. Atlantiszban például a gyermekek a homlokukhoz, közvetlenül a harmadik szem pontjához érintett kristályokból férhettek hozzá a tudás anyagához - természetesen ráhangolódva a megfelelő hullámhosszra. A kristályoknak sok ágazatban van jelentősége már napjainkban is, többek között az informatikában, a híradástechnikában, az óraiparban, az űrkutatásban, a hadiiparban, az alternatív gyógyászatban stb.


Még izgalmasabb a gondolat, ha tudjuk, hogy ezeket a kristályokat, az Univerzum bármely más pontján fellelhető kristályokhoz hasonlóan finomhangolással az ember szolgálatába lehet állítani. Elektromos, elektromágneses és mágneses impulzusokat közvetíthetünk, vagy fogadhatunk a segítségükkel.

Az elektromos frekvenciák (rádióhullámok) természetüknél fogva áthaladnak a testeteken, anélkül, hogy különösebb zavart okoznának.Csak a megfelelő vevő képes a vételükre. Jelenleg is sok elektromágneses frekvencia áramlik át a fizikai testeken de az ember, speciális eszközök (rádió, TV, telefon, stb) hiányában azonban még nem tudja érzékelni azokat. Úgy tűnik, hogy a kristály képződmények megjelenése az emberi agyban, ezt a helyzetet meg fogja változtatni. Sőt, majd egy szép napon még feleslegessé is teheti a közbeiktatott eszközök használatát.

Az emberi agy kristály struktúrái, a tobozmirigy hatásmechanizmusának ismerete, a melatonin hormon kutatási eredményei , minden bizonnyal forradalmasítani fogják majd az emberi kommunikációt, az oktatást, az orvostudományt, az ipart - röviden az ember teljes társadalmi berendezkedését.

A hyper-tudatos ember rendelkezésére áll ma már számos eszköz és technika is, hogy az agyában elhelyezkedő tobozmirigy kristálystruktúráit finoman, saját tempóban behangolhassa. A behangolás vagy aktiválás vértezheti fel az embert az oly hőn áhított multidimenziós képességekkel.


Miket nevezünk multidimenziós képességeknek?

- A hallás, a látás, az érzékelés spektrum-határok kitolódása.

- Tudatalatti információ áramoltatás képessége.

- A testi öngyógyító-folyamatok akadálytalan működtetésének a képessége.

- A test oxidációs folyamatainak, vagyis az öregedésnek a lelassílására való képesség.

- Rendkívüli módon erősödik a felelősségvállalás képessége.

- Ember által elérhető közelségbe kerül az Egyetemes Tudástár, így kialakul a teremtéshez szükséges információk lehívásának a képessége.

- A természeti erőkkel összhangban való lét képessége.

- A kristályok behangolása által képessé válik az ember az Univerzum „adóit” befogni.


Milyen hatásai lehetnek az új képességek kialakulásának?





 

- A tudatalattival történő együttműködés felerősödése.

- Óriási felismerések nyomán az emberi kapcsolatok ugrásszerű javulása.

- Az elkülönültség érzését felváltja a közösségtudat.

- Erősödik a biztonságérzet, megszűnik a félelem, a stressz..

- Az egyén rálel az Isteni Tervében kijelölt útjára, rátalál a szenvedélyére.

- Hosszantartó egészséges élet. Stb


Az ember alkalmazkodása a folyamathoz e fenti és hasonló képességek kifejlődését hozhatja. Most van az idő, amikor meg kell találni a fényt még a sötétségben is. Itt az idő, hogy az ember meglelje a fényt és a szenvedélyt önmagában. Ebbe az irányba tett legkisebb lépés is megváltoztatja az életet.


Az emberek kristályossá válnak
Már hallottunk a kristály gyerekekről és az indigó gyerekekről, akik a telepatikus kommunikációt, mint velük született képességet hozzák már magukkal. Nem tudják ugyan, hogy miként lehet alkalmazni, de van egy belső kommunikációs adottságuk, amelyet egy kis munkával finomra hangolhatnak és alkalmazhatnak.

Ezzel a képességgel bárki rendelkezhet,
ugyanis ez a képesség az emberi agyban formálódó kristályokkal való együttműködésből ered. Nagyon érdekes hatása lesz az emberiségre, amint ezeket a kristályokat az ember megtanulja alkalmazni.



Forrás: http://atitoksikerkulcs.shp.hu/hpc/web.php?azonosito=atitoksikerkulcs&oldalkod=a_rejtely_nyitja__ehtN




*****

A tobozmirigy aktiválása fizikai és spirituális módszerekkel  
2013.9.12. 
http://szepjovot.blogspot.hu/2013/09/a-tobozmirigy-aktivalasa-fizikai-es.html 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése