2014. március 3., hétfő

Cobra: SÜRGŐS-Béke meditáció Ukrajnáért márc.4-én.


A magyarok már mára is meghirdették!! Nehogy késő legyen.

Cobra: SÜRGŐS-Béke meditáció Ukrajnáért 2014.márc. 4-én

 
Zbigniew Brzezinski , egy jezsuitákhoz tartozó fekete nemesi családból származó Ukrajnából (Brzezanyból), egy elme az ukrán konfliktus mögött. A jezsuiták terve, hogy támogassák az Illumináci és cionista csoportokat (frakciókat), ki vannak éhezve a háborúra, remélve, hogy Putyint magába szívja egy közvetlen konfliktus: 
Putyin ehelyett állja a sarat, védi az orosz állampolgárokat Ukrajnán belül, ami teljes mértékben megfelel az orosz-ukrán megállapodásoknak: 
Az ukrán csapatok Krímben átadták magukat egyetlen puskalövés nélkül:  
És Krímben folyamatban van a béke helyreállítása:  

Az enyhe földrengés Krímben tegnap egy természetes esemény volt, ami energetikai feszültséget okozott, enyhe mozgást a tektonikus lemezek között, semmi köze nem volt hozzá a HAARPnak: 

A Cabalnak többé nem szabad megengedni, hogy zavarja a szuverén országok belügyeit, mint ahogy a Keleti Szövetség végül így lépést is tett: 
Van itt valami más is, mélyebb szinteken a színfalak mögött, és valószínűleg beszámolhatok róla a következő részletes bolygószintű jelentés kapcsán, remélhetőleg egy hét múlva múlva, ha bizonyos műveletei a Fény erők befejeződött. 
Sajnos Ukrajnában a helyzet nem megoldott még meg, és sokan menekülnek az országból: 
Emellett van reális lehetőség van rá, hogy a katonai konfliktus fokozódik Ukrajna központi részében. A Cabal terve, hogy részt vegyenek az ukrán és az orosz csapatok konfliktusába etnikailag vegyes területeken Közép-Ukrajnában, majd behívják a NATO-t egy invázióra:  
Ezért csináljuk mi ezt a béke meditációt, hogy megnyugodjon a helyzet. 
Időérzékeny, és vírusként kell, hogy terjedjen a hálózatokon!

Ezt a meditáció ukrán idő szerint március 4.-én 9:12-kor kedden lesz, mint ahogy az maximális feszültség asztrológiai pillanata és a maximális potenciál kioldása. Az asztrológiai ábrán látható a Mars, a Hold-csomópont, a Vénusz, a Hold és Lilith egy nagy keresztben egy esetleges katonai konfliktus eszkalációjának megjelenése vagy felbontása (kép fent).
A meditáció ukrán idő szerint 21:12-kor kezdődik /Magyarországon 20:12-kor!/ Ez 20:12 Közép-Európában, 19:12 az Egyesült Királyságban, 14:12 EST, 13:12 CST, 12:12 MST és 11:12 PST. Az időzítés országokra bontva itt található:

Instrukciók:  
1. Csendesítsd le az elméd, figyelj a testedre és a lélegzetedre pár percig.

2. Vizualizálj egy rózsaszín Fényoszlopot kiáradni a Galaktikus Központi Napból (vagy a Forrásból), ami ezután keresztülhatol a testeden (leereszkedik a testedben).
3. Képzeld el,ahogy ez a Fény átfolyik a szíveden, a kezeiden keresztül közvetlenül a ukrajnai konfliktus minden résztvevőjébe, harmonizálj mindenkit és teremtsd békét.  Hagyd hogy a Fény meggyógyítson minden más konfliktust világszerte, beleértve a helyzetet Venezuelában. /Megjegyzés: Töltsd fel őket Fénnyel, és szüntesd meg a sötétséget ahol még létezik. - Sandal/
4. Kérd meg az Istennő jelenlétét (nőies isten), hogy menjen át a testeden.
5. Kérd meg az Istennő jelenlétét, hogy vegyen részt közvetlenül a béke és harmónia energiájával az ukrán helyzettel kapcsolatban, és amiben mindenki részt vesz. Engedd ezeket az energiákat áramolni, hogy meggyógyítson minden más konfliktust világszerte, beleértve a venezuelai helyzetet. Hagyd az energiát áramolni a szíveden át, majd a kezeidben néhány percig.
Az Istennő békét akar, így béke lesz.
Cobra/Fordítás: Sandal (www.fenyorveny.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése