2013. december 14., szombat

Figyeld a jeleket, és tedd a dolgod!


Egy kis segítség talán elkél:


Ha sok a visszatérő „véletlen” az életedben, vagy mostanában ismétlődően fellépő egészségügyi gondjaid vannak, akkor nézz körül, mit csinálsz rosszul. 

Figyeld a jeleket, és tedd a dolgod! Ne várd meg a testi tüneteket. 

 


Figyelj a jelekre!

 Ha tartósan megakadályozod a változások bekövetkezését az életedben, akkor először a teremtés próbál meg apró jeleket küldeni feléd.

 Előfordulhat, hogy az addig sikeres munkád halódni kezd, barátaid furcsává válnak, esetleg lemorzsolódnak rólad. Rendszeresen megbüntetnek parkolás közben. Valahogy nehezebben mennek a dolgok körülötted. Előfordulhatnak kisebb balesetek. Koccanhatsz az autóddal, vagy épp gyorshajtásért kapsz csekket. Bármennyire igyekszel, rendszeresen elkésel, vagy épp kerékbilincset kapsz. 

Ezek mind arra utaló jelek, hogy nem az életed útján jársz. Próbálnak kibillenteni téged a megszokott rutinodból, igyekeznek felhívni a figyelmed arra, hogy nem jó helyen vagy. 

 Ha ezeket a ráutaló jeleket figyelmen kívül hagyod, és továbbra sem változtatsz helyzeteden, akkor bizonyos idő elteltével, már tested is jelezni fog. Feltűnően sokszor bevered a térded: ez alázatra próbál tanítani téged. Elkezd romlani a látásod: nem látsz meg valamit az életedben. Folyamatos hasfájásod van: nem tudod megemészteni azt, amit élsz. Egyfolytában fáj a jobb lábad: ami igyekszik megmutatni neked, hogy lépned kellene, indulnod a jövő felé. 

Ha sok a visszatérő „véletlen” az életedben, vagy mostanában ismétlődően fellépő egészségügyi gondjaid vannak, akkor nézz körül, mit csinálsz rosszul. 

Elég sok irodalom foglalkozik ezzel a témával, ami segít kibogozni életed elakadását. 

Csak pár példa a teljesség igénye nélkül:

- bal láb: múlt, család, női oldal,
 - jobb láb: haladás, jövő, aktív teremtés, 
- kéz: képtelen vagy kézben tartani a dolgokat, 
- szem: nem látod tisztán a helyzeted, képtelen vagy szembenézni azzal amit tenned kell, 
- nyak: nyakas vagy, nem kezeled rugalmasan az ügyeid, más irányba is nézned kellene, 
- szívproblémák: nem úgy szeretsz, ahogy szeretned kellene, 
- kiütések, bőrproblémák: már nem bírod elviselni a külső, környezeted hatásait, nem szívesen érintkezel, - torok: nem mondod ki, amit szeretnél, 
- fejfájás: túl sokat agyalsz, döntened kellene. 

Figyeld a jeleket, és tedd a dolgod! Ne várd meg a testi tüneteket. Ha valaki (és sajnos ez nem ritka) egy vagy több évtizeden át elhúzza a döntést, az krónikus betegségeket szed össze.

 Akit pedig végképp nem tudnak kimozdítani áldatlan helyzetéből, annak komolyabb, megrázó betegséget (daganat, szívinfarktus) vagy eseményt (baleset, családtag halála, anyagi veszteség) adnak, hogy vegye már észre a változtatás szükségességét. 

 Mindenre van megoldás. Célszerű inkább önként megtenni a változtatást. Itt még van beleszólásod, később már csak „vétlen” áldozatként visz végig az esemény.

facebook

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése