2013. december 3., kedd

A Nyilas Újhold üzenete - Csillagnemzetségek 12.03.

 

 
Ez sokmindent megmagyaráz. Napokig Sötét Holdban voltunk, botorkáltak sokan.
 
A Nyilas Újhold üzenete

2013. december 3. 1:23, Budapest (UTC+1)

 Ez az Újhold rendszerint egy gyönyörű fényünnep, 
amikor elértük végre a lét szakadékának túlpartját, és újra megkapaszkodhatunk 
valami biztosnak tűnő dologban!


Általában sóvárogva várjuk már azt a felszabadító erőt, 
amely a Skorpió havának ígérete volt.


Szeretnénk kicsit elfelejteni a fájdalmainkat, a szenvedés önpusztító köreit, s azokat a pillanatokat, amikor távolmaradt a Fény jelenléte. Miután a Skorpió havának fő próbatétele éppen az volt, hogy a sötétség mélypontján megértsük, hogy a Forrás, a fények születésének helye bennünk szunnyad, és nem rajtunk kívül található meg, ezért a Nyilas havában már nincs feltétlenül szükségünk a külső fényforrásra – mint az Oroszlán jegyének uralma alatt –.

Itt már bennünk születhet szikrázó csillaghullás, ha rátalálunk arra a kulcsra, amivel felnyithatjuk és kiszabadíthatjuk a megtalált belső Forrás fényét.


A legfőbb eszközünk és erőnk ebben a szakrális aktusban nem lehet más, mint az újjászült bizalmunk, a hitünk és az a reményünk, hogy létezik Isteni Igazság, amely majd felemel minket.


Valójában attól függ, hogy ez a hónap milyen átéléseket hoz el számunkra, hogy milyen Hitet munkáltunk ki magunkban az útjaink során. Meg kell vizsgálnunk, hogy mennyire sértetlen az ősbizalmunk, vagy esetleg egy „ősbizalmatlanság” munkál-e legbensőnk mélyén.

Az is kiderül, hogy mennyire barátkoztunk meg a sötétséggel, ugyanis, ha még mindig félünk tőle, akkor ez mindenképpen a hitünket fogja gyengíteni.


Azonban az óriási erőt adhat, hogy ha most a bennünk élő pap és papnő bölcsességére figyelünk. S ha csak megengedjük, hogy a remény teremtő képzelete átemeljen a kétségeink ködjén, és megszólítson minket az Isteni/Istennői jelenlét.


 A Nyilas egyik analógiája a „lélekmadár”, aki már nem néz hátra, csak merész szárnyalásával egyre magasabbra és magasabbra emelkedik. Elhalad a felhők mellett, átrepül a Nap kapuján is, s még mindig emelkedik, hogy elérje a Jupiter Égi otthonát, a Bölcsek Városát, hogy megtanulhassa azokat a titkokat, amelyekkel a Forrás üzenetei felnyithatók, s így teremtő fényekké alakíthatók.


Így lesz belőle Égi hírnök, aki majd a Telihold ezüsthídján át érkezik vissza e bolygóra, hogy elmesélje, mit is tanult hosszú útján…


 Mindezeken túl a Nyilas havában foglalkoztathat bennünket az igazság és igazságosság kérdése is. Felébredhetnek olyan emlékek, amelyekben az ellenünk elkövetett igazságtalanság súlyos és nehezen felejthető nyomai kérnek Égi igazságszolgáltatást.


Az is lehetséges, hogy a saját lelkiismeretünk szólal meg, és magunkat nem érezzük elég őszintének és tisztának egy helyzetben.


Mindenesetre az tapasztalati tény, hogy a karma törvényében kifejeződő „ítélet” vagy „felmentés” hosszú életciklusok távlatában rendezi csak el az igazság szálait. Így nagyon sokszor nem kaphatunk azonnali elégtételt vagy bizonyítékot az igazságunk létére.

Hisszük, hogy létezik Isteni Igazság, csak éppen nem biztos, hogy célja megmutatkozni.

Legalább is mindaddig, amíg háborgó lélekkel követeljük az ítéletet.


Meg kell bíznunk abban a kozmikus tézisben, hogy „az Igazság önálló életet él”, tehát független attól, hogy a résztvevők mit hisznek, és milyen önigazolások mentén varázsolnak hangzatos védőbeszédet önmaguk valósága és hitrendszere szerint.

Az őszinteség is egy végtelenül objektív tény, amelynek nincsenek fokozatai, csak az emberi szerepek szerint mért illúziói. De egy ponton mindannyiunknak számot kell adnunk arról, hogy hogyan bántunk az Igazsággal.


 A mostani Nyilas Újhold idején az Igazságot hozó Jupiter a X-es Házban ragyog, ezért bízhatunk benne, hogy sokak számára éppen most nyílik fel egy olyan kapu, amelyben megmutatkozik és az élet színpadán is láthatóvá válik a Felsőbb Isteni Igazság léte és legyőzhetetlen ereje!


Ráadásul a Nappal és most már a Holddal is óriási erejű együttrezgésbe kerül Antares 7. dimenziós gyönyörű csillaga a Skorpió csillagkép szívéből, amely a Galaktikus Akasha Krónikák otthona, s ilyen módon a kozmikus emlékezet kristály tiszta összefüggései világíthatják meg a kérdéses helyzeteket, és tehetnek rendet az esetleges zavaros és békétlen életterületeken a Mérleg Ascendens bölcsességével.


Mindenesetre az a legfontosabb vezérelv ebben a hónapban, hogy a hitünk a legfőbb erőnk, amely összefűzi a „látható” és a „láthatatlan” világokat, hogy azok egy ponton az Ég kegyelméből, és a lelkünk fényének erejéből átfordulhassanak egymásba…

Hajtson bennünket a lelkesedés, a bizalom és az öröm választása, s igyekezzünk mindenben meglátni a jót, mert akkor ezek az erők fognak továbbemelni minket!


 Namasté

Czeizel Beatrix és Greskó Anikó


Kép: Marius Michael-George: Archangel Michael
(a Csillagüzethez kapcsolódó ©Antares-kódot most is megtalálhatjátok a weboldalunkon, a http://www.csillagnemzetsegek.hu/csillaguzenetek/ link alatt)

 
A GALAKTIKUS EMLÉKEZET KAPUJA

Nagy örömmel jelezzük felétek, hogy november 30. és december 4. között Antares gyönyörű 7. dimenziós csillagtere együttállásba kerül a Napunkkal, hogy ezen a nagy erejű csillagportálon keresztül megnyissa a galaktikus emlékezet kapuját. Antares csillagtere az Angyalok Csillagnemzetségének azon állomása, ahol a Galaktikus Akasha Krónikák kaptak helyet, ráadásul minden emlékszem rendkívüli erejű sajátos hangkódok formájában íródik bele a kollektív emlékszövetbe. Mi ezen a kifejezhetetlenül varázslatos csillagvalóságon keresztül kaptuk meg a Csillagnemzetségek tanításait is, ezért nagyon közel áll a szívünkhöz.
„… Antares Angyali közösségének az a feladata, hogy megőrizzenek minden itt születő „fénytojást”, vagyis a Teremtő Elme minden ideahullámának teremtményét, az Isteni Terv minden egyes lépését, mint a kozmikus emlékezet láncszemeit és azokat feljegyezzék az itt őrzött Élet Könyvébe, amely felfogható úgy is, mint egy holografikus fénykódok formájában megfogalmazódó könyvtár adatbázisa. Tehát minden olyan idea, amely valaha elhagyta az Isteni Elmét és megvalósulni vágyott, fel van jegyezve Antares Akasha Krónikái között, majd pedig az is feljegyeztetik teljes részletességgel, hogy ezek milyen mértékben valósultak meg, váltak teljessé, és tükrözték az eredeti akarat, cél és álom tökéletességét.
Tehát valamiképpen még azt is mondhatjuk kicsit profán hasonlattal, hogy ők az „Angyali írnokok”. Sokkal inkább kifejező azonban, hogy ők az emlékezők és az emlékeztetők!
A kollektív galaktikus emlékezet őrzői, sőt Antares az Isteni emlékezet kivetülése is!”
(Csillagnemzetségek – Lélekcsaládok, 110. oldal)

Ez a csillag tehát most elküldi üzeneteit felénk azáltal is, hogy velünk együtt emlékezik olyan dolgokra a földi vagy akár galaktikus átéléseinkből, amit most nagyon fontos felidéznünk, hogy egyre tisztábban összekapcsolódhassunk Isteni Sorsunkkal és beteljesítsük az erre az évre szánt feladatainkat egyénenként is és egy nagy emberi közösségként is ezen a bolygón.
Csodálatos álmokat és felnyíló emlékeket kívánunk nektek!
Namasté
Czeizel Beatrix és Greskó Anikó
 
 Forrás: http://www.csillagnemzetsegek.hu/csillaguzenetek/
 
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése