2013. december 10., kedd

Én Buddha beszélek -12.09.

 

 Embertestben lévő Istenek vagytok. Isten tudatosságának az anyagban elérhető legmagasabb foka ez.

Halló, Itt a Krisztushálóról én Buddha beszélek - 

2013.12.09. 22.45 perc

2013.12.09. 23:01 Istengyermek

buddha_2_1386626356.jpg_175x140
 
Az emberi sejtek fénnyel való töltöttsége pillanatnyilag 3o - 47 %. Ez a szám maximum 70  % - ra tud felmenni.
Egyedül Lemúriában tudtak a sejtek 74,4 % -on feltöltődni, de ott a sejtek szerkezete teljesen más volt mint az emberi sejtek.

A népesség 7o %- a használja a tobozmirigyét már két hete. Az éjszaka érkező energiák láthatóvá teszik számunkra, hogy hol kel még el a segítség a tobozmirigy aktiválásnál. Sokan csak megszokás miatt esznek. Már ezekre az energiákra és információkra a testnek nincs szüksége. Az Istenfény és Erő szövetségéből új ember született kit ISTENEMBERNEK hívnak.

Embertestben lévő Istenek vagytok. Isten tudatosságának az anyagban elérhető legmagasabb foka ez. Univerzumokat átívelő tudatotokkal világokat építetek MaGotoknak. Ahol ugyanúgy Ti tapasztaltok, de egy más minőségben. Szférikus hangok vagytok a Plejádok Alfa ködében. Szertelen angyalok vagytok most emberi testekben. Kiérzitek e az előző mondatból a játékosság táncát?

Ciklus végén visszaváltoztok Isten részeivé és egy új kísérleten dolgoztok. Talán megcsillanó fények lesztek egy Holdsugáron, talán transzformáljátok MaGotokat egy égi malaszttal teli helyre, vagy egy óceánnyi szeretet lesz belőletek. Csak tőletek függ. Ez a Ti döntésetek. Amikor elkészült a terv, mindazok kik ezen a terven dolgoztak ki szerették volna próbálni mit alkottak. Ezért vagytok ma itt a bolygón és ma itt a Krisztus  tudat visszaszerzésének gyönyörűséges állapotában.

Jó tapasztalást kívánunk emberlétetek utolsó "pillanataiban." - Buddha

 http://istengyermek.blog.hu/


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése